Svadba v júli 2007

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
ahojte nevestičky, tak ako? čo ste si už stihli zorganizovať? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak som zúfalá... Dnes sme boli v Blave a doniesli sme snúbencov doklad o právnej spôsobilosti na uzavretie manželstva... No ale akosi neobsahuje stav (slobodný, rozvedený) a nie je tam uvedené ani jeho občianstvo... :-( :-( :-( Mne je až zle, že mi ho na matriku nevezmu... :-( :-( :-(
Odpovedať
Profilova fotka
to anairda: dík ;-) veď san by ich už aj nosila :-D maju 9mm, kokso, aká symbolika :-D
Odpovedať
to uplnenaj:: tie Vaše obrúčky sú fakt veľmi pekné. Sú super!aké sú široké? tie majú aj viac ako 7 mm, co?
Odpovedať
Profilova fotka
18:00 je OK 8-)
Odpovedať
hí babulina tak to by bolo super, keby ste z júnoviek prišli viaceré. Už nech je piatok, aj kvôli tomu že budú dva dni volna, ale hlaavne kvôli stretávke, už sa teším :-D
Odpovedať
o siestej aj mne vyvhovuje, z junoviek asi budem sama,alebo ich zajtra spracujem (mame stretko) a dovlecieme sa cela tlupa ;-)
Odpovedať
hlááááásim :-) tu som! :-D tak dajte sem návrhy ze kde, potom nieco z toho s Pav vyberieme a posleme do IP ;-) čas navrhujem na 18:00...
Odpovedať
Profilova fotka
dali by sme, ale anairda sa dnes nehlási, takže zajtra dáme vedieť presne čas a miesto.....z augustoviek to budeme ale asi len ja a kaska :-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby tak dajte mi vediet do IP kde a o kolkej ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no jaaaasneeeee :-D
Odpovedať
babuli treba im poradit, to sa vie, aby potom mesiac pred nepanikarili :-D
Odpovedať
Profilova fotka
babulina no určite že mudrovať :-D :-D
Odpovedať
idem mudrovat julovym, lebo mam naskok mesiac pred nimi ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Babuli pozerám, že ty máš stretávací týždeň :o) Tak to zajtra nemôžme prehnať, aby si aj v piatok vládala ;-)
Odpovedať
tak ju ideme atakovat IP-ckami, na anairduuuuuuuuu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
babulina myslim ze anairdu ale nie som si isty :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
koho sme pasovali do role organizatora???? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
baby blizi sa nam stretko takze uz by sme sa mali pomaly zacat dohadovat cez IP ;-) piste, faxujte, majlujte :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jasne ;-) alebo ich zajtra odfotim a na stretku ukazeme 8-)
Odpovedať
cenu uvidime... ak to bude moc, tak si vezmem ten co ma len par kamienkov. Som zvedava na tie Vase, das potom dufam do albumu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
anairda no ved hej. len si chcela tie briliantove tak ci ste dostali dobru cenu ;-) my by sme mali ist zajtra odsuhlasit tie nase :-D
Odpovedať
premyslame :-) mame cas do zaciatku juna. Priatel povedal, ze je to na mne ktore si vyberiem... takze uvidime podla ceny :-)
Odpovedať
Profilova fotka
budem fakt ze zvedavy kolko chlapov pride :-D anairda a ako to dopadlo s vasimi prstenmi? ;-)
Odpovedať
ja určite nie :-D tam by som ho nedovliekla - slovo "svadba" uz nechce pocuvat :-D ak vsak niektora draha polovicka chce prist, tak je vitana ;-)
Odpovedať
hadzem otazku do plena, berieme aj drahe polovicky so sebou? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
martuska čo by ti vbiehalo? :-D proste prídi ;-)
Odpovedať
hej 18.5. zatial vyhovuje :-D už teraz sa na Vás teším, snáď mi do toho nič nevbehne x-)
Odpovedať
Profilova fotka
anairda skoro som sa zlakol :-D tak dufam ze nas bude veeeela 8-)
Odpovedať
Hej, dnes uz tento piatok, teda 18.5. Vcera bol este minuly tyzden :-)
Odpovedať
Profilova fotka
anairda budúci piatok? ;-) ja ze tento, teda 18.5. 8-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?