ahoj kaspi ja mam sice termin svadby v aprili ale odporucam ti v prvom rade pozerat sa po sale a po kapele :-) co sa tyka siat staci ti chodit pol roka pred svadbou ja takisto som az dnes bola v uzasnom salone Maggie ktory ti tiez urcite doporucujem
ahojte tak ja sa budem vydavat 27.09.2008, mame salu kostolzarezervovany, no a teraz hladam kameramana a fotografa, no akosi som velmi narocna a nerozhodna :-(
V Ges klube a kostol - Dom sv. Alžbety , najvacsia sranda je ze mi vsetko menime, no ale snad uz toto ostane zavazne.Mali sme najprv zarezervovanu Gloriu Palac, a kotol Nad jazerom lebo tam byvam, no a potom somto ja vsetko zmenila lebo som bola nespokojna, no a moj drahy len sa modli aby som uz bolla happy, aby uz som nic nemenila.Ma to somnou tazke hihi
No aj ja som taká,síce sme kostol nemenili ,ale pri sále sme mali problém,no skôr ja.Nič nebolo podľa mojich predstáv až nakoniec som maximálne spokojná. :-)
No u Leva sa aj mne velmi paci, aj ludia si chvalia,takze urcite si sa dobre rozhodla.Mna trosku na Gesku mrzi ze tam nemaju izby, a mne maju prist hostia z Irska, kde budu spinkat?
topa, my sme mali hostinu tiez U leva a tiez sme mali hosti od vranova a z inych kutov slovenska (asi 20,ktorych sme potrebovali niekde ubytovat)...kde ste im nasli ubytovanie vy?
no my ľudí ubytujeme priamo v Hoteli U leva,veď to je jasnačka.Teším sa,že nám vyšla tá sála,je nádherná a vyhovuje nám,že je tam aj detský kútik,takže nebude s detičkami problém :-D
kedze som vedela, ze potrebujeme ubytovat vela ludi a nemienili sme za to utratit spuuuuustu penazi, tak som sa u leva ani nepytala...aku zlavu ponukaju?
No ponúkajú 50% zľavu,ale mi tiež ešte uvidíme.Čo sa bude dať tak bude u nás,ty najbližší a ostatný pôjdu autobusom ktorý objednáme späť domov.Takže asi tak.Nechceme veľa utratiť, =-)