Ahojte julovky, tak sa k vam pridavam aj ja 7.7.07 :-D Ako vidim, tak nova tema ;-) Ja som bola doteraz u sedmiciek:) Ale budem rada, ked sa zoznamim :-D aj s ostatnymi julovymi
finanzata veď vravím že keď sa náhodou aj pošťastí tak vyretušuješ v počítači :-D aj tak sú všetky fotky fotené na digitál a nie na profi zrkadlovku na diáky či kinofilm :-D
to hej. ľudia sú všade. nedávno som si pozrela, jeden album s jednou fotkou. tí dvaja mali smolu. svadobná fotka na pohľadanie. :-D ak budeš mať čas pozri si. volá sa na pobavenie.
nezaskočilo, prečo? môže to byť veľmi fajn. atmosféra sály kombinovaná s výhľadom na vodu je podľa mňa super ;-) len by som sa trošku obával dovolenkárov, ale zas na druhej strane ľudí máš všade 8-)
uplnenaj, prepáč. my to budeme mať na šírave. obrad bude v jednej dedine neďaleko Sobraniec. asi to tam nepoznáš. :-) on je z tej dediny, ale ja som z prešova. tak preto tie starosti.
lindka neva, hlavne ze sme sa ujednotili :-D
tak ked pojdes skusat saty urcite napis. a hod aj nejaku fotku nech ti mozeme zavidiet ;-)
no a ako vyzera ten tvoj prsten? 8-)
uplnenaj, ty si ON?? :-D prepac, ja som si necitala tvoje prispevky vyssie :-D a priznam sa, ked si napisal, ze si on a nie ona, najprv mi trvalo pokym mi to zaplo. Ja som stale nechapala,ze co :-D :-D ale je to mile, ze muz sa zaujima o taketo stranky ;-) a tiez este raz diky za tvoj nazor a podporu :-) vzdy ma potesi, ked zistim, ze aj okolity ludia ma chapu. :-) dnes ma tak pochopili 2 spoluziacky v skole, tesili sa, tak som rada. 8-) ja aj brigadujem popri skole a dnes mi tiez oznamili, ze mi skratia pracovny cas, tak ma to aj trochu mrzelo, ale aspon viac casu na skolu ;-) inak ja by som si svadobne saty isla skusat hned! :-D nevadi, ze je stara kolekcia. Ale moj snubencek povedal, ze sa mozme ist po nejakych pokukat ;-) tak sa tesim ked to bude 8-)
no, vyjde to drahsie lebo musis zaplatit plavbu ale vzhladom na to ze platime tuto polozku nam celko vysli v ustrety s cenou za menu a vela veci si mozeme priniest (vino a tak) :-)
no a lod bola taky kompromis. chceli sme mat svadbu na mauriciu lenze nemohli by sme tam mat rodicov tak by to nebolo ono :-( tak sme tak spolu vymysleli ze ked nie more tak aspon po dunaji :-D
inak aj plavba po toryse moze byt celkom adrenalin :-D :-D
:-D :-D výjde to drahšie ako normálne, alebo približne. my by sme sa tak mohli plaviť jedine po toryse. ;-) a to len na člnkoch :-D zaujímavý nápad. čí to bol? tvoj alebo tvojej hviezdy?
:-D no aj to môžeš, len neviem či by ti vyhovoval. :-N
tak nejaké skúsenosti majú, ale hovorili sme s tým pánom a on povedal, že väčšinou si to dávajú robiť svadobčania. svadbu budete mať v Bratislave?
no ved ja viem ze treba aj podusku.. co ked sa mi bude chciet spat? :-D
a na vyzdobu si najat firmu je asi najlepsie a ty si doladis uz len detaily. ale firma co ti poskytne priestor ma aj skusenosti s vyzdobou. skus sa dohodnut s nimi. nam to spravia zadarmo ;-)
:-) no, treba. teda ak ich nechceš mať na tácke. ale to už podľa gusta. ja zo šiat už teraz chytám hrôzu. ako sa poznám, budem mať problém si vybrať. a niekde vraj nedovolia fotiť :-| . ak sa pozná, tak to je fajn. a čo sa výzdoby týka, tak rozmýšľam či si nenajmem aranžérku alebo nejakú firmu. x-)
a to treba aj take veci ze vankusik na obrucky? :-S :-D :-D
saty este skusat nebola, este je stara kolekcia a nove budu az na buduci rok takze tak vo februari si pojde vybrat. pozna sa s majitelkou salonu nicol tak si nerobi starosti ;-)
no a tie dekoracie tak s tym si tiez nerobime starosti. tak kde sme si rezervovali miesto povedali ze nam to spravia na kluc. ale predsa len asi bude draha zhanat sviecky a lupinky, nech ma radost ze si to spravila podla seba :-D
:-D takže hviezda. zlaté. tých zbytočných starostí si budem robiť ešte dosť. ja viem. :-) bola už tvoja hviezdička skúšať nejaké šaty? ja ešte nie, stále mám pocit, že je skoro. že sa mi ešte nejaké zapáčia. a s inými vecami tak isto. máte už kúpené také hlupôstky ako vankúšik na obrúčky, dekorácie a tak? ja behám po internete ako šalená a nič. :-(
ved to sa nejako doriesi. hlavne si nerob zbytocne starosti ;-)
no a preco som sa zaregistroval? ja ani neviem, rad vykecavam :-D a draha sa nerada prihlasuje, to vies, celebrita s hviezdnymi maniermi :-D :-D
:-) ubytovanie nejaké bude. autobus bude vybavený, ale neviem či sa všetci vojdu. späť do prešova pôjde, ale neviem ako sa dostanú tam. ale veď sa to nejako vyrieši. :-D máme ešte trochu času. a ak môžem takú otázočku. ako sa došiel k tomu, že si sa tu zaregistroval? teda myslím ty a nie tvoja milovaná. :-N ak nechceš, nemusíš odpisovať.