Ja mám šatočky z Nicole tiež Pronovias model Rubens. Je to síce kolekcia z roku 2005, ale hneď ako som sa do nich obliekla tak som sa v nich úplne super cítila. Len som si ich kúpila v októbri a teraz mám občas také nálady, že sa mi nepáčia a mohla som si vybrať lepšie, ale potom si poviem že budem najkrajšia nevesta a trošku sa ukludním. Ja mám 160 cm a tiež mám niekedy z toho traumu, hlavne keď si chcem niečo pekné kúpiť a vôbec, ale vôbec mi to nepasuje.
Neboj nájdeš šatočky, ktoré ti budú sedieť ako uliate.
Ja som mala strasne nervy predminulu sobotu, ked som bola 1x skusat saty a kedze som krpec vsetky tie pronovias modely co som si na ich stranke vyhliadla v nicole ani nahodou nemali. Neoporucili mi ich ani kupit, lebo tie cipkovane modely by sa nedali skratit a nesedeli by mi lebo su robene na vysoke kocky... Tak som poskusala par siat (sirsie sukne) ale som bola tak zle naladena, ze sa mi principialne nic nepacilo, tak som chytila depku co samozrejme podvedome riesim kupou blbosti a kupila som si hned 2 kabelkyq bolo lepsie :-D :-D :-D potom som sa z toho trosku vyspala a bola som satky skusat znovu a uz bolo lepsie, len sa musim rozhodnut :-)
Tak to my niečo hovor, my sme sa zasnúbili tiež júl 06, a drahý, že on sa bude svadbou zaoberať až v januári, a až teraz keď je už marec tak už už pomaly začíname vybavovať spolu. Tak sa teším, že nemusím sama. Ale aj tak mám nervy že nič nestíhame.
Martuska, len ty nic neboj, to v pohode zvladnes ;-) Viem, niektore julove nevesty maju uz skoro vsetko vybavene, ale sme tu aj take ktore este nemame vybavene len tie zakladne veci (aj ked asi nas nie je vela :-S ) - konkretne ja kostol a miesto na hostinu, teraz zhanam saty - snad uz konecne nieco najdem :-). Potom sa pustim do ostatneho. Cize zatial som este daleko od zakuskov a kyticky... Najhorsie u mna je, ze priatel mi moc nepomaha, on si povodne myslel, ze ved co ked chceme v juli svadbu tak v juni si povieme kedy a vybavime, neeee? Pritom uz od zasnub (jul 06) vieme, ze chceme svadbu v juli:) chlapi, chlapi - ale na toto je samostatna tema na fore :-D :-D :-D takze ak chcem mat svadbu peknu a nie plnu chaosu, tak musim nad vsetkym rozmyslat a vybavovat sama... Snad ho to tak o mesiac-dva chyti, ja si zatial premyslim ako vsetko chcem mat a jeho zapojim az do implementacnej fazy priprav :-D
Júlovky čo Vám ešte chýba? Už ste objednávali zákusky? Ja mám z toho úplné nervy, neviem kolko mám rátať zákuskov na hlavu, nemviem čo všetko mám dať do výslužiek, mám hlavu v smútku.
A kvety? Ešte neviem ako by mala vyzeraťmoja svad.kytička. :-(
Ahojte, pridavam sa k julovkam, ale ako pozeram tak tu kecaju len dvaja ludia, verim ze to nie je sukromna diskusia :-D tak pridavam sa so vsetkym..pa zatail
finanzata asi ju ta pani spoznala z telky 8-)
ludia mali kedysi aj deviatky? :-D vies si predstavit zenu s deviatkami? teda okrem džúlie robertsovej :-D
spoznala? a to ako že tam už bola alebo niečo také? :-| no ja sa nečudujem. však som to aj čakala, ale nie takto. a vieš o tom, že posledným generáciám ľudí sa sánka skracuje. kedysi ľudia mali aj deviatku. no. 8-)
finanzata jasne ze mame. prisli sme tam, a ta mila pani spoznala moje srdiecko tak to slo bez zalohy a so zlavou :-N
jaaaaj ked mas malu pusinu tak sa necuduj ze boli ked je plna :-D
tie saty necham na jej rozhodnuti. ked bude chciet aby som siel tak pojdem, ked nie tak nie :-)
ty si zo mňa robíš srandu. :-S normálne ideme. si predstav. ty už máš? ani nie tak so zúbkom. rastie mi osmička a má málo miesta, tak sa mi zapálilo ďasno, a teraz mi to hnisá. :-p ale už je to lepšie. ideš so svojou drahou polovičkou skúšať šaty alebo to nechávaš na ňu a jej kamošky?
finanzata normálne platíte zálohu za sálu? c c c :-N a co so zúbkom? :-.
ja fackticky nič nové. všetko po starom :-) akurát drahá si ide bud. týždeň skúšať šaty 8-)
ahoj uplnenaj. nové mám to, že sme si objednali kameramana a ideme cez víkend zaplatiť zálohu za sálu :-D a tiež mám nový problém so zubom. :-( ale už to hádam bude dobré. a ty? pochváľ sa.