Svadba v oktobri 2007. Začali ste už vybavovať?
- Sponzor fóra
Ale nič vážne, proste nás niekto dnes vytočil. Tak nech ti to zbehne.Pa pa Jani
8. mar 2007- Sponzor fóra
no tak to ja mam 25. ale ved to je este v phode. Preco? no asi preto, ze sme si isty, ze chcem zit spolu a obaja vieme, ze sa vyskytnu nejake problem, ved to je jasne. no a myslime si, ze v manzelstve sa obaja budeme viac snazit to prekonat. proste nechceme len skusat...taky je nas nazor. za posledne dva roky sme sa odskusali viac ako dost a to nam staci na to, aby sme vedeli, co chceme.
8. mar 2007no ved to je jasne. ked dvaja naozaj chcu, tak je to mozne. ale ked tam neni to "puto" tak je asi lahsie zbalit sa a odist... Ja som z levic a on je z trnavy. ako poznam nasich rodicov, moc by sa im take skusanie nepacilo a dost by frflali. no a neviem si predstavit, ze by sme fungovali tak, ze cez vikendy spolu a cez tyzden od seba. ja si to teraz fakt inak ani neviem predstavit len tak, ako to bude. no a budeme spolu od juna do svadby bez manzelstva, tak uvidime...
8. mar 2007no, velmi ma oslovili od san patrik Delicia, ale pochybujem, ze ich budem mat. inak chcem take v kuse, vzadu so snurovackou a siroke od pasa dole. nie velmi prezdobene...mozno z vleckou...neviem presne. zalezi ake mi sadnu a ake budu mat. rozmyslam ze si kupim tu v UK, ale bez skusania...no a este tam budem musiet mat bud nejake ramienka alebo by sa mi pacil taky cipkovy kabatik...a ty mas ake?
8. mar 2007
aj ja by som sla a hned len musim vyckat