Ahaaa, no veď spýtam sa bezaz. Inak parádne stretko to bude. Ja sa veľmi teším, lebo ja som taký maniak na ľudí. Mám veľmi rada v spoločnosť dobrej party ľudí. A viem, že ľudia odtiaľto sú super :-)
Takže to vy mi trýznite chlapa robotou :-)
Ok, tak ho asi vezmem na stretko, ak bude chcieť ísť, nech tam nie si sám chlap. Síce neviem, ako ostatné baby =-) nevieš náhodou, či sa ráta aj s účasťou mužov?
Ok, tak super. On však ale nie je vyučený v tomto obore. On sa nejako vypracoval na tlačiara, takže nie je expert, teda aby som ho náhodou nepodcenila :-N
no, san som videl este pred kostolom ked som ju bol pytat, boli sme sa pred obrado fotit.
kostol bol super a gratulacie nemali konca az som bol prekvapeny.
samotna svadba bola super a pri cepceni mi aj slza ukapla ake to bolo dojimave :-N no a o stvrtej sme to zavreli.. detailne pokecame na stretku :-)
tak dobru baby a krasne sny jak male bába :-o
Dobrú, dobrú :-) A San prajem skoré uzdravenie, nech je do stretka fit ;-)
Ja sa tu ešte poflákam a pôjdem aj ja do hajan. Zavolám mužíkovi, poprajem si dobú noc a zalahnem. Musím ísť zajtra robiť segre šoféra, lebo ide nakupovať, tak pozoooor v Petržalke ;-)
Tak to ti verím, že nebola energy. Veď v tom obleku si sa musel cítiť ako v skafandri.
Hojný počet hostí. Nás bolo 73. Strááášne veľa kamarátov. Ale bola to skvelá žúrka. By som si to zopakovala, so všetkým.
A ako prebehla svadba z pohľadu ženícha? Ako ste to mali vy, videl si nevestu pred obradom už, alebo až v kostole?
baby lucim sa pomaly. idem si este zapalit, potom na vas kuknem a idem haji. o druhej vstavam, musim zobudit babatenko a daj tej antibiotika, ona by sa nezobudila tak musim davat na nu pozor :-N
alex nas 55 + 10 . no a fotit sme sa nakoniec isli len do liscaku a na devinske podhradie.. hore na kopec som uz nemal energiu vyjst :-p
pavi ja viem 8-) jaj, a este som zabudol na kameru :-D