Jááááááj moja mamka je super... My sme celá taká netradičná rodina :-D No takže aj keď ja som úplne iná, tak v našej rodine som len trochu iná... Keď som bola malá tak som si hovorila "pečálna" (= špeciálna) a to ma asi vystihuje... :-D :-D :-D ja nič nemôžem mať tak ako všetci majú... Ale fakt neviem prečo... Proste všetko ma automaticky napadne inak... Som veľmi praktická a to na tej inakosti pri svadbe až kričí, lebo to je záležitosť, kde (skoro) všetky chcú byť princezné... :-D :-D :-D
ked su poliaci, tak s tym musis trosku pocitat ;-) hlavne je, aby priatel pred rodinou trosku zmiernil ich skladanie z toho ze nebudete mat svadbu v kostole. Rodicia maju vzdy kadejake predstavy, hlavne maminy to co nemohli zrealizovat na svojej svadbe, tak sa snazia zrealizovat u deti ;-) ale to je v poho, beriem to.
Moja mamina bola tiez ofucana ze som si vybrala ine saty a nie tie ktore sa najviac pacili jej. Ale buduca svokra (nataska) ma uplne podporila, aj ked jej sa zase pacili dalsie, tretie, a tak ked mamina videla nataskin pristup, ktore hoci povedala svoj nazor, ale hned dodala, ze tie nech si vyberiem, ktore sa mne najviac pacia, tak sa "hecla" a prestala do mna hustit :-D
S tymi satami to bude urcite prekvapko ;-)
Ta garden party je v pohode, ved to budete mat super, to by im snad nemalo vadit, nie? a ked tam bude trosku hudbicka, vsak nech si trsne kto chce ;-) :-D
no, bezim domov, o 11 doleti kamoska z nemecka, tak skocime na jedneho drinka ;-)
No a to som ešte zabudla podotknúť, že žiadna tanečná zábava, ale gardenparty (a to tiež skôr poobedné posedenie, ako nejaká oslava s 10 chodmi jedál)... Na toto sa ich budem snažiť pripraviť, nech hlavne deckám vezmú niečo na oblečenie v čom sa na záhrade dokážu vyžiť...
No ja ten zoznam robím hlavne pre seba, aby som na nič nezabudla... S kamoškami a s našou rodinou sa dohodnem presne, že čo... Poškrtám v zozname a Karolovej rodine dám zvyšný zoznam a budem dúfať, že to vezmú OK... Z jeho rodiny mám trochu strach, tak vo všeobecnosti... Začne to, keď im dáme pozvánku a zbadajú, že miestny úrad a nie katolícky kostol... Dostavia sa na sobáš a zistie, že nie som v bielom (to dúfam, že už v tom momente nebude polovica vystretá na zemi zo šoku :-D )... No uvidíme, možno sa zbytočne obávam... Ale keď ja neviem čo očakávať...
presne tak, na to si treba dat pozor, aby tam boli aj lacnejsie veci.
OKrem toho, my by sme to chceli poriesit tak, ze najprv zoznam ukazeme rodine, nech si mozu vybrat, az potom kamaratom...
No ja mám plno vecí v zozname z IKEA - jediná predajňa, ktorá má aj internetovú stránku a hlavne sa dá plno vecí presne popísať - majú svoj názov a stálu cenu ;-) Len škoda, že do Blavy nemá každý pozvaný prístup :-S Tak som tam hodila také veci, čo snáď nedokážu sa pomýliť (sušiak na prádlo, vysávač, váha kuchynská...)... Ešte musím napísať, čo si doslova neprajeme (ružový porcelán a pod.). Mám tam kopu lacnejšich vecí, nech si majú z čoho vyberať (ak sa cítia na viac, tak kúpia viac lacnejších vecí, ale nech nenastane trapas, že sa niekomu zvyšia len drahé veci - máme v rodine plno ľudí čo nemajú veľmi na rozhadzovanie)... Ešte pripíšem, že sa nenahneváme ani peniažkom :-D :-D :-D Ja mám plno vecí už do domácnosti a v lete okrem sobáša budeme prestavovať, takže ani nebudem mať kam zložiť veľmi veci (aj zrkadlo by som pripísala na zoznam, ale mám strach, žeby sa v celku nedožilo zavesenia :-D :-D :-D a pod...)
hej, ja sa tiez do toho chcem pustit, ale chcem urobit presnu specifikaciu ze aku znacku danej veci chceme, dost si davame zalezat na tom aby veci ktore kupujeme mali presne tie funkcie ktore potrebujeme, preto asi pojdeme touto cestou. tiez sa na to chystam, ale po tom co si urobime zoznam veci, musime obehnut aj par obchodov a zistit presne modely ktore chceme...
aj mna vsetko okolo priprav bavi, ale casu je tka zalostne maaalo :-S
Som si tu začala robiť zoznam svadobných darov. V exceli som si ho už začala dávno robiť a tak to tu nahadzujem... Chytá ma svadobná horúčka :-D :-D :-D Ma tak baví robiť také veci teraz... Oznámenie, zoznam a rôzne iné prípravy (aj keď ja tých príprav mám málo relatívne)
Tomáškova mamina tiež robí v štátnej správe... Tiež pre istotu išla makať (aby si to miesto udržala - s malým bola len rok a pol)... Ono na Slovensku to zdieranie je skoro všade... Ja sa nesťažujem... Robím v treťom sektore, takže peňazí málo, ale pohoda relatívna...
Najjulinka, ja som na tom s volnym casom podobne - som ešte v práci ;-( a budem aj zajtra aj v nedelu... A to robim v št. sprave :-D :-D :-D nech mi níekto hovori o tom ako v sukromnom sektore zdieraju a statni uradnici ako sa maju fasa ]-(
no, ale asi to balim len nieco dokoncim, lebo den bol narocny a uz sa ani neviem sustredit, lebo kazdych 10 minut checkujem tuto stranku :-D :-D :-D
Pravdupovediac aj keby bolo stretko v Košiciach, tak sa asi nezúčastním... V poslednom čase akosi nestíham... Mám tu aj kamošku na mesiac a vôbec nestíhame sa stretávať a využiť to - len v minime... Robím si aj prípravu na náhradné rodičovstvo a na profesionálne rodičovstvo. Každé je tak zhruby raz za týždeň 3 hodiny - takže 6 hodín a samozrejme sa ešte zakecáme... Je to fajn takto... No a pracujem. Ale od mája bude viac času, lebo čo strážim 2x do týždňa malého Tomáška, tak nastupuje do školky, takže mi ostane len práca čo mám - na polovičný úväzok (od júna možno na celý bude 8-) 8-) 8-) )... Inak sa chystáme dakedy do Blavy na ambasádu, ale priateľ sa posnaží to vybaviť tak aby tam išiel služobne a vezme aj mňa a len si odskočíme na ambasádu a inak len jeho pracovné veci (chce sa mnou pochváliť šéfstvu v Blave :-D :-D :-D ).
Ahoj adrianka, hej máš pravdu, sme tu len tri. Všetky ostatné majú vlastné témy, ja som nechcela začínať tému 28.07.2007, lebo som sa bála že tam nikto nebude písať, lebo nás 28čiek nie je dosť :-N
Jak tak pozeram na posledne 3 strany tejto temy, tak je to diskusia nas troch :-D :-D :-D
Predtym pisali aj Babulina, Skybaby, Uplnenaj, komisakpd, Lindka, Biksadska...
Heeej, ostatne julovky, kde ste??? Jasne, su tu aj temy na specialny datum :-)
Ozaj, v BA sa organizuje stretko, bude 11.5. (piatok), miesto a presny cas upresnime, takze kto mate chut + cas tak pridajte sa. Zatial sme v tejto zostave: Martuska, Pavianca a dalsich par kociek z augustoviek, a ja.
Najjulinka, skoda, ze si tak daleko ;-(
Dík za pochvalu oznamka... Nejak očakávam skôr negatívne reakcie... Karol mi to oznamko nechcel schváliť a nakoniec mi ho dnes schválil, že ja som si dala tú námahu to spraviť, tak on do toho nemá čo kecať, on nič nespravil :-. Niekedy fakt nechápem... On je raz taký a raz taký... :-D :-D :-D Pritom je to predsa aj jeho oznamko... Dnes ma aj odfotil v svadobnom (aj keď len tak narýchlo - cenovka na topánkach a rukou som si všelijak pridržiavala neušité... :-D ) a ešte dnes aj napísal na ambasádu... Normálne oproti minulému týždňu sme sa míľovým krokom pohli vpred... :-D
Ahoj Julinka, tak ako? Vidím že doplňuješ aôbumík. To znamená že sa všetko dostalo do starých kolají? Keď hej velmi som rada a teším sa že ten dátumík predsa bude Váš :)
Ono je to už od nedele večera takéto... Včera to dal definitívne... A dnes... No 2 dni sme už obaja mimo... :-( :-( :-(
Neviem ako mám svojej širokej rodine povedať, že nič z toho... :-|
jaj, len sa nepoddavaj! Pockaj den-dva urcite ho to prejde a sa to vysvetli. Chlapi su zvlastne tvory, maju svoje haluze (koniec koncov ako my), mozno sa fakt nalakal, ale ved to je normalne, to znamena, ze si plne uvedomuje to zodpovednost co zo sobasa vyplyva. Uvidis, zajtra bude lepsie ;-)
Je to na dlhšie... On je zložitý... Ale toto je aj na mňa moc... Veľmi moc... Neviem moc rozpisovať... Je to brutál bolesť... Už aj fyzická - od hlavy cez žalúdok všetko... ;-(
Ja som včera doobeda definitivne vybavila termin, normalne aj čas aj všetko na matrike... A večer mi priateľ povedal, že so mnou končí... :-( :-( :-( Je to čudné... Dnes len chce so mnou hovoriť a telefonovať... a... ja neviem... či ho chytila panika... či...
ahojček, akurát sme prišli z náuky.Ó ďakujem tak to je poklona. Privádzaš ma do rozpakov. Hej hej obrúčky stará zlatá klasika. Také jednoduché sa nám páčili najviac.
tak to máte super že budete mať aj video, že s tým nakoniec súhlasil. Tak držím päste aby ste si vybrali najlepšie.
no a na náuke nám zatial rozprával príbehy. 23.4 ideme zase, tak budeme pokračovať a možno na treťom stretnutí budeme rozoberať obrad. Uvidíme, taký zlatý farárko. :-)
a v náš deň D máme zatial v tomto kostole svadbu iba my. Tak to bude supiš :-D nikto nás nebude tlačiť, aby sme sa ponáhlali.
Tak a môžme posielať oznamka :-D
prajem dobrú nôcku.