Svadba v Prešove v máji 2009. Kto má svadbu rovnako?

10. nov 2008310

Ahojte babenky, je medzi vami niekto z okolia Prešova, kto má svadba máj 2009?

• http://www.mojasvadba.sk/forum/show.php?vThreadID=18131&vGroupOffset=0

Staci, ked kliknes na tieto linky, urcite tam najdes, co hladas. 😉

• ahoj julinkaz ja mam svadbu jun 2009 hadam to az tak nevadi 😬

• Sponzor fóra
  • Ahojte...ja mam svadbu april 2009 🙂

• Ahoj, my mame naplanovany 9.maj 2009 v Levoci 😎

• ahoj Julinka ja mam na maj 2009 🙂

• je tu niekto? 🤔

• lucka_o a už máš niečo?

• ahoj julinka 😉
    kupila si tu cokofontanu? 🤔

• ale kdeze nemam este nic vlastne je to v otaznikoch.............nejak som sa zlakla svadby a manzelstva 😞

• drobček - čokofontánka je na ceste, mala by mi prísť už tento týždeň, mňňňňňamky, veľmi sa ňu teším

lucka_o: svadba a manželstvo je podľa mňa to najkrajšie, čo dvoch ľudí, ktorí sa nadovšetko ľúbia, môže v živote stretnúť, ver mi! ja sa na to veľmi ale naozaj veľmi teším, už aby to bolo! a báť sa? čoho prosím ťa, veď svojho miláčika už poznáš, takže čoho sa bojíš! urobte si spolu krásny výletík a uvidíš, že to bude dobré!

• julinkaz a za taku cenu co si spominala? 🤔

• drobcek vyzerá to tak, že tá cena za fontánu ostáva tak ako som ti písala. super, čo? chcela by si aj ty?

• preco este su? 😬

• cafte, aj ja som PO - maj 2009 , asi 😐 snad uz konecne hej 😉 a ja tiez xem vediet nieco o tych cokofontankach, viete o nejakej dobrej cene?

• Sponzor fóra
  • ahojte, my mame vybrany 09.maj 2009... 🙂 uz ste zacali s pripravami?

• ahojte ja som tiez z Po a my mame svadbu naplanovanu na 8.8.09 ..ja sa na svadbu velmi tesim aj moj priatel, tak uz sme si prakticky vybrali miesto a zacinam sa pozerat po kapelach, foto a satach 😃 😃 😃 ...a tak..a ta fontana ma tiez zaujima 😉

• ahoj, ja som z Bardejova, svadbu budeme mat 22.augusta 2009

• ahojte no julinka mala za super cenu tu cokofontanu 😉

• ahojte babenky
     aj ja s mojim milacikom chystame svadbu 8.8.2009 🙂 len sa nevieme presne rozhodnut kde by mala byt,mame zarezervovanu salu v Sporte na Solivare ale chceli by sme nieco co by bolo krajsie aj z vonku,neviete mi niektora poradit?budeme mat pridblizne 70 ludi ... ked sa odhlasia tak aj menej hehe,najlepsie by bolo ak by tam bola aj neaka ta zelen.sme zatial v zahranici takze si to nevieme vyhliadnut samy preto by sme potrebovali pomoc. 😉 a aj co sa tyka svadobnych fotiek v exterieri tak by som potrebovala radu lebo presovsky park mi pride dost okukany... neviete niekora poradit? budem velmi vdacna 🙂

• lucinka...a nexceli by ste sa fotit napr. v zahrade umenia ( na konci svatoplukovej ulice ) ?

• no to by nebol zly napad dakujem velmi pekne 😉 dam navrh polovicke a uvidime

• rado sa stalo...tiez som toho nazoru ze ten park pred MsU je uz okukany a takisto je podla mna aj okukana Kalvaria...je to tam sice pekne ale fotit by som sa tam ja osobne nesla

• ahojte, aj my mame svadbu 2009, ale nevieme este presny datum 😒 ..a viem kde maju cokofontanku v PO, lebo aj ja ju chcem. Maju ju v Norme na Konstantinovej. Videla som ju vo vitrinke pred vchodom do predajne. Takze ju netreba odnikial objednavat 🙂

• Lucinka86, uz mas vybratu salu?

• ahoj kocky, aj my uz mame termin 19.09.2009 😃 ale okrem terminu a zajednanej saly neviem kedy a s cim zacat. Hoci teraz je to este asi skoro ale je mi jasne, ze tych 10 mesiacov zleti ako voda a ja potrebujem na vsetko more casu 😦 . Je tu este niekto septembrovy?

• mandm kludne si uz obehni fotografov a kameramanov 😉 salu mate ktoru?

• ahojte, viete odkial som minule videla svadobne fotky?zo zahradnictva pri trati,ako sa ide ku kauflandu v presove...ak je dobry fotograf vyzera to uzasne....

• drobcek2007 no ano, zrejme budeme musiet
    budeme mat v Mladosti 😃

• kimm hej uz som videla zopar parov ako sa tam fotia 😵
    mandm myslim ze dobra volba 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    SVADOBNÉ OZNÁMENIA, KTORÉ INDE NENÁJDETE. SKUTOČNE ORIGINÁLNE A KRÁSNE KÚSKY NA VAŠU SVADBIČKU. VITAJTE U MŇA.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov