Svadba v júli 2007

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
ahojte nevestičky, tak ako? čo ste si už stihli zorganizovať? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
leishmania myslis salon N ? ;-)
Odpovedať
ja mam len latku :-) ale nebude to nic zloziteho, takze to v pohodicke usije aj 10x :-)
Odpovedať
Profilova fotka
anairda biznismenka :-D a s popolnocnymi si ako na tom? San bola dnes na druhej skuske a vravela ze supeer :-D
Odpovedať
Profilova fotka
v bratislave v auparku a na dostojevskeho, na dostojvskeho zajdes z niv aj peso, a v auparku tie tie tety vyskusaju viac siat. ved chod aspon poskusat :)
Odpovedať
to Leish:: fakt? to su dobre svicky :-S ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
su v celku, hore korzet ze ramienok dáka výšivka, sukňa jednoduchá tiež s výšivkou. celkom pekné. a nezakrývajú úplne prsia. priateľovi sa to nepáči, keď som mu to napísala, ale čo už.
Odpovedať
to uplnenaj:: hej, kupujem, ani mi nevrav... uz som to par krat dobre olutovala, ale potom za chvilu sa z toho vzdy tesim :-) budem ich poziciavat, zatial mam jednu kocku napevno, dve dalsie rozmyslaju, tak uvidime :-)
Odpovedať
Profilova fotka
anairda ano tie su zo starsej kolakcie, ale myslim ze pozicovne je od 12900
Odpovedať
Profilova fotka
a druhá vec je, že keď to bude z malaciek tak to bude jednoduchšie. s požičaním a následne aj s vrátením. ale mohla by si mi prosím ťa napísať, kde to je? možno by som tam zbehla. ak je to v BA.
Odpovedať
to mia:: a ake budes mat?
Odpovedať
Profilova fotka
anairda nemachruj ze ty si saty kupujes :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
hehe mia ja som tiez neni moc plocha:D aj som sa bala ci mi budu sediet saty ale myslim ze by ti pronovias sedeli :)
Odpovedať
Profilova fotka
anairda my sme si si chceli dat urobit v danele ale ta majitelka sa mi zdala taka odmerana :-N ked sme chceli netypicku tortu tak same neda sa, to je zlozite, nemame stojan a pod :-| nakoniec sme ju donutili aby spravila vzorku a vypytala si za to 100 Sk za kus. a my potrebujeme 60 kuskov :-N a to este nepocitam hlavnu tort :-( tak som trochu sklamany. to axtone nepoznam. zajtra mi to vysvetlis a skusime tam 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
nejde o bruško. ja zatial pribrala 2kg. všetky šaty, čo som skúšala mi boli úzke v prsiach. a bolo to tak veľmi na tesno, že nemohla dychať. ak by to prispôsobovali bolo by to škaredé. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
mia ale v piatom mesiaci este nebudes mat take velke brusko :) to mozes mat skoro hociake saty este...tiich prisposobia...
Odpovedať
to Leish:: tie by snad mohli byt lacnejsie, to je tusim kolekcia 2006, alebo 2005?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
pekné pálky. moje vyjdu 6.500,- takže pozerám úplne v pohode cena.
Odpovedať
jaaaaj, este nevieme :-| asi v danele... alebo kocka z agentury co nam bude robit vyzdobu pozna cukrarku co robila s axtone (Poznas to tam?, je to restika na bajkalskej, strasne dobre varia a tie zakusky!!! - mnam!!! Len je to tam strasne drahe) tak cez nu skusime, zevraj ta kocka je strasne sikovna.... uvidime...
Odpovedať
Profilova fotka
tie ktore mam momnetalne rezervovane su za 12900...tie druhe neviem za kolko budu
Odpovedať
Profilova fotka
pre leish: tie fotky sú super. aj šaty. fakt nádherné. ja len také obyčajné. tvoje veľmi pekné. môžem saopýtať na cenu?
Odpovedať
Profilova fotka
anairda inak mame problem s tortou. ty si kde robis? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
anairda co uz, aspon bola sranda :-D ale ked som to cital skoro mi zabehlo od smiechu :-D
Odpovedať
to uplnenaj:: som sa pobavila :-)
Odpovedať
Profilova fotka
leishmania som netusil ze je z izraela =-) tost nebezpecne byt tam vojak :-.
Odpovedať
Profilova fotka
lebo on ukoncoval vojnu predcasne po 2 rokoch, v izraeli trva vojna 3 roky, tak som sa bala ze mu to napokon nemusia povolit
Odpovedať
Profilova fotka
to anairda: uz som to nasiel :) http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... citaj zhruba v strede prispevky od ahmon11 :-D leishmania a coho si sa bala? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
strašne vám držím palce. prežili ste veľmi ťažkú skúšku. viem z vlastnej skôsenosti. môj predchádzajúci vzťah neprežil moju vojnu. ale bolo to na niečo dobré. teraz mám super priateľa.
Odpovedať
to Lesísh:: tesime sa s Tebou :-) a budeme sa tesim este viac ak sa Ti zajtra podari aspon na hodku dobehnut :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mia85 pozri do mjho albumu klikni na ten fotacik pri mojom mene.tam ich uvidis a oznamka nemam ale uz som si aspon vybrala ake chcem :D a moj priatel skoncil v pondelok slavnostne vojnu tak som nechcela robit oznamka kym ju definitivne neskonci....stale som sa bala
Odpovedať
Profilova fotka
šaty budem mať so salóna. myslím, že je to zbytočná investícia.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?