drobček - čokofontánka je na ceste, mala by mi prísť už tento týždeň, mňňňňňamky, veľmi sa ňu teším
lucka_o: svadba a manželstvo je podľa mňa to najkrajšie, čo dvoch ľudí, ktorí sa nadovšetko ľúbia, môže v živote stretnúť, ver mi! ja sa na to veľmi ale naozaj veľmi teším, už aby to bolo! a báť sa? čoho prosím ťa, veď svojho miláčika už poznáš, takže čoho sa bojíš! urobte si spolu krásny výletík a uvidíš, že to bude dobré!
ahojte ja som tiez z Po a my mame svadbu naplanovanu na 8.8.09 ..ja sa na svadbu velmi tesim aj moj priatel, tak uz sme si prakticky vybrali miesto a zacinam sa pozerat po kapelach, foto a satach :-D :-D :-D ...a tak..a ta fontana ma tiez zaujima ;-)
ahojte babenky
aj ja s mojim milacikom chystame svadbu 8.8.2009 :-) len sa nevieme presne rozhodnut kde by mala byt,mame zarezervovanu salu v Sporte na Solivare ale chceli by sme nieco co by bolo krajsie aj z vonku,neviete mi niektora poradit?budeme mat pridblizne 70 ludi ... ked sa odhlasia tak aj menej hehe,najlepsie by bolo ak by tam bola aj neaka ta zelen.sme zatial v zahranici takze si to nevieme vyhliadnut samy preto by sme potrebovali pomoc. ;-) a aj co sa tyka svadobnych fotiek v exterieri tak by som potrebovala radu lebo presovsky park mi pride dost okukany... neviete niekora poradit? budem velmi vdacna :-)
rado sa stalo...tiez som toho nazoru ze ten park pred MsU je uz okukany a takisto je podla mna aj okukana Kalvaria...je to tam sice pekne ale fotit by som sa tam ja osobne nesla
ahojte, aj my mame svadbu 2009, ale nevieme este presny datum :-S ..a viem kde maju cokofontanku v PO, lebo aj ja ju chcem. Maju ju v Norme na Konstantinovej. Videla som ju vo vitrinke pred vchodom do predajne. Takze ju netreba odnikial objednavat :-)
ahoj kocky, aj my uz mame termin 19.09.2009 :-D ale okrem terminu a zajednanej saly neviem kedy a s cim zacat. Hoci teraz je to este asi skoro ale je mi jasne, ze tych 10 mesiacov zleti ako voda a ja potrebujem na vsetko more casu 8-( . Je tu este niekto septembrovy?
ahojte, viete odkial som minule videla svadobne fotky?zo zahradnictva pri trati,ako sa ide ku kauflandu v presove...ak je dobry fotograf vyzera to uzasne....