Svadba v Prešove v máji 2009. Kto má svadbu rovnako?
- z
- 2
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.php?vThreadID=18131&vGroupOffset=0
Staci, ked kliknes na tieto linky, urcite tam najdes, co hladas.27. mar 2008- Sponzor fóra
drobček - čokofontánka je na ceste, mala by mi prísť už tento týždeň, mňňňňňamky, veľmi sa ňu teším
lucka_o: svadba a manželstvo je podľa mňa to najkrajšie, čo dvoch ľudí, ktorí sa nadovšetko ľúbia, môže v živote stretnúť, ver mi! ja sa na to veľmi ale naozaj veľmi teším, už aby to bolo! a báť sa? čoho prosím ťa, veď svojho miláčika už poznáš, takže čoho sa bojíš! urobte si spolu krásny výletík a uvidíš, že to bude dobré!3. máj 2008- Sponzor fóra
ahojte babenky
aj ja s mojim milacikom chystame svadbu 8.8.2009len sa nevieme presne rozhodnut kde by mala byt,mame zarezervovanu salu v Sporte na Solivare ale chceli by sme nieco co by bolo krajsie aj z vonku,neviete mi niektora poradit?budeme mat pridblizne 70 ludi ... ked sa odhlasia tak aj menej hehe,najlepsie by bolo ak by tam bola aj neaka ta zelen.sme zatial v zahranici takze si to nevieme vyhliadnut samy preto by sme potrebovali pomoc.
a aj co sa tyka svadobnych fotiek v exterieri tak by som potrebovala radu lebo presovsky park mi pride dost okukany... neviete niekora poradit? budem velmi vdacna
28. aug 2008
- z
- 2
Ahojte babenky, je medzi vami niekto z okolia Prešova, kto má svadba máj 2009?