staci napisat v petrzalke za technopolom :-D
sv. Michal je ten malinky za Camelom v Karlovke :-)
ok, idem do postele za drahou :-) tak zajtra popiseme a 18. sa tesime na stretko. sí ja a hezke sny :-)
hii to bolo len pre orientáciu, lebo keď niekomu poviem názov kostola tak nikto nevie kde to je, tak to už je zo zvyku písať že kde bol pápež, lebo ten kostol poznajú skoro všetci :-D
sv.Michal to je kde?
leishmania tak to ma mrzí, ale ako hovorí uplnenaj to zvládneš a stretnúť sa potom môžme ešte raz, veď nikde nie je napísané že sa môžme stretnúť iba raz :-D
babulina jasné že sa môžeš pridať, nie ty sa emôžeš pridať ty sa MUSÍŠ pridať :-D Tak sa teškám, že sa stretneme. hi už len pár dní :-N
včera drahý sám od seba kúpil sviečky čo nám chýbali do výzdoby. Normálne so, kukla ako puk =-) , ale teším sa že sa angažuje :-)
to uplnenaj:: stretko sa robi v BA pre vsetkych ktori maju chut+cas, bez ohladu na datum svadby, tak sa pridajte aj Vy ;-) bude to 18.5., miesto este nevieme, dohodneme tesne pred :-) dojde nas par juloviek a par augustoviek a dufame, ze sa pridaju aj kocky z inych datumov.
anairda: á hádam si čas nájde, veď je to v záujme oboch :-N
no mali sme mať posledné stretko, ale v kostole robili niečo s dlážkou tak to prehodil na 7.5. To bude posledné spoločné a potom sa už stretneme len my a kňaz a začneme vybavovať čo treba.
uplnenaj: počuj nekaz partu a stretni sa s nami 18.5. Veď tam budú aj tí čo majú termín 20.07.2007 ;-)
anairda chcel som ti odpisat ale vidim ze uz je to vyriesene :-) fiiiha, ty ides na stretko bez nas? no pekne :-N
baby neurobime stretko tych co to maju 20.07.2007? 8-)
martuska ze kocúr :-D :-D
to martuska:: ahoj :-) hej, dnes som na tu matriku volala a potvrdili mi to co hovoris. Takze uz len vypisat tlacivko a donutit paliho najst si cas tam ist. Ale najprv musim vyzdraviet :-(
A Vy ste uz absolvovali posledne sedenie s fararom?
to all:: akurat sme si s leishmaniou dobre pochatovali cez skype, take nieco by tu na stranke moho tiez fungovat (teda jasne, ze hlasovy prenos by bol problem, ale chat by bol super). Uz sa tesim na to stretko! :-D sa nam pusy nezastavia :-D
Ahojte kočky a kocúr :-D
Adrianka podla mňa by ste mali ísť na tú matriku pod ktorú spadá kostol v ktorom bdete mať svadbu, takže v tomto prípade asi na matriku v starom meste. A v kostole Vám nepovedali kam máte ísť?
Fotovideotop. sme veeelmi spokojni s výberom - velmi vkusná práca (ved som Ti vcera pisala). Ten kameraman je velmi prijemny a velmi skromny clovek. Vybrali sme si balicek za 14500, kedze mame svadbu v piatok tak to bude za 12000 :-) tak aspon niekde sme trosku usetrili, lebo u haruma by tento balicek bol za 30 tis, samoska ma lepsiu kameru ale feeling a cit pre atmosferu a detail ma tento pan ovela vacsi.