Marti, Ty nám ideš vzorom ;-)
ale aj nam sa dnes zadarilo, stretli sme sa s kameramanom, velmi sa nam to pacilo, dokonca aj palinkovi, ktory povodne video nechcel :-D ale ani fotografa najprv nechcel a potom ked sme sa s nim stretli, tak bol uplne nadseny. To sa nam zopakovalo aj s videom: "naco video, nepotrebujeme, ved mame foto..." ale som to vzala do vlastnych ruk a vyslo to :-D :-D :-D ešte že nas ti chlapi maju :-p teraz mam doma 5 DVD s rôznou ponukou a uz len pokukat a rozhodnut co presne chceme, teda my by sme chceli uplne ten najvacsi balik, ale to by bola strasna palka, tak budeme musiet vymysliet nejaky rozumny kompromis :-)
Martuska, drzim palce na nauke, nedajte sa a pekne diskutujte ;-)
ták nevestičky máme doma obrúčky !! Tak sa nám páčia, júúúj teškáme sa. Dnes sme po robote utekali pre ne do zlatníctva. Už to naozaj vyzerá tak že sa budem vydávať. A dnes ideme na prvú predmanželskú náuku tak potom poviem ako bolo a čo farár rozprával. zatial sa majte pekne júlovky moje :-D
No tak toto som nerátala... No ale zas ak príde rodina, tak niekedy to celá rodina akože odbaví naraz... No ale zas niekedy sa každá malá princezna chce pred nevestou predviesť... Toto radšej počítať nebudem... Pri najhoršom zdrhnem, alebo si zbalím stoličku a budem sedieť :-D :-D :-D ... Radšej zdrhnem... ;-) (Aj sedieť tak dlho dá zabrať) :-D :-D :-D A nemám šajn kto príde, lebo už oznámenia rozošlem každému... Lebo nejak som si myslela :-N , že či 40 alebo 100 alebo 150 je jedno už... :-D :-D :-D
no tak keď si to tak nechávam prejsť hlavou, tak mi budeme mať vela gratulujúcich, veď iba od nás z aikida príde vyše 50 ludí, to nerátam ešte z roboty, bývalé spolužiačky, vela závistlivcov, aby mohli potom ohovárať :), takže možno sa takých 150 ludí nazbiera. Tak asi takých možno 20 ekúnd (to je aj s rezervou) je možno norma.
jaj, pardon, zle som sa vyjadrila - nie "hosti" som myslela, ale "gratulujucich".
my budeme mat hosti vyse 100 :-S ale gratulujucich bude urcite aj vyse 150, snad aj 200. Ak na kazdeho ratam 10-15 sekund, tak su to 4-5 za minutu, pri 100 ludoch je to 20 minut, pri 200 ludoch 40 minut... su taketo moje vypocta realne??? =-)
Joj... Ja to chcem v minime... Nejak nepočítam koľko ľudí príde na obrad, nemám odhad ako dlho budú potom gratulovať... No a potom chceme záhradnú párty a keď sme spočítali najbližšiu rodinu a najbližších priateľov, tak nám vyšlo číslo 40 približne, lebo akosi kamoši sú už rozrastení... Ja len 2 kamošky uvažujem a to musím pripočítať k nim dvoch chlapov a dokopy 3 deti, takže z dvoch je 7 :-D No a takto to je so všetkými... :-D :-D :-D Takže od mojej vysnívanej to má ďaleko...
no tak my rátame 46 hostí, ale na obrad vôbec netuším kolko ludí príde, takže obrad máme o 16,00 tak rátam že do takej piatej prídeme do reštaurácie, takže do 16,25 obrad, potom do 16,50 gratulácie. Možno budú gratulácie do 17,00. Ty kokos ja vôbec netuším. Híííí začína ma chytať panika. ;-(
jaaaj, najjulinka, aj ja som chcela o 20:07 obrad :-D
to by bolo uuuplne haluzne!
Potom sme mysleli, ze apon na pozvanky pre kamosov dame, ze "ta prava zabava zacina o 20:07". Ale asi to bude moc skoro ked hostina zacne o 18:00... Uvidime ;-)
Pocujte, a kolko casu budete mat na gratulacie? A kolko hosti?
ešte neviem... predpokladám, že dakedy poobede... ja by som najradšej večer o 20:07, ale zas uznávam, že vtedy asi úradníkov do úradu nedostanem :-D :-D :-D Dohodneme... V podstate je to už jedno skoro... Hlavne, že je dátum a miesto...
Ahoj njjulinka tak gratulujem, veľmi sa teším že ste to dotiahli do úspešného zarezervovania dátumu :-D
Vôbec nevadí, že ti s tým strýko pomohol, aspoň Ti dopomohol k splneniu tvojho sna. :)
Aha, tak tu som to cele nasla! Tak gratulujem! Predsa len tento dátum bude aj tvoj, vidis ;-)
Nic si z toho nerob, ze Ti to stryko musel pomoct vybavit, zial taky je dnes svet, tak to chodi...
Tak s termínom sme sa pohli... Strýko mi zavolal, že to mám vybavené... Na tom úrade kde som začala a kde ma odbili nakoniec... :-D :-D :-D Že sa len mám pripomenúť, lebo na mňa zabudnú a žiadosť mám dať písomne...
No ale nastal problém, lebo priateľ sa rozkýval a začal vybavovať medzitým v cirkvi bratskej... Ale akosi ak to nevybaví on, tak už mám istotu, takže som kľudnejšia... Len mi je trapne, že strýko mi to vybavil... A ako na potvoru som sa dnes so strýkom náhodne stretla a hneď samozrejme sa na to pýtal hneď a že nech nezabudnem sa na úrade peipomenúť... Tak som mu povedala na rovinu, že čo a ako ale že super... :-N :-N :-N Našťastie to vzal v pohode...
No ale je to celé svinstvo... Lebo to matrikárky ani nemali tú snahu... :-| ]-( Čo už... Asi treba ísť rovno za oddávajúcimi... Oni sú poslanci a ich občania volia, tak sa maximálne snažia... ;-) Matrikárky chcú mať čo najmenej roboty a nech to všetko majú jeden alebo dva dni v mesiaci a padla... ]-( ]-( ]-(
Dobré ránok, hihi tak to máte super ešte ani svoji nebudete a už budete mať v bytíku všetko čo potrebujete. Ale zase na druhej strane, rovno zo svadby pôjdete priamo do svojho a nemusíte dodatočne niečo zháňať. :-)
Tak s termínom sme sa nepohli... Za to od dnes sme vlastníkmi dvojmetrovej chladničky... :-D :-D :-D My snáď hocičo vybavíme, len nie tú svadbu :-D :-D :-D A to sme pôvodne chceli kúpiť aj práčku a sporák... No pôvodne.. .Kým sme nevliezli do obchodu, tak nič, ale keď sme tam už boli a teta predavačka spustila, tak sme si odniesli takmer celú domácnosťz tamať :-D :-D :-D Len potom nastal problém, keďže sme to chceli na splátky, tak cudzinec ani to nemôže a to priateľ je a ja mám nízky príjem. tak sme odišli "len" s chladničkou... :-D
ja som tu suknu myslela ten navlek na stolicky, lebo my sme zvyknuti si davat nohy pod stolicky a ako si nam to vadilo, a plus aj ta stuha nas tlacila :-|
my budeme mať iba jednu sukňu na hlavnom stole a z vonkajšej strany, nedala by som ich na všetky stoly. To by aj mne liezlo na nervy. :-D však kam by si dali ludia nohy. :-)
aha, no my tie sukne si nedavame, lebo nas od toho duhar odhovoril a ked sme boli na plese tak to tam tiez mali a liezlo nam to trochu na nervy,ale nechcem ta odradit, vlastne som nic nepovedala :-x
ale hádam by sa ešte niekto našiel, oni stíhajú ozdobiť aj viac svadieb. Tuším mi táto baba hovorila že aj 5 svadieb stíhajú. Skús sa popýtať, za to nič nedáš. :-)
hej nám dá barónka nejakú banketovú sukňu, alebo ako sa to volá :-N a ešte nám urobí zo servítok také ruličky. Takže tak, ja by som ani nepotrebovala výdobu ale keď mne sa tak strašne páčia oblečen stoličky že aj keby som na chleba nemala tak si ich dám spraviť. A bojím sa že by som ich tam nevedela nainštalovať :-D tak to nechávame na odborníčku.
aha, lebo ja som to zverila baronke na starost ale este stale spekulujem sice neviem ci by na nas termin mal niekto cas, lebo uz je asi neskoro keby sme teraz zacali zhanat
žiadne špeciálne, len nám "oblečú" stoličky a na cez stred stola nám prehodia fial.stuhu a tam nám striedavo rozmiesntia svietniky a umele ružičky. no a bude to stáť všetko dokopy 6500 korún. najviac tam robia tie návleky na stoličky, ale tá baba si to tam donesie a aj odnesie, a nechcem zaťažovať mamu so sestrou aby nám vyzdobili vináreň, ve´d nech si užijú môj svadobný dník :-)