Svadba v máji 2013

ste tu niektore? ved uz sa nam to velmi krati... :( Mate uz vsetko? Ja uz mam tyzden nocne mory, ze ako to cele dopadne...
Odpovedať
@erika04 ano som tu, ja to mam az na konci maja, zatial nervy nemam ziadne vyznamne. Najvacsie mam z toho, ze planujem jednoduchsiu mensiu svadbu a neviem ako to hostia prijmu. A este z toho, ze neviem, ci som myslela na vsetko. Co este nemame: oblek pre zenicha (krajcir povedal, ze mame cas, mame sa ozvat na buduci tyzden) ani koselu a manzetove gombiky (to kupime dufam sup sup rychlo), tortu (v zmysle, ze cukrarka nieco vymysla, ale zatial neviem podrobnosti, ci sa jej uz nieco podarilo upiect k spokojnosti), oznamenia a pozvanky - budu tento tyzden, RSVP sme dali do 5. maja, ubytovanie pre cezpolnych hosti, lebo nevieme, kolko ich vlastne bude (dufam, ze bude dostatok volnych izieb v hoteli... alebo teda ze taky najdeme kde bude), zajednane podrobnosti hostiny (dostali sme instrukciu, ze staci prist mesiac pred svadbou) a teda ani vyzdobu, hry a aktivity na hostinu (budeme vymyslat podla konkretnych hosti). Na vyzdobe v kostole sme sa dohodli s nevestou, ktora ma svadbu v ten isty den pred nami, ze vybavime spolocnu, konkretne sme este neriesili, to planujeme tiez v najblizsich dnoch... a neviem, mozno este vselico ine. A este vtip na zaver: uz asi pred 3 mesiacmi ked som mala nervy, mi napadlo, ze sa ukludnim tym stylom, ze sa spytam kolegyne, ktora ma svadbu mesiac predomnou, ze ci uz vsetko ma. Cakala som, ze povie, ze ale kdeze, samozrejme ze nie. No, ale kedze je to perfekcionisticka osobka, tak mi to nevyslo, povedala, ze uz maju davno vsetko. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dopadne to dobre, netreba sa zbytočne stresovať :-) bude to ten najkrajší deň a namiesto toho rozmýšľania, že ako to dopadne sa treba radšej uvolniť a potom si ten deň naplno vychutnať :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@erika04 aj ja sa k vam pridavam...:) nam treba uz len vyzdobu kostola a 11 mesacna priprava skonci :) hlavu hore baby, vsetko sa stihne!
Odpovedať
Profilova fotka
Ja ešte stále neviem ani len koľko bude hostí... Teda z mojej strany všetko vybavené, len drahý to nejak nevie dať dokopy...:) Ale napriek tomu stres žiadny, všetko nejak dopadne, jediné, čo si želám, aby nebol vietor a to ovplyvniť neviem, či sa budem alebo nebudem stresovať... Dievčatá, myslite na to, že je to hlavne oslava lásky, takže keď vám nepríde limuzína alebo vám spravia iný účes, čo už, hlavne že ste spolu!;)
Odpovedať
@kazunomiya fiha, tak to si ma ukludnila :) My sme take veci ako oblek pre zenicha a oznamka mali uz asi tri mesiace pred svadbou. Ale to sme robili tak v predstihu, aby sme uz potom mali pokoj. @japonika a preco je take dolezite, aby nebol vietor? Nezalezi skor na zime alebo dazdi? Ci kvoli ucesu myslis? Ja sa ani tak nebojim toho, ze nestihneme pripravit veci... ako toho, ze zacinaju stresovat ludia okolo mna {napr. rodicia} A ja som vlastne este nikdy vydata nebola, neviem ake to je. Moj snubenec je z toho tiez obcas v strese... ach jaj... Zacinam mat pocit ako pred statnicami - nech je to uz za nami, hocijak to dopadne
Odpovedať
@erika04 tak ten pocit, ze "ved ja som este nebola vydata", to ma nedavno chytalo tiez. totiz som si ani nevedela predstavit, ake to bude... planovanie detailov okolo svadby je lahsie, ale to uvedomenie ze bum ved ja vlastne idem robit uplne zasadnu zivotnu zmenu.. tak to som mala fakt zvlastne pocity. Potom som sa nejak upokojila uz. Mna trosku rozculuju akurat tie otazky z kazdej strany, ci uz mam... napriklad saty (ha, tie som mala skoro prve)... je to mierne otravne musiet na to odpovedat, treba si to skor tak vziat ze to je prejav zaujmu a otocit to dako inak.
Odpovedať
Profilova fotka
@erika04 No kvôli fotkám...;) V daždi som videla kopec romantických fotiek, ale vietor zničí všetko, nie len účes...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, dopadne to tak dobre ako sa na to pripravíš :-) Porob si zoznam vecí čo treba spraviť, dobre si prejdi detaily celého dňa a mená ľudí ktorí budú zodpovední za pomoc počas dňa ( odobierka, obrúčky, zber kvetov pri gratuláciách, prípitok,čepčenie atď atď ). Keď budeš mať vo všetkom jasno tak stres určite opadne. A potom sa zas vráti pred vstupom do kostola x-) Počasia na fotenie sa neboj, dobrý fotograf má vždy záložný plán... Držím palce
Odpovedať
@japonika inac ja som mala svadobne fotenie vonku v prirode a fukal vteyd silny vietor. Ale nejak extra mi to nevadilo, skor to bolo dobre v tom, ze tak vial zavoj aj vlasy vo vetre...
Odpovedať
@erika04 Mno, inac update, ako som na tom tyzden pred svadbou: ochutnavka torty je zajtra, oblek sa dokoncuje (snad bude.. ;) ), koselu mame, manzetove gombiky a topanky este nie, hosti mame dohodnutych, ubytovanie je zabezpecene, vyzdobu sme snad vyriesili (este musim tej neveste predomnou odovzdat masle, ktore som zabezpecila), dnes sme s knazom presli komplet ako bude prebiehat obrad... uz ma trapia len logisticke detaily typu ako zabezpecim rozdavanie kolacikov pred kostolom (pojde ich niekto vopred vziat a vylozit von?...), zhanam este krabice na kolace, a v kostole sa musim ubezpecit ohladne organistu. zenich sa este musi dat ostrihat... v podstate som spokojna a zda sa mi ze v pohode stiham. Tento tyzden uz mam v robote volno.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte ja uz mam potom , mala som svadbu 11.05.2013, troska chladno ale spon som sa nepotila aj make up drzal dobre ,-), potrebovala by som predat saty bepoznate niekoho?? Pred týždnom som mala svadbu a mám šaty skoro úplne nové. Skoro vůbec poškodene.!! Su vyčistené ,pred dvoma dnami s cistiarne dovezene, plus mam aj aj nejake doplnky ak by ste chceli. velkost 37-38 snehovo biele - styl princezna Pošlem Vám aj foto. Saty su na predaj..
Odpovedať
Článok sa načítava...
@weronika2506 daj do bazarika, tam to skor budu hladat.
Odpovedať
Profilova fotka
@kazunomiya - nechce miu tan načitat fotky, skusim zajtra.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?