Svadba v novemberi 2009. Sú tu také nevesty?
- z
- 5
ja síce nemám svadbu v novembri ale až v máji no tebe sa to už dosť blížia a tak som sa chcela spýtať či nevieš náhodou kolko ks kolacou treba objednať z jedného druhu ak mám 60 ludí , čo je asi 20 rodín .... ak rátam aj z výsluškou koľko kusov z jedného druhu mám objednať ... rátajme 8 druhov.....
A svadba v novembri či už je alebo nieje klasický termín.... bude určite pekná...veď náladu si musíš spraviť sama ...či už vonku bude treskúci mráz alebo hrejúce slniečko... ber to tak v sále je vždy teplo ...24. júl 2009no haló, hlaó nevestičky. Novembrovky čo už máte vybavené? Ako budete riešiť zimu - topánočky, kabáty atď. ? A čo čas? Podľa tetušky z našej sály je 14ta hodina na obrad priskoro. Ale ja sa obávam, že ak budeme z kostola vychádzať po 16tej už bude šerooooo. Ktorý time sa vám na november zdá optimálny?
25. júl 2009- Sponzor fóra
ahoj..aj ja mam svadbu 21.novembra tohto roku...inac mam napisane na 12.jun buduceho roku ale sme to prelozili
)) uz mame vsetko vybavene okrem obleku pre mojho nastavajuceho a mojich siat po redovej
))a ja tiez rozmyslam nad tym ci nebude tma ked budeme vychadzat s kostola zrejme budeme mat sobas o 15.00...aj by som asi skor rozmyslala o tej14hodine...moja mama sa vydavala sice uz pred 22 rokmi ale ona mala sobas o 11hodine dopoludnia...takze tak...ale tesim sa a to aj ked to bude v novembri
))
25. júl 2009ahojte,
ja som tiez novembrova...7.11
az tak sa toho neobavam, minulz rok bolo zaciatkom novembra krasne a teplucko...v dnesnej dobe sa to neda odhadnut, pocasie sa meni zo sekundy na sekundu...
ja mam tiez dost toho vybaveneho, ale kopec malicksoti este nemame....
a cas obradu mame 15.00, skor mi to prislo komplikovane, lebo ved kadernik, vizazista, kameraman, fotograf...rano sa mi nechce az tak stresiovat...26. júl 2009Tak som nakoniec nechala výber kapely či Dj na môjho drahého. čo sa menu týka podľa toho čo rozprávala pani z našej sály to bude nejaké špeci prekladané mäsko, slepačia polievka... no klasika. Všetko ostatné nechám na švédske stoly - studená i teplá kuchyňa - šaláty, rezne, pečené stehienka. Experimentovať sa nechystám
30. júl 2009- Sponzor fóra
Ahoj. wawritka ja mám svadbu týždeň pred tebou. Pôvodne sme chceli toho 28ho ale keĎže v nedeľu začína advent a museli by sme zábavu skončiť o pol noci, tak sme sa nakoniec rozhodli pre 21. november. Aj ja mám pocit, že už bude zimička, ale tisíckrát radšej privítam mráz a sneh ako blato. O tom čo na šaty sa budem rozhodoavať až podľa toho ako to v novembri bude vyzerať. Dúfam, že neoľutujem a zoženiem niečo pekné.
4. aug 2009Bambulka, reagujem na tieoznamenia od skeraka? nevyznam sa v tom velmi. skusim ho vyhladat na nete.
a katlinn- no viac menej sme aj my prekladali svadbu kvoli adventu , predtym sme mali termin 12.12. ale knaz nam ho nejako zamietol a sám navrhol termin 28.11. vobec nemusis ukoncit zabavu o pol noci, to nieje pravidlo ani sa na to nikto nebude pozerat.
a ten kabatik, by som urcite riesila vopred bo zima v novembry isto bude.
nasla som stranku www.dhgate.com kde som nasla uzastne saty, a dost lacne. len neviem holky, mam obavy z trafenia velkosti a podobne. co si myslite?5. aug 2009Ahoj. Waeritka predstav si, že to o konci zábavy o pol noci mi povedala tetuška na farskom úrade. Takže na začiatok adventu a koniec zábavy majú asi kňazi po celok Slovensku rozdielny názor :o))Na vrch si predstavujem nejaký huňatý biely kožuštek. Tak uvidíme. Svadobn oznámenia si vyrábame doma. Dokonca som už začala robiť aj pierka :o)
7. aug 2009tak, tak, baby, ja som hotel zajednala v juni a len tak tak, ze stuzkove zacinju a tak...
a fotograf mi povedal, ze tiez super, ze som sa ozvala, lebo ma vsetko vybookovane okrem toho jedneho dna...a teraz aj ten...to iste video atd...ono sa to nezda, ale fakt je lepsie zacat skor a potom mat pokoj...10. aug 2009My fotografa neriešime, len študiove fotky, obrad nám bude fotiť známy poloprofesionalnym fotakom
)a sme si povedali, ze kopa ľudí bude mať foťák, takže len dáme fotky dokopy
)
oznamka nam bude robit priateľov kolega, grafik, ale chystame sa na bielo-tmavočervenú svadbu, takže niečo v týchto farbách
šaty ešte nemam, tento týždeň sa chystam riešiťa navrch sa ešte rozhodnem podľa typu šiat, ale asi len nejaké jednoduché bolerko
a vy?
10. aug 2009ja stale dufam, ze 7.novembra bude tak ako minuly rok, cize uplne babie leto
a keby nie, majitelka salonu mi slubila nieco k tym satom ze zozenie, aby sa to hodilo...su nekrestansky drahe, takze tam nemoze ist hocico, vyzeralo by to divne....
wawrita, ja ti neviem poradit, ja som oznamenia pozerala tiez len na nete a vyberala, ake sa mi pacia a potom osobne objednala....moje po zlve stali 34skk 1kus, takze vobec neboli najlacnejsie a to uz po zlave
hod si do vyhladavaca oznamenia a urcite ti vyhodi kopec odkazov, kde baby poradia....
ja som urcite fotografa chcela, mam na neho odporucania, videla som jeho pracu...nie je lacny, ale fotky robi pekne..ja chcem krasne fotky a krasny album, je to pamiatka, ktora ostane navzdy, treba si to zvazit...
tak isto kameraman, ked vie urobit krasne video a zaujimavy klip, je to podla mna to najhodnotnejsie...
po rokoch na vela veci zabudnes, na jedlo, nebudes si pamatat co sa pilo, aka bola torta...
podl mna fotky, video, obrucky by mali byt fakt kvalitne a nemalo by sa setrit na nich.....
samozrejme ani na hostoch, terba im dat poriadne najest a napit
11. aug 2009bambulka, oznamenia som nasla na net, vela, aj take co by sa mi pacili, ale ja nedam za oznamenia 34sk, to je hrozne vela, uz som uvazovala ze si doma nejake vyrobim, ale nakoniec som vdaka kamosovi nasla v Leviciach firmu, ktora mi spravi po 50centov a sú presne podla mojich snov
tak som rada.
no, fotografa aj ja zhanam nejakeho ale nie draheho. a kameramana, tak na neho sa zahra moj ujo, to bude stačit. skor investujem do obručok, ktore budeme mat cely zivot.
ze som sa vydala , budem vediet aj bez videa12. aug 2009wawrita, ok, kazdy ma svoju predstavu, je jasne ze to budes vediet aj bez fotiek aj videa, nejde o to...ja chcem video z celeho vecera aby som si to mohla pozriet kedykolvek a vidiet co sa vlastne naokolo dialo
a hlavne sa mi pacia tie kratke 5minutove klipy, ktore mozes kedykolvek pustit znamym co nebudu na svadbe aby mali predstavu a aby som ich netrapila 2hodinovym videomak mas kvalitneho kameraman, je to fakt pekna spomienka, mozno aj raz pre deturence
cize pre mna su to dolezite veci...no a oznamko...hm, zavisi od toho, kolko chces investovat, sice to kazdy zahodi, ale zas je to prvy "kontakt" hosta so svadbou a pekne kvalitne oznamko na kvalitnom papieri tiez nieco napovieale nie zas az tak dolezite...
ale opakujem, kazdy podla svojho gusta, je to individualne...12. aug 2009
- z
- 5
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Ahojte. Mám svadbu v novembri a ako pozerám, nie je to klasický termín. Sú tu ešte nejaké novembrovky?