Svadba v máji 2017 - máte rovnaký dátum?

Ahojte baby, vytvorila som skupinu na diskutovanie o svadbe v "nasom" termine a to je máj 2017 :) čo všetko už máte vybavené, aké máte predstavy o svadbe, pridávajte vaše hand made vyrobene vecicky, čokoľvek :) Teším sa na vaše príspevky :)
Odpovedať
1
2
My plánujeme svadbu v máji 2017. Zatial len rozmýšľame o sále ktorú chceme blízkej dobre zajednať a tiež o kostole. myslím, že tie dve veci sú tie najhlavnejšie :-) A vy čo máte ?
Odpovedať
Profilova fotka
Ak chces ozaj dobreho fotografa tak treba rychlo zajednat. Niektori maju obsadene aj 2 roky dopredu...a to nehovorim o Zitnanskych...co je asi top na SR.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babule :) aj my budeme mať svadbu v máji :) Zajednala som si sálu (bude nás cez 100 a takých sál človek nenájde až toľko v okolí), kapelu (kvôli nim sme sa rozhodli pre dátum 13.5. lebo už mali len 2 voľné soboty v máji a to som ich zajednávala na začiatku februára), a už máme aj fotografa aj kameramana .. odvtedy som si dala pauzu a snažím sa venovať škole .. ale ako vidíte, sedím tu na MS :-D
Odpovedať
No my mame salu, fotografa, kameramana, DJ to je asi tak vsetko lebo tieto veci su najdolezitejsie si myslim ;) ostatne riesim postupne, citam fora, pozeram napady na internete, a zbieram vsetko co sa nam paci. Neskor budeme vyberat. Kedze sme v KAnade tak vela toho neviem poriesit a kupovat neodniesli by sme sa :/
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ahojte, akurat v tejto chvili sme sa rozhodli, ze to bude maj :) akurat vcera vecer som objednala svadobny planovac a prvu varku drobnosti z Ali.. ale ako tak citam, sme dost pozadu, este sme neriesili ani salu.. takze asi je cas zacat :) prajem nam pevne nervy pri planovani :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, tiež sme sa rozhodli pre máj 2017. Riešim zatiaľ len sálu, fotografa a hudbu. Ostatné si nechávam na neskôr. Ja mám pocit, že času je ešte dosť. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@patos ahoj, čo znamenaju drobnosti z ali ak smiem vediet? zvyknem si z tejto stranky objednavat veci, ale nenapadlo mi, že by sa dali aj veci na svadbu...super
Odpovedať
@19martina91 tak ta vitam medzi nami :) co sa tyka planovania- ja sa drzim hesla kto neskoro chodi sam sebe skodi :) Veci ako sala, kameraman/DJ/ fotograf/ starejsi/, cukrarka, je urcite dobre vybavit cim skor aby sa nestalo to ze potom uz budu obsadeny :)ako v mojom pripade :D a je dobre si robit priezkum co ponuka trh, co sa da zohnat na internete, hladat clanky, fotky a inspiracie aby potom toho nebolo privela na poslednu chvilu :) my mame salu, foto, dj, kamera a cukrarka :) ostatne neskor a hlavne to planujem zo zahranicia co je narocnejsie pretoe nemozeme nic kupit :)
Odpovedať
@19martina91 z ali sa daju lacno objednavat rozne veci napr: farebne slamky do candy baru ( ak ho planujes mat) menovky na stol rekvizity na fotenie staci zadat do vyhladavaca na Ali- wedding a vyskocia ti rozne kombinacie s tym spojene :) casto krat su tam vecicky lacnejsie ako na Slovensku akurat ta cakacia doba je dlhsia pocitaj aj okolo 3-4 tyzdnov :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kicilanka ďakujem za rady...pustím sa do vyhľadávania ;-)
Odpovedať
Ahojte aj my budeme svadbovat v maji. Datum sme vyberalu podla starejsieho...velmi sme ho chceli a uz mal volny len jeden termin v maji. Okrem toho uz mame aj salu, jedlo, fotografa video nechceme, hudbu, veci na vyzdobu z velkej casti mame ideme si robit sami s pomocou kamosky. Vybratu mame aj cukrarku, tortu aj obrucky. V podstate uz len doladit detaily a ostavaju nam saty a oblek. Jaj aby som nezabudla mame 6 mesacnu princeznu takze budeme mat veselo :-p
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojte, baby pomôžte mi vybrať pierka pre hostí. Drobné chybičky si nevšímajte so vzorkami sa mi nechcelo zabávať. Ja viem že je ešte dosť času ale mám malé dieťa a chcem si to robiť sama tak aby som to v pohode zvládla :)
Odpovedať
@1michaela2 mne sa najviac paci to na druhej fotke ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@1michaela2 za mňa hneď prvá kvetinka
Odpovedať
mne tiez prva a druha fotka :) @1michaela2
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte baby :) tak sa pridavam do skupiny neviest na maj 2017 :) My sme sa este len teraz zasnubili a optimisticky sme si dali termin 20.05.2017, ze ved to je este kopu casu a vsetko si stihneme zariadit podla nasich predstav...to ze uz idem neskoro som zistila, ked som zacala oslovovat podniky (podotykam, ze nie v nejakej konkretnej lokalite, ale cele zapadne Slovensko). Fotografa a kameramana uz mame, momentalne chodime po stretnutiach zariadeni, ktore maju este nas termin volny :) ako ste na tom s pripravami? co treba este okrem foto, video a miesta?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ahojte, ja som tiez majova :-D a mam uz asi mesiac vsetko podstatne vybavene. Ano, casu je dost, ale ak chcete kvalitneho fotografa, DJa, salu a kameramana, treba si to rezervovat cim skor. Takze momentalne mam vybavene: fotograf (Mauricfoto 500€), video (goelpictures 550€), licenie+vlasy (Martina Style - 80€), DJ (Titus 450€- v top trojke najlepsich,robi aj moderatora), kapela (silent trio-400€), cepcenie (FS Mladost Senkvice 170€ - 4 tanecne pary, 2-3 muzikanti,2-3 spevacky), miestnost Stary Dom Vinaren u Ludvika Modra, vyzdoba Nobler (cena este neviem,bude to aj s kvetmi cca 500€), svadobne saty uz tiez mam s 30% zlavou - 280€ (to som mala stastie a su fakt top). Popolnocne mam z Asosu - naozaj odporucam vsetkym, dovoz a aj vratenie tovaru je zadarmo, cize mozte si objednat, skusit doma a ked vam saty nesedia,tak vratite (maju aj par svadobnych). Momentalne mam necely pol rok oddychu a mozem pokojne spavat a nic nebudem riesit na poslednu chvilu, neboj sa stresovat, ze nieco/niekoho nezozeniem podla mojich predstav
Odpovedať
@sahrai ak nemate vela hosti, skuste novootvoreny, zrekonstruovany 4* hotel Pod Lipou, Modra. Boli sme sa tam pozriet, je to tam naozaj velmi pekne, aj tie izby su nadherne, aj varia dobre, ale pre nas to bolo male. Cenovo su tiez v pohode. Dalej okrem foto,video a miesta si urcite rezevuj dobreho DJ,ktory ti bude robit zaroven moderatora (starejsieho). Ak chces cepcenie, aj to si vybav.Taktiez si najdi babu,co ti urobi uces a vizaz. Pozri si moj separe koment, co vsetko som si povybavovala, mam totiz rovnaky datum, ako ty
Odpovedať
aaa este som zabudla, aj tortu uz mam rezervovanu - 10kg - 150€ - Syslikove torticky (dve kamosky od nej brali a boli nadmieru spokojne)
Odpovedať
Ahoj ľudia, idete mať niekto výzdobu v pastelovo marhuľovej farbe??
Odpovedať
@ickokt ja budem mat priblizne takuto
Odpovedať
@slivka77 a nemala by si záujem o textilné servítky, ako som poslal obrázok vyššie?
Odpovedať
Profilova fotka
@slivka77 dakujem za tip ;) tam som bola kamoske na svadbe a naozaj je to tam male, my mame jednu z tych vacsich svadieb, cca 130 hosti :) takze to bol problem. Od mojho posledneho statusu som uz dost pokrocila, mame zarezervovanu Meridianu v Bojniciach, obrad bude v ich zahrade, dalej foto, video, DJ aj cimbalovku uz mame zajednanu. Babu na uces a vizaz mam aj pre seba aj pre maminy a svedkynu :) tortu mam zajednanu u Moli cakes a este to cepcenie momentalne riesim...
Odpovedať
Dievcata, ak niektora mate svadbu 20/05/2017, rada by som posunula mojho velmi sikovneho fotografa http://www.mauricfoto.eu/. Dajte vediet, ak mate zaujem :-)
Odpovedať
@slivka77 a preco ho nebudes mat?
Odpovedať
@kicilanka s najvacsou pravdepodobnostou presuvame termin svadby
Odpovedať
Profilova fotka
@ickokt my by sme chceli mať v marhuľkovej farbe :)
Odpovedať
@slivka77 aha chapem tak snad nic vazne sa nestalo 🙂
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte majovky, ako postupujete v pripravach? Uz vas nahlodava predsvadobny stres? :)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?