ahojte. opäť tu. ďakujem za pozvanie. možno dobehnem, mala by som byť v meste. a k tým vaším snom. ja nemala zatiaľ žiadne. :-( alebo si ich aspoň nepamätám. ale priateľ mi vravel, že mal asi dva a že to bolo dosť brutal. v prvom sa mu nepodarilo priletieť včas na slovensko a nemal kúpený oblek či čo a v tom druhom nič nestíhal. :-|
baby to bude iná prča. 10 vytešených nevestičiek a jeden ženích :-D
inak k tým snom. niekedy som fakt rád že som chlap a po ťažkom dni proste padnem a zaspím. a nemusím ešte v posteli analyzovať udalosti uplynulého dňa a dokončiť svoje obavy krásnymi snami :-D :-D
no julinka tak ani mi nehovor a svadbových snoch, ja som mala jeden a úpln mi stačilo :-( Mala som velké šaty, ktoré boli pokrčené a strašne mi padali a ženích sa dostavil neskoro a nikto nám neprišiel na obrad. No hrôza =-)
anairda akurát som chcela písať mii, ale si ma predbehla :-D
baby ja sa tak na vás teším, škoda julinka že ty to máš tak ďaleko :-(
Mne už sa raz snívalo... Ale ešte by sa mi mohlo snívať, že aké to bolo super... A nie také halušky... :-D :-D :-D No včera večer som cez Skype rozoberala papierovačky so snúbencovým kamarátom, ktorý má svadbu v ČR 6 dní pred nami... Tak on normálne si vyžiadal z ministerstva nejaké vyjadrenie a s tým vyjadrením šiel na matriku, lebo asi čo matrikárka to úplne iný výklad zákona... No a keďže sme to takto do večera rozoberali, tak sa mi potom snívalo...
Juli, tak to si uz v tom spravnom stadiu :-D :-D :-D mne sa zatial nesniva, ale postupne sa urcite bude...
ved od nedele to mame za dva mesiace! pomoooooc!!!
Dnes sa mi snívala svadba... A bol to otras... Snúbenec prišiel na svadbu v kvietkovanej košli lesklej, lebo sa mu nechcela rozbaľovať nová svadobná :-D :-D :-D Inak žiadnu kvietkovanu naozaj nemá a ešte k tomu takú hrozne škaredú :-D :-D :-D No a plno volovin v tom sne bolo... :-D :-D :-D
martuška, pridať sa môžem, ale podľa toho, kde a o koľkej to je. a môj stav je bez problémov. dokonca to nie je veľmi vidieť. a tiež som rada, že viem o niekom, kto to ide spáchať v ten istý deň. a ďakujem za privítanie.
fúha vy ste sa rozbehli :-D
mia85 vitaj v klube. Sa teším že tu nie som sama s týmto dátumom svadby ;-)
Počujte ja sa tak teším, len včera som ponocovala, tak neviem či vám tam dnes neodkvecnem :-D
mia nechceš sa pridať k nám? Ak ti to tvoj požehnaný stav dovolí mohla by si sa na chcíločku zastaviť, pokecáme, poraadíme... :-D :-D
inak k tomu čo si kto prinesie ja určite so sebou berem foťák. 8-)
:-D :-D :-D a to ranné vstávanie tiež neznášam, ale dakedy ma proste zobudí... Dnes napr. si vybavoval telefonáty s kolegami poležiačky priamo z postele... :-| ]-( ]-( ]-( Po druhom hovore už som bola definitívne hore ]-(