..takze moji mili, uz sme toho straaaaaasne vela popisali a je na case otvorit novu temu...aj ked s rovnakym nazvom, ale snad pojde rychlejsie...a uz velka vacsina z nas je po svadbe (az na mna ]-( ]-( ) takze snad sa k nami pridaju a dalsie cakatelky :-)
tak sup do pisania 8-) ;-)
Halllo, Halllllooooooo stara particka!!!
kde ste???? ja sa o tyzden vydavam a nikoho to nezaujima??????!?!??!?!?!!!??!?!?!? =-) =-) =-) =-) =-)
a viiiiiiitam aj nove x-)
miriama - ahoooj, aj ja:)
viviana - napíš do IP kto ta maloval?len pre info. ja som včera bola na kozmetike pri bille,ak máš záujem pošlem kontakt, tá babena robí všetko a oproti centra trenčína sa mi zdá o dosť lacnejšia.
@miriama
to s tou svadbickou tvojou je fakt? =-) sa pytam ako, ved vies ako, ale fakt? =-) :-N sa nepochvalis :-N ;-) tu tvoju fotecku, co si mi posielala mam stale v pc? este je to aktualne?
lom, no jasneeeeeeeeeeeee :))) nasi su uz na ceste (teda utorok), vsetko nachystane, uz len cakam posledne detaily z ebay-u x-)
a vies...nechcem to tu pisat.....uz nie...
fotecka....no uz som na to aj zabudla..ale ak sa ti niekedy bude chciet....ale kludne to nechaj tak, mozno mi to kamos urobi x-)
@miriama
aj ked som dnes sedela na prednaskach, myslela som na teba...verim, ze ste momentalne v tej najlepsej zabave, alebo niecom podobnom...stiskam ta a tesim sa na info a fotkyyyyyyyyyyyyy....
pekny vecer a nadherne prebudenie ti zelam... :-)
Ahojte babulky, nevedeli by ste mi poradit v okoli TN, NDCA nejaku dobru firmu kde by mi vedeli vytlacit svadobne oznamenia? Ale len fakt dobru firmu ;-) Dakujem
Haloooo,
zije to tu? Vidim tu dost novych ludi, ktorych vitam.
Ako sa mi mavate?????
Do nasho klubu vydatych zien pribudla MIRUSKA :-), tesime sa.
*evulkatn: zeleznicne uciliste, vojenska jedalen,
*miskamisko: pamas
*lomnicka: ty studujes?
*viviana: ako dopadlo licenie? Inak ja sa tomu venujem :-)
*alik17:salon Sansara na Palackeho, pozri si ich webovu stranku
@ywett
no veru..som taky vecny student...s prestavkami :-p ...stale nieco nove ;-) ...v sobotu mam dve skusky...potrebujem ist do blavy na jednu fakultu, tak teraz nahanam, ze kam sa to mam zvrtnut a take podobne srandy...ved co ti budem hovorit, sama dobre vies... ;-) a aby som nevysla z cviku, tak som sa dala na anglictinu... :-D :-D :-D ono mi je houbelajz platne, ze sa dohovorim niekolkymi jazykmi :-p :-p :-p , ked po anglicky neviem... ;-( ;-( ;-( teda uz volaco hej...par slovicok...
@miriama
pozrela som...pekne...ja mozem b/w fotography
Babenky, mozte mi niektora poslat nejake kontakty na nejake dobre, domace zakusky a chutne torty pri Trencine? Pripadne ceny, nech mam trosku prehlad.. Dakujem moc moc!
ahooojte všetci:)tak my už máme po:)krásna svadba,všetci "dodávatelia" boli skvelí!
kati: my sme si dávali piecť jednej pani z Hornej Súče - p.Ondračková - bohužial telefon nemám (všetko vybavovala mamina) ale v zozname určite nájdeš pevnú linku . my sme za 12 lodní platili 280 EUR(priniesli sme si vajcia,orechy a kartóny)
Pozdravujem nove nevesticky - specialne MIRIAMKU ;-) :-) x-)
dllllllho som tu nebola :-S ale ako vidim stale prispevky pribudaju x-)
drzte sa vsetky keby nieco som na FB ;-) :-)
Ahojte babule, nepoznate nejake nove restiky, alebo hotely v okoli trencina, kde by boli take modernejsie restiky s velkym priestorom na tancovanie. Viem o alfe v NDCA ale ta je moc blizko obytnej stvrte a dost sa okolobyvajuci stazuvavaju. Popripade ak by vas napadol nejaky kastiel, ktory by bol pristupny a dala by sa tam spravit svadobna hostina. Proste hladame nejake neotrele miesto a zvazujeme viacero alternativ. mne sa pacia nove restiky, krasne upravene a priatel je romantik ako vysity. budem vam velmi rada za kazdy tip :-) :-)
mila miska jeden tip na svadobnu hostinu by som mala, ja sama vazne uvazujem, ze by sa tam mohla konat moja svadba. Je to maly kastielik v Dubnici n/V vola sa to tam Chateau Mignon, velmi je to tam pekne a urobia za teba aj ine veci okolo svadby
alucha: dakujem o tom som pocula len drahy povedal ze su tam neprimerane drahy a vraj aj napriek rekonstrukcii to tam nie je az take pekne :-( Ja neviem on je narocnejsi ako ja. Nepoznate gazdovsky dvor? Pocula som ze je to tam take rodinne take pekne a utulne. Svadbu planujeme do 50 ludi aj s kameramanom a vsetkym naokolo :-)
Miska o gazdovskom dvore som nepocula a v akom meste to je? co sa tyka toho zamocku je dost mozne ze to tam bude drahe, pretoze aj v samotnej restauracii maju dost drahe jedla, ale uvidim asi sa tam pojdem pozriet po porade s priatelom. On je totiz v zahranici a ja za nim coskoro tiez odchadza, takze bude dost narocne odtial vybavovat svadbu, ale co uz ine nam neostava.
:-(