Svadba v júli 2007

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
ahojte nevestičky, tak ako? čo ste si už stihli zorganizovať? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
babulina organizatorky podujatia sa este nedohodli :-D
Odpovedať
tak ako ste to stretko dohodli nakoniec, na 18/05 o kolkej a kde?
Odpovedať
Profilova fotka
dobré ránko nevestičky a ženíchovia. ako sa máme? stres a nervy pracujú? :-D 8-) čau martuš, si tu? :-)
Odpovedať
tak dobrú nôcku prajem. zajtra si popíšeme. Ahoj :-)
Odpovedať
Profilova fotka
staci napisat v petrzalke za technopolom :-D sv. Michal je ten malinky za Camelom v Karlovke :-) ok, idem do postele za drahou :-) tak zajtra popiseme a 18. sa tesime na stretko. sí ja a hezke sny :-)
Odpovedať
hii to bolo len pre orientáciu, lebo keď niekomu poviem názov kostola tak nikto nevie kde to je, tak to už je zo zvyku písať že kde bol pápež, lebo ten kostol poznajú skoro všetci :-D sv.Michal to je kde?
Odpovedať
Profilova fotka
no nezblazni sa ze tam kde bol papez ;-) my to budeme mat u sv. Michala a potom na lodi zilina na dunaji 8-)
Odpovedať
budeme to mať v kostole sv. Rodiny (tam kde bol pápež) a hostinu budeme mať vo vinárni hotela Barónka. A vy?
Odpovedať
Profilova fotka
sikovna ;-) btw kde to budete mat? :-)
Odpovedať
hi to sa mi tak občas podarí :-D
Odpovedať
Profilova fotka
martuska pekne vravis, mudro, ako z velkej knihy ;-)
Odpovedať
leishmania tak to ma mrzí, ale ako hovorí uplnenaj to zvládneš a stretnúť sa potom môžme ešte raz, veď nikde nie je napísané že sa môžme stretnúť iba raz :-D
Odpovedať
Profilova fotka
leishmania neboj, to zvladnes :-)
Odpovedať
Profilova fotka
hmmm neviem ako mi to vyjde lebo skuska napokon nebude 18teho ale 22heho....uz som sa tesila.. :(
Odpovedať
Profilova fotka
martuska jasne ze pridem s milou :-) ak ma vezme :-D
Odpovedať
ale to je samozrejmé že dáme vedieť, nemaj boja :-D prídeš aj s milou?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
no tak dobre, som prehlasovany :-D len dufam ze na nas nezabudnete a date nam vediet kde a o kolkej 8-)
Odpovedať
babulina jasné že sa môžeš pridať, nie ty sa emôžeš pridať ty sa MUSÍŠ pridať :-D Tak sa teškám, že sa stretneme. hi už len pár dní :-N včera drahý sám od seba kúpil sviečky čo nám chýbali do výzdoby. Normálne so, kukla ako puk =-) , ale teším sa že sa angažuje :-)
Odpovedať
tak to som rada :-)
Odpovedať
jasneeeee, s tebou uz pocitame, tak nieze nedojdes! ;-)
Odpovedať
aj jedna junovka by sa pridala :)
Odpovedať
to uplnenaj:: stretko sa robi v BA pre vsetkych ktori maju chut+cas, bez ohladu na datum svadby, tak sa pridajte aj Vy ;-) bude to 18.5., miesto este nevieme, dohodneme tesne pred :-) dojde nas par juloviek a par augustoviek a dufame, ze sa pridaju aj kocky z inych datumov.
Odpovedať
anairda: á hádam si čas nájde, veď je to v záujme oboch :-N no mali sme mať posledné stretko, ale v kostole robili niečo s dlážkou tak to prehodil na 7.5. To bude posledné spoločné a potom sa už stretneme len my a kňaz a začneme vybavovať čo treba. uplnenaj: počuj nekaz partu a stretni sa s nami 18.5. Veď tam budú aj tí čo majú termín 20.07.2007 ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
anairda chcel som ti odpisat ale vidim ze uz je to vyriesene :-) fiiiha, ty ides na stretko bez nas? no pekne :-N baby neurobime stretko tych co to maju 20.07.2007? 8-) martuska ze kocúr :-D :-D
Odpovedať
to martuska:: ahoj :-) hej, dnes som na tu matriku volala a potvrdili mi to co hovoris. Takze uz len vypisat tlacivko a donutit paliho najst si cas tam ist. Ale najprv musim vyzdraviet :-( A Vy ste uz absolvovali posledne sedenie s fararom? to all:: akurat sme si s leishmaniou dobre pochatovali cez skype, take nieco by tu na stranke moho tiez fungovat (teda jasne, ze hlasovy prenos by bol problem, ale chat by bol super). Uz sa tesim na to stretko! :-D sa nam pusy nezastavia :-D
Odpovedať
Ahojte kočky a kocúr :-D Adrianka podla mňa by ste mali ísť na tú matriku pod ktorú spadá kostol v ktorom bdete mať svadbu, takže v tomto prípade asi na matriku v starom meste. A v kostole Vám nepovedali kam máte ísť?
Odpovedať
Profilova fotka
no hej a piatok je na svadbu super aj preto ze mas potom cely vikend na regeneraciu :-D
Odpovedať
Fotovideotop. sme veeelmi spokojni s výberom - velmi vkusná práca (ved som Ti vcera pisala). Ten kameraman je velmi prijemny a velmi skromny clovek. Vybrali sme si balicek za 14500, kedze mame svadbu v piatok tak to bude za 12000 :-) tak aspon niekde sme trosku usetrili, lebo u haruma by tento balicek bol za 30 tis, samoska ma lepsiu kameru ale feeling a cit pre atmosferu a detail ma tento pan ovela vacsi.
Odpovedať
Profilova fotka
jej koho ste si napokon vybrali?
Odpovedať
ahojte júlovky, konečne sa nám podarilo o niečo pokročiť a máme definitívne vybraného kameramana :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?