Skybaby, moj priatel zahlasil, ze jemu by sa pacilo nieco jednoduche, najlepsie kostym :-D hahaha to povie mne ktora dodnes najradsej nosi ruzovu a keby som mohla tak nosim flitrovane veci aj do roboty :-D no neviem co povie ked ma uvidi vo svadobny den v mojich satoch :-D
Podla mna uzke saty su prave tak svadobne ako saty so sirokou suknou. Ved tu na stranke mas kopec neviest v uzkych satoch a vyzerali bohovsky
Moj nazor na to ake chcem mat saty sa stale menil, raz som chcela siroku suknu, potom nieco uzke, atd. .. po pol roku obzerania siat na nete som si konecne vytvorila nejaku predstavu ake by si chcela mat saty, isla som s nou do salonu a tam potom nastala realita... :-D v nicole ma uplne spucovali, ze som v ten den uz 3. utla nevesta co chce uzke saty, ktore najlepie vyniknu na vyssich kockach. Najprv som sa vzburila a trvala na tom, ze vyskusam aj uzke cipkovane saty, potom som skusila aj krinolinove a az ked som dosla domov a pozerala som si fotky, musela som uznat ze tety mali pravdu :-)
anairda - co mas v albume tak su celkom pekne 3, 4 a 6. moj frajer by strasne chcel aby som mala uzke, lenze nemam na to postavu a podla mna su take menej svadobne ... nie je to ten rozpravkovo princeznovsky pocit ;-)
no ja som vlastne mala dvoje saty na sebe na tom svadobnom veltrhu v inchebe a mas uplnu pravdu, som sa citila ako z inej planety, uplne haluzny pocit 8-)
Skybaby, mne sa uplne zmenil vkus, najprv som chcela uzke cipkovane saty ako mam v albume a nakoniec po skusaniach kadecoho mozneho som sa rozhodla pre octubre. Clovek ma rozne predstavy a nakoniec ich musi prisposobit moznostiam a tomu co sa mu hodi :-S ... Ale to skusanie je supis, ked sa prvy krat uvidis v satoch (to je jedno v akych), bude to uplny sok, aspon ja som ho mala... :-D
Hej mám šatočky, keď som rozmýšlala aké šaty vlastne chcem, tak som nechcela dvojdielne a chcela som okolo krku, lebo som mala dojem že v korzetových mám moc nízko prsia (až na bruchu :-D ), ale nikde nemali šaty okolo krku, tak som si začínala skúšať aj korzetové, ale museli to byť celé šaty. A nakoniec v salóne Nicole som našla korzetové, úplne jednoduché a veľmi sa mi páčia. Tak uvidíme či si budem prsia vláčiť na bruchu :-N
ja som asi velmi neromanticka ale v sobotu idem do jedneho salonu a dufam ze tam mi nieco padne do oka a to si vyberiem ... podla mna su vsetky tie saty skoro rovnake ... najskor budu korzetove (aj ked kolegyna povedala ze budem mat v nich tucne ruky - blbost) a nechcem ich prilis prezdobene, takze sa necham prekvapit co bude v sobotu :-) ty uz saty mas?
Hej hej aj ja si to užijem budem prvý a posledný krát celú noc tancovať a užívať si to. určite si to všetky v ten svoj deň užijeme. A už máš predstavu akú chceš šatočky?
Tak to držím päste abyskúšky dopadli na výbornú. :-D
To máš fajn, že máš také organizátorky. Moja segra je viac v rakúdku ako doma, tak mi moc nepomáha a mama sa nám do toho nechce montovať, vraj je to naša svadba tak sa máme starať. Ale zase na druhej strane mi zohnala kontakt na jedného cukrára, tak uvidím ako to dopadne. :-)
nervy mam akurat z tych skusok ;-) ale je pravda ze nejake veci som delegovala na maminu - zakusky a hudbu, sestra mi prave hlada kadernicku a vizazistku :-) treba teda spravnu organizaciu
Ahojte babky,
anairda super gratulujem, teškám sa že si si napokom vybrala. Máš ich aj v albumíku? Ak nie nehodíš ich tam? Som na ne strašne zvedavá. :-)
skybaby: tak to by som nezvládla, nemáš nervy? Čo ak už náhodou bude všetko obsadené?
Martuska, ty si teda dobre ranne vtaca! :-) Ja ledva vstavam o 7:00!
Pre mna je dnes super den, ozval sa nam fotograf, ze ti co ho mali rezervovaneho mu odriekli termin a este sa mi podarilo si rezervovat saty! Som si vravela, ze kazdy tyzden treba poriesit jednu vec, tak tento tyzden som si uz nadbehla aj za buduci :-D
caute baby julovky ... ja sa mam fajn :-) a viacmenej sa nestresujem kedze ma v aprili este cakaju dost narocne skusky takze tie su prvorade ... na druhej strane aspon mi zo svadby nesibne :-D mam zatial termin v kostole a miestnost ... vsetko ostatne idem vybavovat az v maji .... no este saty si idem skusat teraz v sobotu
No jasne ze to je najhlavnejsie :-D Zrejme je to tak ze o tom kadejak spekulujeme a nakoniec tie fotky by boli rovnake ci uz pred alebo po obrade. Asi ide len o ten pocit. Urcite nase nazory na vela veci ohladne priebehu svadobneho dna budu po svadbe lisit od toho co si myslime dnes... No, bezim domkov, nejak som sa zamotala v praci asi aj preto, ze mi robota ide pomaly lebo vkuse checkujem stranku :-)
hej času je dosť, len môj drahý nesúhlsí s fotením po obrade, práveže on bude skôr stresovať po obrade ako pred obradom.
Tak to máš super, kým sa budete fotiť tak svokra bude zabávať hostí. To je super. :-D
Ale aj keby sme sa fotili ráno, hlavne že sa budem fotiť s tým mužom, ktorého som si vybrala za svojho životného partnera. :-)
Uprimne, ja si nemyslim, ze by to mohlo priniest nestastie... Ani to ze ma uvidi pred obradom by mi az tak nevadilo, noooo, trosku hej. Ale nie preto, ze by to malo priniest nestastie, ale preto, lebo chcem aby si prvy pohlad na mna vo svadobny den pamatal do konca zivota ako za svadobnej hudby kracam ulickou k nemu :-o :-o Uuuuuha, to je nechutne romanticke, ale tak sa mi to paci hehe :-D :-D :-D
Pre mna, ak tie fotky maju byt prirodzene, tak asi ich budeme musiet mat po obrade. Neviem zatial aky je to pocit byt tak hodinu vydata za muza ktoreho milujes, ale predstavujem si to ako dost euforicky pocit... Ktory pred sobasom asi nebudem mat, lebo budem v brutalnom strese, ako sa poznam... Treba pre hosti vymysliet nejaky program, ved mame na to dost casu. Moja buduca svokra je riaditelka skolky - je strasne super a vkuse nieco vymysla :-) tak ked bude mat doma internet, tak ju na tuto stranku poslem a ju poprosim, aby sa niecim inspirovala a aby si nieco vymyslela.
Ak ti na tom zalezi, vsak mas stale cas to fotenie presunut, nie?
presne tak nech sú tam tie pravé okamihy ktoré tam majú byť, a určite si nebudem navliekať obrúčky na fotenie. To sa mi vôbec nepáči, veď ešte nebudem mať nárok nosiť obrúčku na ruke. Ja som taká staromódna, ja som stále v tom, že keď sa obrúčka nosí pred svadbou tak to prináša nešťastie. ]-(
Zatial nie, zhaname fotografa. Ti na ktorych by sme sa obaja s priatelom zhodli (nebudem tu nemovat, lebo viem, ze kocky maju na roznych fotografov rozne nazory, kazdemu sa paci nieco ine) su uz obsadeni. Tak si nevieme vybrat. Ja by som kludne brala aj inych, ale priatelovi sa ich fotky nepacia, ze su umele. Podla mna su OK, kazdy ma svoj styl, niektore sa mi pacia viac niektore menej, ale vacsina je v poho. Priatel chce nieco medzi klasickou svadbonou foto a reportaznou foto a este neviem co k tomu. NEchce ziadne pozovanie, no mne by trosku pozovania nevadilo :-) Mame niekolko kamaratov co skoncili fotku na VSVU a sa fotenim zivia, tak priatel chce aby nas fotil niekto z nich, ale ja sa moc nechcem na toto spoliehat, chcem mat proste profika, ktory sa fotenim svatieb zivi, nech nam to 3 dni pred svadbou nevybuchne a nech je to bez stresov. A pre mna za mna, nech nas foti k tomu este aj nejaky kamos...
Najradsej by som sa sla fotit po obrade, presne ako pises, ze nech na vidia az v kostole, ale co som hovorila s par fotografmi, tak jednoznacne odporucaju pred obradom. Takze zatial neviem, ale chcela by som sa fotit az ked budeme svoji, nech to zachytava nase prve okamihy ako manzelov :-)
Najprv som chcela aby sme sa išli fotiť po obrade, aby ma ženích videl prvý krát až v kostole, ale kedže nebudeme mať kameramana, tak chcem aby boli fotky dokonalé tak sa ideme fotiť dve hodinky pred obradom. A je to tak asi lepšie, aspoň sa hostia nebudú nudiť, kým by na nás čakali.
Vy sa budete kedy fotiť? ALebo to ešte nemáte dohodnuté?
Uz viem:) jasne, mala som sa pozriet lepsie na fotku kostola - ved chodim, resp. chodievala som okolo kazdy den :-) A fotit sa idete pred alebo po obrade?
Kostol sv. rodiny je ktory? Ani tu vinaren nepoznam, kde to je?
My zatial pocet ludi nemame definitivny. Ako som pisala, priatel sa zatial velmi neangazuje, toto budeme riesit pri posielani oznameni a pozvyvani ku svadobnemu stolu. Vyzera to tak, ze obed (neskory, kedze obrad bude o 15:30) cca 50-60 ľudí (len rodina, mozno najblizsi priatelia). Neskor tak dalsich 50 - uz len svedske stoly - aby sme sa nezruinovali :-)
my máme obrad v kostole sv.Rodiny a hostinu vo vinárni hotela Barónka. Je to maličká miestnosť a nám to stačí, bude nás len 48 tak sa tam pekne zmestíme. Koľko budete mať hostí?
Obrad bude v evanjelickom kostole na panenskej, hostina v hoteli hradna brana pod devinom. Casto sa tam chodievame najest, super varia, maju super obsluhu, aj prostredie sa mi paci, rovno zo saly sa da vyjst na terasu, tak to bude fajn. Vy mate kde? Aj som videla u teba v albume foto, ale nespoznavam:)
Hej aj ja som taký špekulant, hlavne keď pozerám ostatným nevestám do rípravných albumov. ďakujem.
Aj ty tam máš krásne šatočky, len ja by som nemala odvahu si také obliecť, predsa široká sukňa zakryje aj môj väčeí zadok :-D
Hej, mne tá tetuška povedala žesa mi tieto veľmi hodia, tak hádam mala pravdu, uvidíme reakcie v gratuláciách po svadbe, keď sem hodím fotečky zo svadby.
A kde budete mať obrad a hostinu?
To si dobraaaa!!! Ja som este v oktobri vobec nemala jasne ze aky typ siat chcem a potom ked som konecne mala jasno, tak aj tak ich nemozem mat... ale maju tety v nicole pravdu, ze ked som mala (158 cm) a este k tomu dost chuda (len na jednom miesto som tak viacej vybavena :-D ) tak je to problem, lebo sa v uzkych satoch stracam. Predsa tak od 163-165 cm na normalne stihlej kocke su tie uzke satky uz v poho.
Aj ja sa bojim, ze si zarezervujem saty a potom budem kukat kadetade a uvidim nejake co sa mi budu pacit viacej a budem nespokojna. Ja som principialne strasny spekulant :-D Ale viem, ze sa musim v najblizsich dnoch rozhodnut a nejake vybrat, lebo sa musim sustredit na vybavovanie dalsich veci...
Pozrela som si v tvojom albume tvoje saty - su krasne, len ty nic neboj, budes kraaasna nevesta :-)