Svadba v máji 2007. Kto má vtedy svadbu?
- Sponzor fóra
ery - dakujeme
...Terezka je anjelik...velmi dobrucke dietatko...robi nam len a len radost a kazdy den su nejake pokroky
martina - my uz tam zasvatene debatujeme nejaky cas - a tesime sa uz z 5 mesacnej dcerky...ale vsetkym ostatnym prajem aby sa ich rodinky coskoro rozraaastli o dalsieho clena, dvoch troch...atd.
7. máj 2008- Sponzor fóra
no, tak opozdilec sa hlasi ako vidim!
som myslela ze tato tema uz aj zanikla! len teraz som hladala julovej album na MK a nemohla som najst, tak som skocila sem ze aky to mala presne nick a vidim tu to este zije!
velmi pekne vam dakujem ku gratulaciam... ano, tak sme dopadli tak, ze co vyzeralo byt baba je vlastne maly Erik, ale aj tak som veelmi rada... predcasne sa narodil - o vyse mesiac skor, ale je zdravy a v poriadku, az na malicky hemangiom na hlavicke (co sa vraj casom vstrebe -nieco ako krvavy flak) to ma z tazkeho porodu, ale ked len to, tak som rada aj tak!
julova - kde mas prosim ta album na MK? chcela som kuknut a ten nikde?!
janino - je to na jednej strane smutne, ale citala som ten tvoj pribeh v dalsej teme a aj tvoje emaily ma utvrdili, ze ti bude lepsie ked budes bez neho! mozno prave to ta dovedie k tomu spravnemu cloveku a uz na cely zivot! nic si nerob z toho, ze uz mu nebudes moct slubovat vernost v kostole!
Boh to bude vidiet kdekolvek by ste sa brali a bude to brat rovnako vazne a to je podstatne! Drzim palce a vela sily, optimizmu a proste vsetkeho co do noveho zivota budes potrebovat zelam!16. okt 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
FOTO - VIDEO - FOTOBOX - FOTOKARAVAN
ahojte
...aj ja prajem kraaaasne prve vyrocie
...u nas asi nejake extra hmotne prekvapko nebude, kedze som na materskej a koruniek je pomenej
....ale uz sa tesim, ako o tyzden vyberieme z mrazaku nasu svad. torticku a dame si
...a tyzden po vyroci uz bude mat nase zlaticko najvacsie presne 5 mesiacov

ubehlo to hejze?
Tak este raz krasne vyrocie a nech su aj nasledujuce roky manzelske take krasne ako tento prvy