Ahojte
Najde sa tu este niekto taky blaznivy ako ja kto uz teraz zacal postupne kupovat a vybavovat veci na svoju svadbu?my mame konkretne v Ke 20.oktobra 2007
tesim sa na vase prispevky
no lebo som v anglicku a nechcem si ich dat robit tu, lebo v oktobri tu uz nebudem. no a domov idem na dva tyzdne na velku noc a potom nastalo koncom maja. takze az potom.
no, tie nechty su este neni az take dolezite. skor sa asi pojdem popozerat po nejakych satach, zajst za aranzerkou a take to veci. no a este s drahym chceme vybehnut dakam na chatu cez velku noc...
A ty ešte nemáš šatky? Tak to cez sviatky asi bude najvyšší čas aby neboli poobsadzované. Moje už mám pol roka doma. Raz do mesiaca mi prasknú nervy a dám si ich na seba :-D :-. x-)
no veru este nie. a neplas ma prosim ta. my sme len vo februari oznamili, ze sa chceme brat. este sme nemali ani oficialne zasnuby... :-N :-N no ale ved hadam najdem dajake vhodne a volne.
My sme sa zasnúbili v roku 2000 a rodičia stále otravovali že kedy a podobne a teraz keď už máme termín tak ani netušia že svadba bude. :-p :-p Určite šatky nájdeš, nechcem ťa vystrašiť.
no ved nieco take som tu citala, ze nic netusia. to bude asi poriadny sok pre nich...my sme spolu styri roky a tiez nas kazdy otravuje, ze kedy bude svadba. no planujeme to uz asi rok, teda vtedy sme o tom zacali hovorit, ale len teraz sme to dako rozbehli.
a mozem sa opytat, kolko mas rokov? my sme spolu este nezili a zhodli sme sa na to, ze skusat to nechceme. snubenec by uz tiez rad babo... :-D no a aj ja uz asi mam vek, kedy by som prijala...byvat mame kde, on ma dobru pracu...no a hlavne chceme byt spolu...
no tak to ja mam 25. ale ved to je este v phode. Preco? no asi preto, ze sme si isty, ze chcem zit spolu a obaja vieme, ze sa vyskytnu nejake problem, ved to je jasne. no a myslime si, ze v manzelstve sa obaja budeme viac snazit to prekonat. proste nechceme len skusat...taky je nas nazor. za posledne dva roky sme sa odskusali viac ako dost a to nam staci na to, aby sme vedeli, co chceme.
Rozumiem vášmu postoju, ale na druhej strane aj keď sme mali problem my počas spolužitia tak ani raz nás nenapadlo rozísť sa ale stále sme to vyriešili a to pár krát lietali aj taniere ]-( :-p :-D . takže keď sa veľmi chce tak to funguje. ;-)
no ved to je jasne. ked dvaja naozaj chcu, tak je to mozne. ale ked tam neni to "puto" tak je asi lahsie zbalit sa a odist... Ja som z levic a on je z trnavy. ako poznam nasich rodicov, moc by sa im take skusanie nepacilo a dost by frflali. no a neviem si predstavit, ze by sme fungovali tak, ze cez vikendy spolu a cez tyzden od seba. ja si to teraz fakt inak ani neviem predstavit len tak, ako to bude. no a budeme spolu od juna do svadby bez manzelstva, tak uvidime... :-D :-D
no, velmi ma oslovili od san patrik Delicia, ale pochybujem, ze ich budem mat. inak chcem take v kuse, vzadu so snurovackou a siroke od pasa dole. nie velmi prezdobene...mozno z vleckou...neviem presne. zalezi ake mi sadnu a ake budu mat. rozmyslam ze si kupim tu v UK, ale bez skusania...no a este tam budem musiet mat bud nejake ramienka alebo by sa mi pacil taky cipkovy kabatik...a ty mas ake?
Ja mám štýl morskej panny s vlečkou, ktorá sa nedá vypnúť tak budem musieť nejako prežiť ten obmedzený pohyb ale neodolala som im a povedala si že to vydržííííím :-p x-)
Ale dá sa všetko v nich robiť sú úplne pohodlné, len pod vlečku sú všité asi 4 vrstvy tylu tak jeden si stále prišľapujem ale ešte pôjdem ku krajčírovi si ich upraviť tak dúfam že mi stým pomôže.