..takze moji mili, uz sme toho straaaaaasne vela popisali a je na case otvorit novu temu...aj ked s rovnakym nazvom, ale snad pojde rychlejsie...a uz velka vacsina z nas je po svadbe (az na mna ]-( ]-( ) takze snad sa k nami pridaju a dalsie cakatelky :-)
tak sup do pisania 8-) ;-)
dani, no my sme prave vysli zo sprsky, cajik vypity a teraz si ideme lazkat a pozriet shs... x-)
bru nocku.....
ywett, my ideme buvat...a fotky som uz daaaaavno poslala.. :-N =-)
babu ahoooooooj, to je dobre ze uz je lepsie, tak snad uz dame to kafe ;-) ked budes moct tak sa ozvi x-)
dani kdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aj ja xcem vidiet 8-)
Dakujem za pochvalu x-) Zrovna som mala vtedy aj mrchu, takze mi celkom bodlo sa rano len postavit z postele a ist. :-D :-D :-D A to moje pyzamko je take pohodlne - no proste nadhera x-) Len skoda, ze nam nedovolili prist aj v papuckach (kvoli bezpecnosti - proste anglani sa v tomto nezapru) - mam take fajne zajacikovske aj s ocami, usami a nufakom x-)
babu no v nedelu nemozem iba ked tak v tyzdni v nedelu som v pp napisem IP
dani ja som nevidelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-| ]-( :-( :-S
miri ved uz sprav tabulku a nech sa zaujemci hlasia x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-)
No to hej :-D
Prave som vydesila jedneho z nasich clenov. Vybavujem mu totiz ziadost na instruktora na jednu specializaciu (a takych mi prejde cez ruky stovky) a prave som si preberala par ziadosti, co prisli z uctarne (najprv zoberieme prasule a potom ziadost potvrdzujeme). No a platba za jeho ziadost nejako zahaprovala, ale rozhodla som sa, ze ju poslem do uctarne este raz a nachystala som si ju pre buduci pick-up (niekedy to funguje). Najlepsie, ze ten isty clen mi po minute zavolal (musim povedat, ze ho nepoznam a ze som s nim v zivote nehovorila) a len mi povedal, ze nedavno poziadal o jednu specializaciu a povedal mi meno (tu inak len meno nestaci, vyzadujeme si clenske cislo zakazdym ked ludia volaju). No a ja som mu hned skocila do reci a povedala, o aku specializaciu ziada a vysvetlila co mame za problem. Chudak chlap nebol schopny slova, len sa nechapavo pytal, ze ako to viem (ved nam tu denne volaju desiatky ludi a on zrovna zavola, ked som mala jeho ziadost v rukach) :-N Ked som mu povedala, ze sa zrovna pozeram na jeho ziadost, po 5 sekundach ticha a koktania z neho vypadlo : ''Now that's freaky...'' Aspon som sa pobavila :-D
NO jakeee krasne pyzamko :-D :-p , ty si ta v strede predpokladam ;-)
...my sme mali na strednej imatrikulacie v pyzame, ja som mala taky ten overal, to veru sranda bola x-) :-D :-N