Svadba v septembri 2009. Ktoré plánujete tiež?

13. júl 2009730

Ahojte! Ktore z Vas planuju svadbu v septembri 2009? Uz ste pomalicky zacali s " pripravami"? je este prilis skoro? VObec sa v tom nevyznam tak neviem kolko si treba nechat casu na pripravy a s cim zacat skor a co pocka...napriklad objednat urad? miestnost?...

• Cau kocka, este je len rok 2007, tak by som sa az tak neponahlala 🙂 Mas este rok cas

• já si nemyslím, že je moc brzy...tak člověk si to poshání v klidu..(např. my co máme nekonfekční velikost)

např. my jsme neohlásili ještě zásnuby nejdřív si vše "ošéfujeme" a pak půl roku předem seznámíme veřejnost s naším přáním vzít se. Doufáme, že nám svatba vyjde podle našich prání a ne podle tetiček a babiček

😉

• No jasne este je rok cas, len som citala,ze taka svadba sa planuje aj rok dopredu aby bolo vsetko perfektne... 🙂 Je tu niekto kto tiez planuje v roku 2009?

• Sponzor fóra
  • Ahoj no, ja planujem tiez 2009 a myslim si, ze to vobec nieje skoro.Ja potrebujem mat vsetko tip-top a hoc to tak na svadbe nebude, aspon viem, ze som sa snazila. 🙂

• Poppy, určite by som sa dva roky dopredu neponáhľala... 😉 Je to dosť dlhý čas, my sme plánovali asi 11 mesiacov a mala som toho dosť. Teraz by som skôr ako 1/2 roka pred nezačala 🙂 ....
    No asi bude zbytočné Ti niečo písať, si určite plná očakávaní a nedáš si povedať 😃 . Každá si tým musí prejsť 😵

• Joj kocky, to nikdy tip-top nebude a potom, ked sa clovek snazi, je zbytocne velmi sklamany, ak nahodou nieco neklapne, takze klido pido a radsej sa venujte Vasmu vztahu nez zbytocne prehnanym pripravam. Dva roky dopredu je prilis skoro 😉

• tiež si myslím, že je to dosť skoro.. my sme začali s plánovaním 9 mesiacov dopredu, ale bolo to dosť skoro.. ale tak aspoň sme si v kľude všetko povybavovali.. možno ak chcete nejakú sálu, ktorá je dosť žiadaná, tak tú by bolo dobré zajednať.. ale inak ostatné počká..

• ahojte

takze moj nazor je ze neni nikdy skoro,,
    neviem ako u vas na celom slovensku rozne,
    no u nas v nitre , sa svadba planuje aj rok dopredu,
    ja sa vydavam 6.9.2008 a uz boli terminy v kostole zajednane minuly mesiac,
    takze som to stihla len len

par veci mam uz vybavenych, take tie hlavne vsticne, ostatne poriesim neskor.

• Jasne, s tou salou je to tiez pravda. A my mame urcite veci vytipovane, tak sa aspon v tom nechcem sklamat 😉

• my máme termín 19.9.2009 , a ešte nič nechystáme , až tak v lete začnem uvažovať či niečo nezačnem už konečne riešiť 😎

• my mame 12.9.2009 🙂

• my mame 2.5.2009 a ešte nemáme nič vybavené, vo februári ideme dohodnúť video a fotografa. A ešte reštauráciu by sme chceli stihnúť včas. Ostatné počká. Navyše ja pracujem na svoje postave, chcem schudnúť tak 20 kíl, takže pre mňa je výber svadobných šiat v tejto fáze nereálny. A svadobných salónov je veľa takže sa nebojím.

• caute holky my tiez planujeme svadbu na rok 2009 , ale o presnom datume sme este vobec nerozmyslali

• andrea1158 ja by som chcela schudnut do 1Okil, mas nejaku dietu? ivka

• ahojte...ja mam taky problem ..velmi by som chcela mat 20.9 2009 je to nedela a s drahym sme sa o tom parkrat tak nezavazne bavili a potom o mesiac si to pomylil s 20.10 2010 takze ma to dost zaklincovalo...akoze niesom z tych co by ho k tomu chceli nejako dohnat viem ze by to chcel len sa bojim ze nejako mu to nedojde a potom uz bue neskoro..co mam robittttt pliiz 😢

• Sponzor fóra
  • lebo myslim ze niesom sama a ak mate nejake skusenosti ako chlapa trosku postrcit by som bola vdacna za nejaku radu alebo navod xixi

• Ahojte, my mame svadbu 19.9.2009 ... zatial len vyberame miesto, piesen na 1. tanec, aby sme sa pomalicky zacali ucit tancovat 😉 , saty si len pozeram, zbieram inspiracie. Teraz mam cas, mam po skuskach, potom uz ho vela nebude, ked sa pustim do pisania diplomovky. Takze asi takto

P.S: ak mate dobru dietu, co zabera, dajte tip. Potrebujem zhodit do 10 kil

• ahojte dievcata,
    vybrali ste si skvely mesiac na svadbu, september je uzasny svojim pocasim... je to bud krasny zaver leta alebo zacinajuca jesen 😵 prajem vam, nech vam tiez vyjde uzasne pocasie ako nam a nech si svoj den D uzijete 😃

• sashinka ty mas take iste problemy ako ja 🙂 tiez som po skuskach, a do pisania diplomky by som sa mala konecne donutit... mate svadbu tyzden po nas 🙂 no ale ten moj chlap nechce o tancovani ani pocut, to ma strasne mrzi, neviem ako ho mam motivovat aby zacal tancovat

• babenky, spojme sa vsetci v teme 2009🙂

• Ahoj mary 677...ja som mala ten problem tiez, ale boli sme na niekolkych plesoch, pochopil, ze potrebuje vediet tancovat, aby sa nehanbil a teraz sa ma pyta, kedy uz na tanecnu pojdeme. KONECNE...som rada, ze to pochopil sam a nie mojim prikazom 😉

• Ahojte,vidite vobec nie je skoro na zacatie planovania svadby v roku 2009...🙂som rada,ze tu citam,ze niektore chcu nieco spravit s vahou-co je i moj pripad,nech nevyzeram ako biely snehuliak na svadbe....a treba naucit partnerov tancovat....🙂my planujeme svadbu 5.9.2009 a tu v Bratislave a v okoli je to s vybavovanim priestorov otrasne-takze ak chce clovek pekne miesto,musi minimalne zabestelovat miestnost....co sme aj my urobili a teraz to nechame tak-musim dopisat diplomovku a pripravovat sa na statnice....a potom hor sa do pripravovania....🙂taak nech vsetky vase sny vyjdu...🙂

• ahojte...my svadbu zatial planujeme na 20.09.2009 🙂 zatia o nej vieme to ze bude mala a podla nasich predstav netusime ci na SVk alebo v zahranici..

• Ahojte!
    Je tu niekto, kto plánuje svadbu na 5.9.2009?
    Ak hej- začali ste už s niečím...?lebo môj drahý tvrdí, že je ešte zavčasu-no ja si myslím, že keď chceme mať všetko tip top tak by sme aj pomaly mohli začať-aspoň nejaké také drobnosti-čo vy na to?

• ahoooj kristi, my mame svadbu 5.9.2009 😃 ...kraaasny datum ste vybrali... 😉

• ahoj, no aj ja si myslím to isté...
    a už aj niečo plánujete?
    ja si zatiaľ len beriem inšpirácie...

• hmmm,nic neplanujeme...len som v stadiu naberiania inspiracii... 😉 i ked mame zabestelovane miesto obradu a hostiny a na meniny som dala drahemu podbradnicky....aaaale inak nist... 😠 aaaa to ti poviem-ze som dost pozadu... 😃 niektore kocky uz maju zabestelovanych fotografov,kameramanov a ja neviem co este... 😃 😃 no joooo-musim sa potom do niecoho uz asi pustit... 😎 😠

• hmm... tak to si od nás dobre dopredu... ja len hľadám čo by sa tak mohlo hodiť... zisťujem čo a koľko stojí...
    inak moja krstná sa vydáva teraz v septembri - tak sa jej vypytujem...mám svoje predstavy no neviem či to tak všetko pôjde...práve riešime problém že kde by sa mala konať tá paráda- u nás je supek kulturák no odrádzajú ma tie staré babky čo chodia očumovať...

• noooo tu myslim ziadne babky nechodia ocumovat a s peknymi preistormi v ba v okoli je velky problem,taakze to sme museli riesit dostatocne dopredu....a kedze my sme nechceli obrad ani na urade a ani v kostole-vela moznosti tu potom nie je.... 😠 a to je zaklad-takze sme to zarezervovali a mame aspon klud.... 😉

• a preco ste prave vybrali 5.9.09??? 😉 ...hmmm,snad nebude skarede pocasieeeeeee 😎 😎

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Roman Budai
    Celé Slovensko
    Svadobný fotograf
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov