Ahojte :) tak ja mam prave dilemu, pretoze sala kde som chcela mat svadbu je obsadena... maju volny termin 13teho jula a potom az 5. oktobra... co myslite ktory termin je lepsi? dakujem za odpovede :)
@romika11 5 októbra :) v júli bude horuco, aspon ja by som to takto vyriešila...nechcela by som svadbu v takom teple :) cely čas sa budem potiť v šatách,...
ahojte nevestičky ;-) aj my budeme mať svadbu 5. oktobra ;-) a aj môj svokor má v ten deň narodeniny, takže sa velmi tešil. Podla mna to nie je žiadny problem, mi sme sa hned dopredu dohodli, že naša svadba bude hlavnou témou toho dňa a nie jeho narodeniny :-)
ahojte, my budeme mať 12. októbra v Art Hoteli Kaštieľ v Tomášove. Veľmi sa teším a tento víkend sa chystáme na výstavy - v sobotu do Nitry a v nedeľu v Bratislave.
@drobcek0909 čo tam bolo málo vystavovateľov? Alebo to bolo nevyvážené? My sme boli na výstave v Drážďanoch a tam bol len jeden jediný vystavovateľ s oznamkami, zato zlatníctiev tam bolo asi zo 20. :-D
@miyajima bolo vela obrucok a dost poharov, jedny torty jedny vina. a saty tiez nic moc, bolo ich tam sice dost ale tak mali mozno dve kabinky na vyskusanie kde bolo kopu bab. v programe bolo, ze sa mozes dat namalovat, ale co som tam ja bola, tak nikoho nemalovali a bol tam len daky jeden stanok s make upom. bola som tam hodinu a uz som nemala co pozerat
pridam sa k vam tak konecne mam dnes uz zajednane salu, dj , kameraman a fotograf jupiii tesim sa a mozem pokracivat dalej dufam ze vo februari uz budem mat vsetko a svaty pokoj :-D
Tak sa i ja pripojím aj my máme svadbu 26.10.2013 dúfam tiež že počasie bude k nám milosrdné....aj ja som chcela na začiatku októbra ale kapelu, ktorú sme chceli nemala volné..a tak som si povedala, že to má aj pozitívum ako píše adka4d, mení sa čas a budeme sa môcť o hodinu dlhšie fotiť :D, máme už zajednanú sálu, fotografa, kameramana, kostol, kapelu a s časti aj výzdobu...len stále hľadám nejaké krásne oznámenie s mašličkou neviete niekto poradiť??
ahojte..aj ja sa pridavam na 5.10.2013.... a 6.10. mam narodky...takze to bude mat moj buduci manzel jednoduchsie so zapamataním si datumu :D a tiez sa chystame fotit doobeda..... kedze sobas mame o 15,00... kym si dame hlavny chod a prvy tanec bude aj pol 6...a to uz bude sero....
baby vsak to rozmyslam aj ja ze sa budeme pred fotograf podvedal 1,5 hodky si mame rezervovat tak neviem ze ked mame obrad o 15.30 ci sa pojdeme fotit o 11-tej nech mam este nejaky cas pred obradom