Svadba v júli 2007

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
ahojte nevestičky, tak ako? čo ste si už stihli zorganizovať? ;-)
Odpovedať
1
67
68
Profilova fotka
finanzata nic sa nestalo, pohoda :-D no a k tomu miestu, segra je z BA aj svagor a mali svadbu v kostole v Stupave a hostinu v Limbachu :-) a keby sme si nevymysleli svadbu na lodi tiez by sme ju mali niekde mimo, mozno Bojnice alebo nejaky kastiel na Slovensku. takze s miestom si nerob starosti, aspon budu mat svadobcania vylet :-) komplikacia asi nastane s ubytovanim svadobcanov :-|
Odpovedať
Profilova fotka
uplnenaj ahoj. prepáč, ale nevedela som, že si on :-) . je to dosť nevzyčajné, ale pekné, že sa tu nájde aj mužský názor. a k tým prípravám, my sme si boli zarezervovať miesto v sobotu. len neviem či je to dobrý nápad, lebo to nebude v mieste bydliska ani jedného z nás. tak uvidíme. :-N nič viac také konkrétne. lindka, už by si mala niečo začať riešiť. uplnenaj má pravdu. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
lindka no tak si ho daj do albumu nech sa mozeme pozriet ;-) a ja som ON a nie ONA takze prstienok ma moja laska.. :-D ale odkazem ked pride domov :-N
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem ti velmi pekne za podporu 8-) , lebo niekedy som uz z nasich dost znicena :-) mas pravdu, uz zacneme riesit, diky, tak ja idem na tu navstevu, k buducej svagrinke :-) pekny dnicek, inak videla som tvoj prstienok v albume, velmi peknucky :-) ja mam uz tiez prstienok :-) papa
Odpovedať
Profilova fotka
a nezabudni odpísať :-N
Odpovedať
Profilova fotka
myslim že na svadbu je čas vtedy keď to cítiš a nie vtedy keď ti to rodičia dovolia ;-) takže stojte si za svojim. inak pri tvojom datume by som sa nespoliehal na to že stači riešiť v zime. mali by ste si už teraz vybrať zopar miest kde by ste to chceli mať a URČITE si ich rezervovať. nič za to nedáš a navyše aj tak taký mesiac dva pred svadbou ti budú volať aby si to potvrdila 8-) a ak chcete mať svadbu v kostole to tiež neodkladaj. môže sa ti stať že v tom termíne nebudeš mať v NR a okolínič voľné :-| my úž máme miesto zarezervované a teraz riešime kostol (vybraný už máme) :-D a ešte k rodičom, teraz si všetko obehaj a niekedy vo vebruári keď bude príhodná situácia ich vezmite na obed tam kde ste si to vybrali a oznámte im to ;-) btw držím palce v škole x-)
Odpovedať
Profilova fotka
rychlo odpisuj, lebo musim ist na navstevu, :-D ale som zvedava, co napises ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
juuj, to je velmi zaujimava otazka :-) vies my to mame trosku komplikovanoejsie. :-D Prave dnes sme oficialne so snubencom oznamili nasim, ze sa chceme o rok brat. Nasi to uz odo mna vedeli skor, toto bol len taky slavnostny obed. Lenze, ja budem mat o rok 20 rokov, priatel ma 26 a len teraz som prvacka na vyske. Takze nasi s tym moc nesuhlasia, kvoli mojmu veku atd.. :-( ale pre mna to nie je ani rychlo ani skoro, vzhladom na to ze nas vztah trva 4 roky.Chceme sa vziat, ja by som uz veci pripravovala najradsej teraz,ale no..Dufam, ze po zimnom semestry a teda po skuskach, uz budeme definitivne veci riesit a nasi sa s tym musia zmierit.Ale chcem sa ist popozerat aj s mojim snubenickom :-) po satach uz teraz, velmi sa mi to paci. Inak svadba bude pri Nitre :-)
Odpovedať
Profilova fotka
lindka a ako si na tom s pripravami? kde to budete mat? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj to je dobra odpoved ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
navyše je to asi daň za to že chceme mať pekný dátum :-D
Odpovedať
Profilova fotka
lidnuš veď nemusia byť zakusky len krémové ;-) navyše kto by to v tom teple jedol.. vyriešime to zmrzlinou a ovocím v čokoláde a karamele? 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky, julovky :-) nebojite sa, ze bude velmi teplo v juli a roztopia sa zakusky??to je totiz problem mojej maminy :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj finanzata, no stihli sme toho dost ;-) mame rezervovane miesto, vymyslenu vyzdobu, menu, oznamka, draha uz ma predstavu o satach.. a ty? ako si na tom? :-) btw, som on, nie ona :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj uplnenaj. stihla si niečo od kedy si naposledy písala?
Odpovedať
1
67
68
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?