Svadba v novemberi 2009. Sú tu také nevesty?

Profilova fotka
Ahojte. Mám svadbu v novembri a ako pozerám, nie je to klasický termín. Sú tu ešte nejaké novembrovky?
Odpovedať
1
2
5
Profilova fotka
ja síce nemám svadbu v novembri ale až v máji no tebe sa to už dosť blížia a tak som sa chcela spýtať či nevieš náhodou kolko ks kolacou treba objednať z jedného druhu ak mám 60 ludí , čo je asi 20 rodín .... ak rátam aj z výsluškou koľko kusov z jedného druhu mám objednať ... rátajme 8 druhov..... A svadba v novembri či už je alebo nieje klasický termín.... bude určite pekná...veď náladu si musíš spraviť sama ...či už vonku bude treskúci mráz alebo hrejúce slniečko... ber to tak v sále je vždy teplo ...
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj. Dík za povzbudenie. Väčšinou sa objednáva tak 4-5 kúskov na osobu. Ale počula som už aj o troch kuskoch. Čo sa výslužky týka, klasika je takých 10 kúskov do krabičky a niečo z torty.
Odpovedať
Profilova fotka
no haló, hlaó nevestičky. Novembrovky čo už máte vybavené? Ako budete riešiť zimu - topánočky, kabáty atď. ? A čo čas? Podľa tetušky z našej sály je 14ta hodina na obrad priskoro. Ale ja sa obávam, že ak budeme z kostola vychádzať po 16tej už bude šerooooo. Ktorý time sa vám na november zdá optimálny?
Odpovedať
ahoj..aj ja mam svadbu 21.novembra tohto roku...inac mam napisane na 12.jun buduceho roku ale sme to prelozili :))) uz mame vsetko vybavene okrem obleku pre mojho nastavajuceho a mojich siat po redovej:)))a ja tiez rozmyslam nad tym ci nebude tma ked budeme vychadzat s kostola zrejme budeme mat sobas o 15.00...aj by som asi skor rozmyslala o tej14hodine...moja mama sa vydavala sice uz pred 22 rokmi ale ona mala sobas o 11hodine dopoludnia...takze tak...ale tesim sa a to aj ked to bude v novembri:)))
Odpovedať
Profilova fotka
Veď práve miška. To skoré stmievanie je jedna vec, ale druhá zas je, že tých hostí potom treba nejak zabaviť, keď sa hostina začne tak skoro, treba viac jedla a asi rátať aj s tým, že skôr odídu z hostiny. Náš svadbu na úrade alebo v kostole?
Odpovedať
ahojte, ja som tiez novembrova...7.11 az tak sa toho neobavam, minulz rok bolo zaciatkom novembra krasne a teplucko...v dnesnej dobe sa to neda odhadnut, pocasie sa meni zo sekundy na sekundu... ja mam tiez dost toho vybaveneho, ale kopec malicksoti este nemame.... a cas obradu mame 15.00, skor mi to prislo komplikovane, lebo ved kadernik, vizazista, kameraman, fotograf...rano sa mi nechce az tak stresiovat...
Odpovedať
Profilova fotka
bambulka myslím, že ráno budeme stresovať tak či tak :-) KeĎže máme menšiu sálu chcela by som namiesto živej kapely Dj, ale neviem si predstaviť odobierku bez hudby. Riešia to nejak Dídžejovia????
Odpovedať
Profilova fotka
Halóóó novembrovky, dovolenkujete?
Odpovedať
ale kdeze, pracujeme ;-) ja uz mam skoro vsetko, len DJ mi nejak hapruje... ]-( ja odobierku nemam, ani zacepcenie, chceme to bez vsetkeho.... este dohodnut sa s cukrarkou a svadobne menu a tym to hasne... ake mate baby menu? v novembri sa uz bude asi viac papat ako v lete.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak som nakoniec nechala výber kapely či Dj na môjho drahého. čo sa menu týka podľa toho čo rozprávala pani z našej sály to bude nejaké špeci prekladané mäsko, slepačia polievka... no klasika. Všetko ostatné nechám na švédske stoly - studená i teplá kuchyňa - šaláty, rezne, pečené stehienka. Experimentovať sa nechystám :-)
Odpovedať
ani ja nebudem experimentovát.. ake mas predjedlo?
Odpovedať
Profilova fotka
Predjedlom sa nebudeme zdržiavať :-N Mylím, že nepôjde o nejaké veľké porušenie etikety ak ho vynechám. A možno je v menu zarátane, len si to nepamätám. Ak nie, ja to zaručene prežijem a dúfam, že aj ostatní.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
AHojte. aj ja mam svadbu v novembry ... velmi sa tesim., len sa bojim ze bude zima. a neviem co si hodit na saty, kozusok sa mi nepaci. tak jedine nejaky kabatik ale tych je v ponuke velmi mali vsade.
Odpovedať
wawrita, zavisi od toho, kedy mas svadbu....minuly rok 7.nov bolo slniecko a teplucko....v dnesnej dobe sa neda predpokladat ake bude pocasie...ja budem mat bolerko a velmi pekny kozusok, ale fakt len na prechod uto-kostol-sala, inak ho budem mat dole...neboj, budes krasna aj v kozusku ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
bambulka, no ja mam svadbu planovanu na 28.11. takze to je dost neskoro si myslim ze bude zima uz velka. no musim nieco zohnat. a oznamenia uz mas? ja zhanam nejake za dobru cenu, lebo co som videla na internete tak hrozne drahe. ako si na tom ty? :)
Odpovedať
ja som objednala od skeraka, uz ich mam aj hotove....je pravda, ze uplne najlacnejsie neboli ale mali zlavu na ne, takze sa dalo.... 28.11 sice bude uz zimka, ale zas moze to byt uzasne romanticke, take magicke.... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. wawritka ja mám svadbu týždeň pred tebou. Pôvodne sme chceli toho 28ho ale keĎže v nedeľu začína advent a museli by sme zábavu skončiť o pol noci, tak sme sa nakoniec rozhodli pre 21. november. Aj ja mám pocit, že už bude zimička, ale tisíckrát radšej privítam mráz a sneh ako blato. O tom čo na šaty sa budem rozhodoavať až podľa toho ako to v novembri bude vyzerať. Dúfam, že neoľutujem a zoženiem niečo pekné.
Odpovedať
Profilova fotka
Bambulka, reagujem na tieoznamenia od skeraka? nevyznam sa v tom velmi. skusim ho vyhladat na nete. a katlinn- no viac menej sme aj my prekladali svadbu kvoli adventu , predtym sme mali termin 12.12. ale knaz nam ho nejako zamietol a sám navrhol termin 28.11. vobec nemusis ukoncit zabavu o pol noci, to nieje pravidlo ani sa na to nikto nebude pozerat. a ten kabatik, by som urcite riesila vopred bo zima v novembry isto bude. :) nasla som stranku www.dhgate.com kde som nasla uzastne saty, a dost lacne. len neviem holky, mam obavy z trafenia velkosti a podobne. co si myslite?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Waeritka predstav si, že to o konci zábavy o pol noci mi povedala tetuška na farskom úrade. Takže na začiatok adventu a koniec zábavy majú asi kňazi po celok Slovensku rozdielny názor :o))Na vrch si predstavujem nejaký huňatý biely kožuštek. Tak uvidíme. Svadobn oznámenia si vyrábame doma. Dokonca som už začala robiť aj pierka :o)
Odpovedať
Profilova fotka
Vooou, tak ty si teda šikovna. no super. ale nepochopim ze niekde povedia ze moze byt, a niekde ze od pol noci je uz advent. no nevadi. ja oznamenia stale hladam na nete ale nejako neviem nic najst... ak aj najdem co sa mi paci, tak je to hrozne drahe.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte..Aj ja som novembrova:)ale mierne ma deprimujete, lebo my zatial mame vybavenu len salu a kostol..a to by sme este chceli zmenit miesto svadby (rezervovanu mame jednu restauraciu ale chceli by sme inu)..
Odpovedať
Profilova fotka
ooou, vierka, vobec sa tym netrap ani ja nemam nic zajednane. kliiiidek :) a obaja mame taku pracu ze moc toho casu nemame na vybavovanie, takze to nechavame na vikendy a podobne. kliidek, vsetko sa vybaví. aspon ja v to dufam a verim :)
Odpovedať
Profilova fotka
akurat sme dnes chceli vybavit inu salu, sme si hovorili, ze to bude v pohode, ved v novembri vela svadieb nie je:) s cim sme ale neratali sú stuzkove:)takze z nasej restiky nic nebude kvoli stuzkovym:((
Odpovedať
Profilova fotka
OOou ozaj, to mna tiez nenapadlo. no musim i ja asi bezat do nasej sály . a co saty a riesenie zimy? kabat? nejaky typ na oznamenia? s tym sa momentalne trapim ja.
Odpovedať
tak, tak, baby, ja som hotel zajednala v juni a len tak tak, ze stuzkove zacinju a tak... a fotograf mi povedal, ze tiez super, ze som sa ozvala, lebo ma vsetko vybookovane okrem toho jedneho dna...a teraz aj ten...to iste video atd...ono sa to nezda, ale fakt je lepsie zacat skor a potom mat pokoj...
Odpovedať
Profilova fotka
My fotografa neriešime, len študiove fotky, obrad nám bude fotiť známy poloprofesionalnym fotakom:))a sme si povedali, ze kopa ľudí bude mať foťák, takže len dáme fotky dokopy:)) oznamka nam bude robit priateľov kolega, grafik, ale chystame sa na bielo-tmavočervenú svadbu, takže niečo v týchto farbách:) šaty ešte nemam, tento týždeň sa chystam riešiť:)a navrch sa ešte rozhodnem podľa typu šiat, ale asi len nejaké jednoduché bolerko:)a vy?
Odpovedať
Profilova fotka
No urcite ani ja nechcem nejake kozuchy ale ani bolero, v tom bude bŕŕŕ. teda aspon mne urcite. skor idem stavit na nejaký kabat. ja sa len trapim s tymi oznameniami :(
Odpovedať
ja stale dufam, ze 7.novembra bude tak ako minuly rok, cize uplne babie leto :-D a keby nie, majitelka salonu mi slubila nieco k tym satom ze zozenie, aby sa to hodilo...su nekrestansky drahe, takze tam nemoze ist hocico, vyzeralo by to divne.... wawrita, ja ti neviem poradit, ja som oznamenia pozerala tiez len na nete a vyberala, ake sa mi pacia a potom osobne objednala....moje po zlve stali 34skk 1kus, takze vobec neboli najlacnejsie a to uz po zlave :-( hod si do vyhladavaca oznamenia a urcite ti vyhodi kopec odkazov, kde baby poradia.... ja som urcite fotografa chcela, mam na neho odporucania, videla som jeho pracu...nie je lacny, ale fotky robi pekne..ja chcem krasne fotky a krasny album, je to pamiatka, ktora ostane navzdy, treba si to zvazit... tak isto kameraman, ked vie urobit krasne video a zaujimavy klip, je to podla mna to najhodnotnejsie... po rokoch na vela veci zabudnes, na jedlo, nebudes si pamatat co sa pilo, aka bola torta... podl mna fotky, video, obrucky by mali byt fakt kvalitne a nemalo by sa setrit na nich..... samozrejme ani na hostoch, terba im dat poriadne najest a napit :-D
Odpovedať
Profilova fotka
bambulka, oznamenia som nasla na net, vela, aj take co by sa mi pacili, ale ja nedam za oznamenia 34sk, to je hrozne vela, uz som uvazovala ze si doma nejake vyrobim, ale nakoniec som vdaka kamosovi nasla v Leviciach firmu, ktora mi spravi po 50centov a sú presne podla mojich snov :) tak som rada. no, fotografa aj ja zhanam nejakeho ale nie draheho. a kameramana, tak na neho sa zahra moj ujo, to bude stačit. skor investujem do obručok, ktore budeme mat cely zivot. ze som sa vydala , budem vediet aj bez videa :)
Odpovedať
wawrita, ok, kazdy ma svoju predstavu, je jasne ze to budes vediet aj bez fotiek aj videa, nejde o to...ja chcem video z celeho vecera aby som si to mohla pozriet kedykolvek a vidiet co sa vlastne naokolo dialo :-D a hlavne sa mi pacia tie kratke 5minutove klipy, ktore mozes kedykolvek pustit znamym co nebudu na svadbe aby mali predstavu a aby som ich netrapila 2hodinovym videom :-D ak mas kvalitneho kameraman, je to fakt pekna spomienka, mozno aj raz pre deturence ;-) cize pre mna su to dolezite veci...no a oznamko...hm, zavisi od toho, kolko chces investovat, sice to kazdy zahodi, ale zas je to prvy "kontakt" hosta so svadbou a pekne kvalitne oznamko na kvalitnom papieri tiez nieco napovie ;-) ale nie zas az tak dolezite... ale opakujem, kazdy podla svojho gusta, je to individualne...
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?