:-D :-D v tejto teme budeme musiet to uvodne "baby", alebo "kočky" zmeniť :-D :-D
Cize mozem ist na hociktoru matriku?? Alebo na tu v ktorej obvode bude sobas? Lebo nenapisal si, kde budete mat sobas vy.
anairda ja som z petrzky, draha z karlovky, byvame v starom meste a na matrike sme boli v karlovke. vsetko sa da len treba mat obciansky a rodny list 8-)
No dnes som sa dozvedela, že snúbencova mama o našej svadbe nevie :-. Hlavne, že som jej to ja osobne na jej narodky vo februári povedala (teraz neviem, či prepočula, či skleróza)... No a dnes sa ma snúbencova sestra "taktne" spýtala, kedy to chceme povedať ich mame :-. :-. :-. Proste paráda... Joj aké ja z tej famílie mám nervy... Ja neviem ako to tam (ne)funguje... Snúbenec ako chlap sa moc neangažuje a ja som svoju rodinu vyriešila už komplet... A snúbencovej mame som to povedala tiež (a nebola som tým nadšená, že to oznamujem ja, aj keď sme tam boli obaja) - a zajtra nás to čaká znova (mojéééééé nervy) :-|
obrad bud v anglictine alebo dvojjazycny, este neviem, vie sice trochu po slovensky ale to by asi neuznali tu jeho znalost slovenciny :D a stahujeme sa ked skoncim skolu
Ahojte júlovky, ani ja som ešte nebola na žiadnom stretnutí, a tiež sa veľmi teškám :-)
leishmania a obrad budete mať dvojjazyčný, alebo budúci manžel vie po sovensky? a kedy po svadbe sa sťahujete?
Nakukla som len nachvílu, som tááák unavená, sme mali celý víkend seminár s jedným talianom, tak som úplne dobitá.
Tak vám prajem dobrú noc a zajtra sa ozvem. Ideme na tretie predmanželské stretnutie, tak som zvedavá čo bude...
a co tak skusit to cez rodicov? Napríklad na oznamko dajte, ze nech potvrdia ucast telefonicky, daj cislo na maminu a ona im to urcite bude vediet povedat a Ty sa nemusis citit blbo za to ze by si im to hovorila priamo.
no my dary ani nechceme lebo to ani ako nebudeme mat preniest do izraela,budem rada ked si tam budeme vediet doviest moje oblecenie :-D ...takze neviem ako ludom povedat ze by sa nam skor zisli peniaze...hmmm trochu trapne,
Aha... Tak to ja mám väčšinou tiež - to sú veci z IKEA - jediná firma, ktorá má takú podrobnú stránku a každú vec pomenovanú a ocenovkovanú stálou cenou - čiže sa nikto nemôže ani zmýliť (len IKEA máme z KE ďaleko :-D ), ale aj z mojej strany sa nájde kto do Blavy občas skočí (bratranec tam už býva) a zo ženíchovej strany je tiež osoba, ktorá do Blavy máva služobné cesty často... No a potom tam mám veci ako vysávač a pod., pri ktorých som opísala čo by to malo mať a čo to nemá mať a je mi jedno (napr. konkrétne pri vysávači nemusí byť extra výkon, lebo bude plávajúca podlaha, moja podmienka je permanentné vrecko na prach, nech nemusím dokupovať :-D :-D :-D )...
ja si zatial len robim zoznam v XLS, ešte nie som tak daleko ako ty ;-) Chvilku to potrva, kym to nahodim sem na stranku, lebo my budeme zrejme robit uplne presny zoznam, t.j. ku kazdej veci napiseme presnu znacku a model ktory chceme... takze budeme musiet asi aj obehat par obchodov...
Joj inak ak chceš tak mi daj link na tvoj zoznam (do IP) nech sa inšpirujem. Nemusíš, ale som zvedavá :-D Moj si kukneš ak naťukáš naše mená (máme ich na oznámení v mojom albume) :-D
No ja som kamoške dala pred alebo po... Neviem presne... Pár ľudí, ktorí neboli v blízkom kontakte dalo priamo na svadbe...
Po správnosti by sa malo na svadbe asi, ale nerobí sa to tak, lebo niekto daruje veľké veci alebo je pre darujúceho a aj nevestu a ženícha niekedy lepšie si to prevziať inokedy - praktickejšie - nerozbije sa to pri vláčení, nemusí sa to proste ťahať tam a potom zas tam a pod... Proste tak... Takže komu ako vyhovuje...
ani ja tento rok nechapem, sa to dost rozbehlo aj u nas v praci :-D
akurat robim zoznam darov a tak ma napadla otazka, ze kedy sa dary vlastne odovzdavaju? Hlavne ked sa jedna o nieco vacsie, alebo nieco co sa moze rozbit. Vlaci sa to na svadbu, alebo sa to da pred alebo po svadbe?
Práve som sa dozvedela od kámoša, že už majú 2 týždne vymyslený termín na svadbu - na jeho narodky 8.9.2007 :-D :-D :-D Júúúj ako sa to rozbieha.. .všetko na okolo... už sme v správnom veku.... :-N
najjulinka: v nedelu preto lebo moj priatel je zid a on bol radsej keby to nebola sobota...a chela som koniec jula takze to vyslo takto... :)
anairida:no mna oblek najviac trapi, mozno by sme sli ten gyor kuknut ked tu nezozenieme dobre. aj pochybujem ze zozenieme nieco dobre ked pride az jun-jul, uz to asi bude zajednane co by sa nam lubilo. keby ste zohnanli nejaky dobry oblek tam tak daj vediet ;-)
ja popolnocne saty mat nebudem :) niezeby som si nerada kupovala saty, ale je to aj dost financne...a svadba bude mala 20 ludi :)
a do siat idem bez podprsenky tak mi to viac sedelo...tiez som dost vybavena hehe...a mam problem si najst dobru podprsenku...o plavkach ani nehovorim
a topanky chcem asi sandale stireborne take jednoduche len s takym nejakym strasovym jednym pruzkom, ale to budem tiez musiet hladat....
Tak dnes sme boli na Šarišskom hrade vo štvorici (ja, môj polovičiak, môj brat a bratova priateľka)... :-D
leishmania: To ste chceli v nedeľu svadbu (bol to zámer) alebo to tak vyšlo? ;-) (juj som zvedavá :-N )
najprv ich musime vymysliet :-D co neviem kedy bude, lebo na realizaciu tejto ulohy si vyhradil pravo priatel... :-N
ta botanicka, to znie super! Jednej nevesticke robili v Jelke tortu - uplne krasnu, tiez pisala, ze to bol nejaky super kuchar.
co sa tyka oblecenia, tiez mam len sv.saty. Popolnocne a topanky nemam (ani k svadobnym ani k popolnocnym), ani pradlo, ani bižu, ani učes vymysleny... jaaaj! hlavne tie topanky ma trapia, ved bižu kupim hocikde ked by priharalo a pradlo prinajhorsom vytiahnem zo skrine - mam jednu super podprdu bez ramienok z USA a drzi paradne, neviem, ci taku dobru kupim a naco sa potom stresovat ze mi bude padat len za cenu aby som mala nieco specialne... ale ak niekde najdem kvalitne pradlo, tak si ho kupim, len mam problem na svoju chudu postavu som na tychto miestach dost vybavena :-D
popolnocne asi budem musiet dat ušit, zatial som v obchodoch nenasla nic co by sa mi pacilo... uz ma aj napadlo, ze sa v najhorsom pripade ani nebudem prezliekat do popolnocnych, kedze si šaty kupujem a je to riadna palka, tak nech to za to stoji :-D
oblek sme uz boli pozriet v nicole, ale nemali priatelovu velkosť. Bol krasny - leskly čierno-hnedy paskovany, ale dost drahý :-S ... aj ked priatel povedal, ze by ho vynosil aj neskor, na nejake specialne prilezitosti, takze mozno by zainvestoval. Pojdeme este pohladat do Gyoru a Parndorfu, tam snad najdeme aj za lepsiu cenu...
anairida: ja budem mat obrad asi v botanickej a hostinu v jelke, je tam super kuchar, dnes sme akurat rezervovali....inak okrem siat nic nemam, ani boty, ani prstene, ani prenho oblek, lebo hezy je v izraeli a pride az koncom juna...tak az potom budeme vsetko vybavovat. a ja mam teraz skuskove tak do mesta ani nejdem...tiez moc nevybavujem...ale este toma dajme tomu cas...neviem kedy mam oznamka zacat robit...a ty si kde davas robit oznamka?
Ja som zatial na žiadnom nebola. AJ preto sa tak velmi teším!
Leishmania, Ty kde budes mat svadbu? a hostinu? A ako si na tom s pripravami?
Tu v tejto teme medzi nami vedie Martuska - ide nam vzorom... ;-)
Ja som zatial dost pozadu, tazko sa mi veci zariaduju, lebo do 18tej byvam v robote (velakrat aj dlhsie), tak veci riešim vacsinou len cez telefon. OKrem toho moj priatel je nazoru, ze vsak vsetko vybavime "potom" :-D
Ahojte kočandy, ako sa máte?
babulina - to je super, ja som nevedela že je Janka v nemecku, ale určite s môžme stretnúť, veľmi sa budem teiť :)))
skybaby, leishamania - baby to by blolo super keby ste sa pridali, to by nás bola už riadna kopa :-D .
majla - ahojček, škoda, že tu zatial nikto nie je z LM, takže ti moc neporadíme :-(
je tu neaka babenka z LM.Chcem si dať len poradiť.Ja som z Ke a svadbu budem mať v LM.Kto pozná neaké dobré kvetinárstvo v LM.ZAjtra mám cestu do LM asi posledný krát pred svadbou tak by som chcela ísť pozrieť.)DAkujem
jeej, čaute baby :-) Babulina, skybaby a všetky dalsie nevesticky, ktore mate chut a čas, ste na stretku vítané ;-)
ja som to trošku poplietla :-S Stretko nebude 11.5. ale 18.5... Na tri razy sme sa sa na tomto termine s Pavianca dohadovali, az som z toho magor :-D .
Je tazke skbit takto navzajom volny cas, ale snad to teraz uz vyjde :-)
Takze 18.5. v BA, presne miesto upresnime par dni pred.
skybaby, len sa pekne uckaj, drzim palce na skusky! ;-)
caute baby
anairda - ja sa teraz ucim na skusky takze nejako nestiham vsetko :-( ale uz to nebude dlho trvat a potom sa pridam :-) mozno aj na to stretko
ahojky julovky, citam ze mate stretko mozem s pridat? =-)
special pre martusku: stretla som janku dinicovu a ze vraj by sme mohli zorganizovat stetavku ked sa lenka vrati z nemecka :-)
Dnes som ukázala svadobný zoznam a z mojej starej mamy vyliezlo, že tam nemáme žiadne poriadne veci, že tak do 10 000 :-. :-. :-. Najdrahší som mala za 4990... Asi som moc skromná... Takže pripíšem gauč z IKEA, na ktorom som sa zo starou mamou dohodla a napíšem, že rezervované a prihodím ešte 1-2 také drahšie dary a možny sa budú chcieť babky popretekať :-D :-D :-D Joj ale som ja potvora... No ale ak chcú také drahé, nech kúpia, aspoň to neostane na nás a veeeeeeľmi nám tým pomôžu...