Svadba v júli 2007

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
ahojte nevestičky, tak ako? čo ste si už stihli zorganizovať? ;-)
Odpovedať
to je taka stara komunisticka obuv, aspon to tak na mna posobi, pri hoteli dukla je jedna obuv tam su myslim iba gaborky a oproti je ta obuv kde si marta kupila boticky ;-) mala by si to najst polahky
Odpovedať
neboj však vy to zvládnete :-) Ani my nebude mť kameramana, aj Maťo je toho názoru že netreba keď budú dobré fotky. S farbou výzdoby sme nemali vôbec problém. od začiatku sme chceli fialovú,len potom keď už sme mali pár vecí kúpených tak úplne zlom a nikde som nevedela nič fialové zohnať, ale teraz už je to v pohode. ďakujem. Fú kde na dulovom? Tak keď vystúpiš z 50tky alebo 68čky tak oproti tebe bude Hotel Dukla. Uvidíš ju aj zo zástavky, je nalavo. Lebo na pravo je ešte jedna obuv tak nech ťa to nezmýli. Nemám dobré vysvetlovacie schopnosti tak dúfam že som to zrozumiteľne napísala :-D A majú tam ja na vyššom opätku. :-)
Odpovedať
Aaaa, uz som si pozrela tie tvoje topánky, sú krásne!!! Kde na dulovom to je? Najdem ten obchod lahko? Mali tam aj nejake na vyssom opatku?
Odpovedať
hi tak ťa napadlo dobre :) Ďakujem, hneď ako som ich zbadala tak som ich už z ruky nepustila :-D a hneď po výplate tam ideme kúpiť maťkovi čierne. A možno si vykotúlame aj 50%. :-N
Odpovedať
Jaaaj, ani nevrav! Musim si od teba vziat pozitivny priklad a sa namotivovat a ist do toho sup sup! ;-) My nemame nic okrem mojich siat, miesta na hostinu, a fotografa. Kameramana vyberáme, tento víkend musím priatela donútiť preletieť cez 2 dvd a urobiť konecne rozhodnutie, ktorého vyberieme (on totiz nechce video, ze nepotrebujeme, ked mame dobreho fotografa, ale ja chcem aj kameru...) a uz máme síce predbezne dohodnutú agentúru na výzdobu ale vobec neviem do akej farby budeme výzdobu ladit. Pomooooc! :-| Lebo od toho sa potom bude odvíjat aj kyticka cele farebne doladenie svadby, typ torty atd. No vobec neviem :-S Stavim sa, ze ked sa rozhodnem pre nejaku farbu tak za dva dni budem chciet menit lebo sa mi bude pacit ine... Potrebovala by som tak rok na premyslanie... :-S :-D
Odpovedať
mama si tam vcera kupovala topanky a tiez hadzala kockou, tak ma to iba tak napadlo ze to bude asi ono ;-) som sa na ne pozerala, su strasne krasne
Odpovedať
áno Leni máš pravdu, na dulovom somich kúpila, som nevedela že aj tam je taká menšia obuv. Ako vieš že tam?
Odpovedať
marta, tak si nakoniec kupila? na zahradnickej resp na dulovom?
Odpovedať
Ahoj Adrianka, tak posielať ich budeme pre rodinu niekedy v máji a v robote a kamošom asi začiatkom júna. Ale ešte to nevieme na 100 %. Ale dnes sme s drahým kúpili topánky k popolnočným šatám. Stáli iba 999,-- a ešte sme si na kocke hodili 10% zlavu, takže topánočky ma stáli iba 899. tak sa teškám :-D
Odpovedať
Ahoj Martus, pozeram do tvojho albumu, ze Ty uz mas hotove aj oznamka a pozvanky ku stolu! To si dobraaa! :-o My nemame este ani definitivne rozhodnutie ze ake presne ich chceme.... Kedy asi ich budes posielat? Ako dlho pred svadbou ich najneskor treba poslat?
Odpovedať
Ahoj najjulinka niečo ové s matrikoua lebo kostolom? už ste sa niekam pohli?
Odpovedať
Profilova fotka
Inak kamoška mala super kvetinárku, ale mala veľké zdravotné problémy, tak skončila. Resp. mala 2 kvetinárky, ale tá prvá mala tie trojčatá, čo potom upadla do kómy :-| No ale napriek tým super, tak dodávatelia pred svadbou zabudli na jej kvety, proste nedošli a tak na svadbe potom improvizovali s výzdobou... Ale kvetinárku mala šikovnú, takže farby zachovalá, len inú výzdobu musela mať - našťastie kvety na svadobnú kyticu došli... Takže aj keď kvetinárka super a ochotná, tak zlíhali dodávatelia... :-S
Odpovedať
tak to máš super plán s bytíkom, no a čo sa týka toho piatku, podľa mňa všetko sa dá, len treba chcieť. A máš pravdu záleží od ludí. Mne napríklad včera som sa bola pýtať v jednom kvetinárstve že či majú v lete k dispozícii aj fialové ruže a tá "milá pani predavečka" ma odbila s tým že ona teraz nevie čo bude v lete, nech prídem týždeň pred svadbou. a dnes v takom maličkom kvetinárstve teta bola hrozne zlatá, že nech si prinesiem vzorku akej farby by som ružičky chcela a ona sa pôjde opýtať do nejakého skladu. Fakt je to o ľudoch.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak dnes som zistila, že aj moja teta (ockova sestra) mala sobáš v piatok... Dokonca keď ona mala sobáš, tak rekonštruovali úrad a tak to tam nemohli mať, takže mali v telocvični neďalekej školy - proste úradníčky vtedy urobili čo vedeli, aby im vyhoveli... Dokonca, že ešte cez rebriny im dali nejaké látky, aby to tam tak nevizeralo a koberec im tam natiahli - cipana a to bol socík :-. Proste je to o luďoch...
Odpovedať
Profilova fotka
No naši majú trojizbový byt a my splatime nejakú časť (splátkami bezúročne) aby mali moji bratia štartovné, keď tiež sa budú osamostatňovať, takže v tomto to máme super... No a ten trojizbový prerobíme na štvorizbový, aby sme mali 2 detské izby (chcem(e) kopu detičiek :-D )... Zruším šatňu, ktorá je hneď vedľa obývačky - spojíme to - v šatni bude kuchynský kút a z obývačky bude jedálňo-obývačka... No a z kuchyne budem mať spálňu... No a samozrejme jadro prerobím... Kúpelka v podstate ostane ako bola, akurát, že bude úúúúplne nová a nebude prechodná... Záchod rozšírim a chodbu a bude sa mi tam zmestiť práčka a možno ďalšie umývadlo, no a samozrejme kôš na špinavé prádlo)... Sa teším :-D :-D :-D No jasné k svadbe stresy patria... Trošku aj ja mám stresy... Priateľ sa začína obávať, že všetci uvidia aká jeho mama je... Tak som ho ukľudňovala, že keď majú návštevu, že sa tiež inak chová... Proste svokru dokonalú mať nebudem :-| (deti boli pre ňu asi ako trest - neviem... :-( :-| )... No a všetko musí byť po jej... Dokonca sme teraz boli spolu v Poľsku a ona v nedeľu zahlásila, že máme ísť do kostola... Na čo priateľ povedal, že nejdeme aže sme dospelí , tak sa rozhodneme sami... Trošku to hodil na mňa, že ja po Poľsky z toho nič mať nebudem, ale aj tak... Taký nápad, žeby dvom dospelým ľuďom takto prikazovala... ]-(
Odpovedať
To máte super, my bývanie zatial iba riešime, po svadbe budeme bývať u mojej mamy, máme 4 izbový byt tak to sa ešte dá, ale chceli by sme samozrejme vlastníé bývanie, ale to až čaom. Veď ktorá nevesta by sa netešila na svadbu, aj ja sa na ňu veľmi teškám, ale na druhej strane mám strach ako celý ten deň D dopadne. =-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
No my v tom čase prerábame byt, takže dovolenku mať budeme tak či tak... Uprosted toho rozbombardovaného bytu budeme pripravoať sobáš :-D :-D :-D Proste sa mám na čo tešiť ;-) (Ale teším sa, aj na prestavbu a aj na svadbu) :-D :-D :-D
Odpovedať
ja si beriem dovolenku už od stredy aby som mohla ešte nejaké veci dovybavovať a samozrejme stresovať :-D , laebo keby som bola v robote tak stresovať nemôžem. No a po svadbe si beriem dovolenku aby som si mohla vybaviť všetky doklady :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Myslím, že u nás je na paragraf momentálne neplatené voľno podľa zákona... Takže asi si radšej vezmeme dovolenky s priateľom... ;-) Máme jej dosť (ja mám ušetrenú aj z minulého roka) a priateľ aj tak majú povinne neviem akú časť si vziať v lete, počas prázdnin... Inak niektoré veľké podniky majú v kolektívnej zmluve nárok aj jeden a dokonca aj dva dni voľna pred svadbou a samozrejme v deň svadby... :-D
Odpovedať
Vidíš tak takto som nad tým ešte neuvažovala, ale aj tak to je nápad, škoda že už máme vytlačené oznamká :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Inač u našich s nápadom, že v piatok prišiel ocko, lebo mali nárok na voľno v deň svadby a deň pred svadbou a tak sa uliali z práce na 2 dni ;-) Momka hneď súhlasila samozrejme - boli kolegovia v práci ;-) (A mali protivnú ženskú na personálnom, takže sa vždy tešili, keď za ňou mohli prísť s nejakým paragrafom na voľno :-D - lebo ona mala vždy problém dať dovolenky a tak... :-D :-D :-D )
Odpovedať
tak to máš super, nesmieš predsa pokaziť už skoro tradíciu a vydávať sa v sobotu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Inač katastrofa s tými dátumami... Moja sestra vo Viedni si na matrike zaškrtla cez internet rezerváciu a hotovo... Každý deň tam mali termíny... My sme taký všetci nesobotový, ale počas týždňa... Babka myslím utorok, mamka s ockom v piatok, jedna sestra v štvrtok a jedna tuším, že utorok (to si nie som istá) a mne v KE samé soboty ponúkajú ako náhradu za ten môj vysnívaný piatok :-| :-D :-D :-D Ja chcem v piatok, lebo naši mali v piatok a ja som sa v piatok narodila a tak mi to príde také, že to patrí ku mne... No a ešte máme v rodine zvyk "odkladanie svadby"... Babka musela koli všesokolskému zletu odložiť o pár dní svadbu, moji rodičia museli odložiť svadbu tiež koli nejakým veciam o asi 2 týždne... Sestra posúvala dátum, lebo nejak keď sa konečne zhodli, že majú čas, tak bol termín obsadený a tak to posúvali a posúvali... No a my sme ešte mali medziplán minulý rok v apríli, takže dúfam, že toto sa berie ako odklad našej svadby už, lebo nerada by som ten dátum 20.07.2007 minula :-D :-D :-D
Odpovedať
No vidíš, vždy sa nájde riešenie, ale musím uznať že máte krásny dátum, vela takých svadieb nebude, tak sa ho drž. Ináč aj my sme chceli mať svadbu na matrike ale v Bratislave majú všetky matriky v náš termín dovolenku, tak sme to nechali na kostol :-D
Odpovedať
Profilova fotka
No asi to vyriešime kostolom... Priateľ bol proti manželskej príprave, ale keď ma dnes videl takú zúfalú... Bolo by to najlepšie aj kôli jeho rodine... Aj tak budem tá najhoršia nevesta, tak nech majú aspoň kostol :-D :-D :-D Neviem či pred Veľkou nocou sa kostol podarí vybaviť, ale už aj moja mamka mi navrhla jednu dedinu hneď pri Košiciach, mali tam moji rodičia za starostu kolegu z práce (dokonca som u nich ako decko bola)... Takže ide sa na kostol a potom na okolité dediny (nemám auto k dispozícii, takže vybavovačky dajú zabrať takto pomimo Košíc :-D )... Proste ja sa svojho dátumu už nechcem vzdať... Už je proste môj - náš :-D Trošku na pozdvihnutie nálady som sa dnes obliekla do "svadobného" a hneď to bolo lepšie :-D :-D :-D
Odpovedať
a keby ste to skúsili v inom meste ako Košice? Niekde blízko Košíc, možno v nejaej dedinke Vás zosobášia. :-) Inač tomu nerozumiem, že nedostavia účinkujúci, keď píšeš že nič nepotrebuješ tak asi sa im naozaj nechce, a to je velmi smutné an dnešnú dobu ]-( :-(
Odpovedať
Profilova fotka
U nás v KE na jednej matrike sobášili v piatok, ale chodili im tam zo všetkých mestských častí na piatok, tak to zrušili... :-| Nenormálni, ľudia chodia v piatok, tak to pozrušujú, miesto toho aby aj na iných matrikách zaviedli... Nehovoriac o tom, že im môže byť šuma fuk kedy sa ľudia chcú sobášiť... Ja som aj pani na matrike povedala, že potrebujem 10 minut, že 4 minuty na to aby si naše babky sadli, 2 minuty na to aby nas zosobašili a 4 minuty na to aby sa zas babky spratali... Proste, že tam nechcem žiadnu ženskú čo spieva a ja neviem čo všetko, že len povinné veci a hotovo a proste sa nedá... (Nedá sa lebo sa im nechce... :-S :-( ]-( )... Proste minimálne problémy, lebo ona mi začala hovoriť o problémoch, keď sa im na program nedostavia učinkujuci a pod... My sme tam hlavný program, tak prečo sa ja mám prisposobovať učinkujucim... :-| Každý hovorí, že sobáš je náš deň, ale nikde sa tak nechovajú... Úrady maximalne nechcú vyhovieť a priateľova rodina sa mi tiež do toho stará :-| ... Proste som zúfala... Môj deň asi nebude môj...
Odpovedať
ďaujem kočky, aj mne sa ten účes velmi páči :-D adrianka máš pravdu účes som mala hotový za 10 minút, takže aj tak vyzeral. Ale v svadboný deň tam budem sedieť už od 8,00 tak určite bude vyzerať lepšie :-) závoj nebude pripevnený na pevno, bude sa musieť dať dole, ve´d ke´d ma budú čepčiť tak nech tam s tým závojom nezápasia :-D No a naše obrúčky, tak sme si vybrali budú nás stáť 7900 korún za obe auž dnes sme zaplatili zálohu. Budú hotové do 7 až 10 pracovných dní. Takže to vychádza na 17.4. Tak sa velmi teškáme. mojmu Maťkovi sa hneď zapáčili tak nebolo o čom rozmýšlať.Potom sem hodím fotečky nech sa s vami podelím o radosť :-D najjulinka a nezosobášia Vás ani za príplatok? V piatky zvyknú sobášiť.
Odpovedať
Profilova fotka
Som zúfalá... Asi na žiadnej matrike nás ten deň (piatok 20.07.207) nezosobášia... ;-( A ešte sú schopní s úsmevom na tvári mi ponúknuť soboty... ]-( ]-( ]-( Ma ide šľaktrafiť...
Odpovedať
Martuska, uces je pekny, mne sa velmi pacia pramienky vlasov spletene do malych vrkocikov a drziace uces. Teraz si to mala tak trosku nesumerne (podla poslednej fotky), ale to asi preto, ze ste na pripravu ucesu nemali dostatok casu. Ked sa to urobi predcizne bude to velmi pekne. A zavoj si budes moct aj odopnut alebo bude pripevneny "na pevno"? Ja stale neviem aky uces si dat, ci rozpustene alebo vypnute, dokonca ma napadla taka haluz :-D (ale to asi nezrealizujem), urobit si na boku hlavy zo zapletenych vrkocov dva take drdoly ako mala ta princezna z hviezdnych vojen :-D taky uces by sa strasne lubil, ale nie je moc vhodny na svadbu :-p
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?