..takze moji mili, uz sme toho straaaaaasne vela popisali a je na case otvorit novu temu...aj ked s rovnakym nazvom, ale snad pojde rychlejsie...a uz velka vacsina z nas je po svadbe (az na mna ]-( ]-( ) takze snad sa k nami pridaju a dalsie cakatelky :-)
tak sup do pisania 8-) ;-)
Ahojte,
prosím Vás, máte niekto nápad, kde by sa dala usporiadať svadobná večera cca pre 15 ludí? Svadbu máme na hrade. Možete mi doporučit nejakú reštauráciu ktorá má napr. oddelený salónik? Ďakujem. Alka
nazdarek holčiny tak jestli můžu přidávám se k Vám do diskuze ;-). A zrovinka prosím o radu :-) neznáte skupinu AJETO z Dubnice?? jedna známá mi ji doporučila, ale ztratila na ně kontakt.
ahojte babulky prosim vas viem ze sa to sem moc nehodi, no cerstvo som sa prestahovala do novej dubnice a tak som sa chcela spytat ci tu nepoznate nejakeho fakt kvalitneho zenskeho lekara. Dakujem vam moc
Ahojte budúce nevesty z Trenčína :-) Potrebujem poradiť, ale nie ohľadom svadobných šiat, ale potrebujem zohnať - kúpiť (nie požičať) večerné (koktejlové, spoločenské šaty) a keďže nie som z TN, ale sa tam chystám na nákupy, tak Vás chcem veeeeeeľmi pekne poprosiť o radu, kde by som zohnala nejaké elegantné šatičky na špeciálnu slávnostnú príležitosť, kde je predpísaný odev - FORMAL :-o
Nevesticky Trencanky a aky mate plan na fotenie v pripade nepriazniveho pocasia ?
Hladam nejaku staru budovu, mozno nieco tehlove, nepoznate nic take?
poradte mi prosim
@puss02 Nehrajú len ľudovky. Striedajú kolo ľudoviek a kolo moderných. Zažil som ich a boli fakt dobrí. Žiaden playback, že by si pustili cez klávesy hudbu a robili sa že hrajú. Má to šmrnc. A pri rýchlych ľudovkách sa niekedy hostia viac zabavia ako pri moderných.
zdravim viete mi poradit dobreho starejsie ??? zhaname niekoho. mame len jednu podmienku :) musi vydrzat triezvy do rana lebo jedneho sme mali ale vraj sa dost opijal na svadbach a potom v raj dos kecal ... dik a este ma napadlo ak by ste si spomenuly tak aj kolko ste zaneho dali . d. :) cau te
@alka27 skus penzion pod hradom tam maju take mensie miestnosti.
@cmujinko zalezi pre kolko chces hosti, a je to od cesty. okolo 80 hosti super, aj ked cenovo ako TN miesta ktore su porovnatelne lepsie.
ahojte trencanky, nemate niektora skusenost so salonom krasy inanna? Chceli by sme kamoske darovat darcekovu poukazku na relaxacnu kuru alebo nieco podobne a ziadny iny sa mi na nete nepodarilo najst. Ak viete o niecom vhodnom, poradte, pls.
dik