Svadba v septembri 2009. Ktoré plánujete tiež?
- z
- 3
já si nemyslím, že je moc brzy...tak člověk si to poshání v klidu..(např. my co máme nekonfekční velikost)
např. my jsme neohlásili ještě zásnuby nejdřív si vše "ošéfujeme" a pak půl roku předem seznámíme veřejnost s naším přáním vzít se. Doufáme, že nám svatba vyjde podle našich prání a ne podle tetiček a babiček
17. dec 2007- Sponzor fóra
Poppy, určite by som sa dva roky dopredu neponáhľala...
Je to dosť dlhý čas, my sme plánovali asi 11 mesiacov a mala som toho dosť. Teraz by som skôr ako 1/2 roka pred nezačala
....
No asi bude zbytočné Ti niečo písať, si určite plná očakávaní a nedáš si povedať. Každá si tým musí prejsť
18. dec 2007ahojte
takze moj nazor je ze neni nikdy skoro,,
neviem ako u vas na celom slovensku rozne,
no u nas v nitre , sa svadba planuje aj rok dopredu,
ja sa vydavam 6.9.2008 a uz boli terminy v kostole zajednane minuly mesiac,
takze som to stihla len len
par veci mam uz vybavenych, take tie hlavne vsticne, ostatne poriesim neskor.18. dec 2007my mame 2.5.2009 a ešte nemáme nič vybavené, vo februári ideme dohodnúť video a fotografa. A ešte reštauráciu by sme chceli stihnúť včas. Ostatné počká. Navyše ja pracujem na svoje postave, chcem schudnúť tak 20 kíl, takže pre mňa je výber svadobných šiat v tejto fáze nereálny. A svadobných salónov je veľa takže sa nebojím.
13. jan 2008ahojte...ja mam taky problem ..velmi by som chcela mat 20.9 2009 je to nedela a s drahym sme sa o tom parkrat tak nezavazne bavili a potom o mesiac si to pomylil s 20.10 2010 takze ma to dost zaklincovalo...akoze niesom z tych co by ho k tomu chceli nejako dohnat viem ze by to chcel len sa bojim ze nejako mu to nedojde a potom uz bue neskoro..co mam robittttt pliiz
27. jan 2008- Sponzor fóra
Ahojte, my mame svadbu 19.9.2009 ... zatial len vyberame miesto, piesen na 1. tanec, aby sme sa pomalicky zacali ucit tancovat
, saty si len pozeram, zbieram inspiracie. Teraz mam cas, mam po skuskach, potom uz ho vela nebude, ked sa pustim do pisania diplomovky. Takze asi takto
P.S: ak mate dobru dietu, co zabera, dajte tip. Potrebujem zhodit do 10 kil2. feb 2008Ahojte,vidite vobec nie je skoro na zacatie planovania svadby v roku 2009...
som rada,ze tu citam,ze niektore chcu nieco spravit s vahou-co je i moj pripad,nech nevyzeram ako biely snehuliak na svadbe....a treba naucit partnerov tancovat....
my planujeme svadbu 5.9.2009 a tu v Bratislave a v okoli je to s vybavovanim priestorov otrasne-takze ak chce clovek pekne miesto,musi minimalne zabestelovat miestnost....co sme aj my urobili a teraz to nechame tak-musim dopisat diplomovku a pripravovat sa na statnice....a potom hor sa do pripravovania....
taak nech vsetky vase sny vyjdu...
12. feb 2008hmmm,nic neplanujeme...len som v stadiu naberiania inspiracii...
i ked mame zabestelovane miesto obradu a hostiny a na meniny som dala drahemu podbradnicky....aaaale inak nist...
aaaa to ti poviem-ze som dost pozadu...
niektore kocky uz maju zabestelovanych fotografov,kameramanov a ja neviem co este...
no joooo-musim sa potom do niecoho uz asi pustit...
9. máj 2008hmm... tak to si od nás dobre dopredu... ja len hľadám čo by sa tak mohlo hodiť... zisťujem čo a koľko stojí...
inak moja krstná sa vydáva teraz v septembri - tak sa jej vypytujem...mám svoje predstavy no neviem či to tak všetko pôjde...práve riešime problém že kde by sa mala konať tá paráda- u nás je supek kulturák no odrádzajú ma tie staré babky čo chodia očumovať...9. máj 2008noooo tu myslim ziadne babky nechodia ocumovat a s peknymi preistormi v ba v okoli je velky problem,taakze to sme museli riesit dostatocne dopredu....a kedze my sme nechceli obrad ani na urade a ani v kostole-vela moznosti tu potom nie je....
a to je zaklad-takze sme to zarezervovali a mame aspon klud....
9. máj 2008
- z
- 3
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Ahojte! Ktore z Vas planuju svadbu v septembri 2009? Uz ste pomalicky zacali s " pripravami"? je este prilis skoro? VObec sa v tom nevyznam tak neviem kolko si treba nechat casu na pripravy a s cim zacat skor a co pocka...napriklad objednat urad? miestnost?...