videla som aj ja ale neviem ci to boli presne tie...posledne mam chut zladit to skor do bezovo hnedo zlata tu svadbu :D takze zatial vyhravaju tie s rozparkom :D
anairda nemozem najst tu miestnost a neviem si ani spomenut na nazov ale tusim to bolo nieco ze ake mate snubne prstene a kolko stali ci ako.. fakt neviem :-N
leishmania ty este nemas oznamka? =-) my uz sme ich aj rozdali :-D teda aspon najdolezitejsim ludom ;-)
to Leish:: dnes alebo vcera mala vo svadobnom albume jedna kocka tie saty co sa Ti pacia (tie v rozparkom). Boli velmi pekne. Som zvedava ako sa nakoniec rozdhodnes ;-)
sa to tu pekne rozbehlo...by som tak chcela zajtra dojst...no neviem...ako s ucenim...ale jak sa poznam bude to rozhodnutie na poslednu chvilu :) ja este nic nemam vybavene na svadbu :D jedine saty som mala aj tie rozmyslam zmenit :D uz mi nasi hovoria ze by som mala zacat oznamka robit
anairda ved uvidime kto co prinesie. hlavne aby vsetci prisli :-) aj tak to bude haluz ako sa budeme stretavat :-D
a s tymi kolegovcami som srandoval :-D
inak neviem ci si si vsimla ale v nejakej miestnosti ma zacali upodozrievat ze som baba :-D :-D :-D
to uplnenaj:: a este k tym kolegom, to oni nie zo zavisti, tym som si ista, lebo mam tych najsamlepsich ludi okolo seba :-) len sa cudovali, lebo o tejto stranke predtym nepoculi.
my dáko neplánovali spoločnú budúcnosť. bolo nám spolu dobre a tak sme spolu trávili čas. a dieťatko to vyriešilo za nás. teraz sme šťastní. je to dosť zvláštny, ale pekný pocit.
hej, nas to tiez napadlo ist niekam za exotikou.... Ale potom by nam to bolo luto, predsa len bude to velky den pre obe rodiny, to by som mojej mame nespravila, aj ked prekvapivo ona sama to navrhla ze keby si ona mohla vybrat, tak by chcela mat svadbu niekde na nejakom ostrove na plazi aby nemala starosti so svadbou :-D ale mamina sa o nas sama starala a o taky den by som ju neukratila. Ja som si tak pred rokom nevedela seba predstavit v ulohe nevesty, nie preto ze by som nechcela sa vydat za mojho nastavajuceho, skor naopak, ale mi to prislo take smiesne... :-D potom som objavila tuto stranku, a nejak sa mi to zapacilo :-)
anairda kasli na to, to len zavist :-D berieme aj nieco so sebou? oznamka, prstene, fotaky...? ci kasleme na to a nebudeme sa strachovat o veci 8-) a fotaky su aj na mobiloch 8-)
ja nad tým s priateľom tiež tak rozmýšlala ale rodine by sa to ťažko vysvetlovalo. to moje nastávajúce tiež príde až pred svadbou. ale to písala vyššie.
mia no ja by som najradsej mala svadbu niekde na ostrove len my dvaja a nik iny....ale tak nebolo to mozne lebo priatel je v zahranici a pride az pred svadbou :-(
na úrade, priateľ nie kostol a mne to nevvadí. tiež som také veľké decko. tak si neviem predstaviť, že budem manželka a matka. ale som rada, aj keď je tu veľa obáv.
jaj, no tak si to mala o nieco lahsie ;-) my budeme mat len rodinu 50-60 ludi, potom vecer dojdu kamosi - bude nas tak 100-120.
Pre mna byt "pani" bude veeeelka haluz, lebo ja som este strasne decko :-D
satocky uz mas? a sobas budete mat na urade alebo v kostole ?
my nebudeme mať klasickú svadbu. rozhodli sme sa pre večeru v kruhu rodiny. ide aj o to, že ja budem v piatom mesiaci tehotenstva. ale dáko to zvládneme. ja sa s tým ešte stotožňujem. ale je to pekné myšlienka, že už nebudem slečna, ale pani.
to mia85:: a budete mat velku svadbu? Si asi taky prakticky typ osobky, co? ja uz 3 mesiace premyslam na d farbou vyzdoby, raz chcem bielo-zelenu, potom bielo-zlatu, potom bielo-bordovu, potom zlato-bordovu... :-D