Svadba v Trenčíne a okolí II. Pridajte sa

8. apr 201774300
  • ahojte babi mali ste niekto svadbu v chate gilianke? lebo ja si neviem rady neviem akú výzdobu mám dať do sály som bezradná.

• dankamako-moooc gratulujem s celeho srdiecka 😵 😵 😵 😵

zajtra ma nas pokladik jeden mesiac 😵 😵 😵

• dankamajo som ti troska meno skomolila ale to preto ze pisem jednou rukou a na druhej mam malinkeho 😵 ,inak na tie detdske vecicky co boli v lidli som poslala aj ja moju maminu....a veru ponozticky a aaj macko CO hra krasnu melodiu uz mame doma 😵 😵 😵 😵

• Sponzor fóra
  • ejha tak tu som uz pekne dlho nebola 😉

ako sa vsetci mavate? 😵 co keby sme to tu zase pomalicky obnovili? 😉 🙂 ved sa nam dalsia svadbicka chysta 😕 😕 😕 😕 😃 😎 😉 🙂 😵 😵 😵 😵

• erytrea: ahoj poznáš chatu gilianku? v bolešove?

• ahoj stanka, nie nepoznam 😒

• dannyka, dufam, ze malinke poslucha a ze ta necha aspon trosku pospat 🙂

No z toho lidla sme my kupili teplomer do uska, zohrievacku na flasky, spaci vak, hracieho macka, decku a aj baby vak. 😵 😵 😵

• tak ked ozit, tak ozivajte cice!!!!!!!!!!!!!!!!! 😵

• ahojte 🙂

dankamajo-no teraz mame posledne dni take vselijake,malinky je nervozny a bojkotuje kocar iba na rukach by bol 😐 😞 .Inak my mame z lidla macka hracieho,macka manusku na spinkanie a aj ponozky krasne 😵 😵 😵

• dankamajo a vy sa mate ako?malinke v brusku poslucha?

• Ahojte cicky🙂

Môžem sa pridať? 😉

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Ahoj baby,
    potrebovala by som poradit ohladom trencina a okolia.Chystam svadbu v okoli ale byvame s priatelom trencanom v ba.Povodne sme chceli obrad v trenc. tepliciach, kedze prerobili obec.urad a aj sobasnu sien, ale bola som sa tam pred par dnami pozriet a je to hroza..tym myslim ozajstne zdesenie🙂
    Potrebovala by som radu ohladom miesta obradu, ci nepoznate nieco pekne, moze to byt krasna miestnost s velkym balkonom a vyhladom, aj botanicka zahrada 🙂 alebo interierova zimna zahrada v nejakej peknej budove, moze to byt aj pekny OU ked uz o to ide 🙂
    som pomerne zufala a neviem kde mam hladat..Moze to byt kdekolvek v okoli tn, aj ked mam hostinu v dubnici

• tea333: ahojky, my máme svadbu v Nemšovej - Ľuborča, na streche majú zimnú záhradu,ale neviem -mám aj v albume,ale i v TN určite niečo nájdeš.

• jaj, máte niekto skúsenosti s kozmetikou RADKA na Kubrickej? prosím referencie . Dakujem moc

• Sponzor fóra
  • neviem, ci sa s Chateau Mignon mozes sobasit ked tam nemas svadbu ale byvaju tam obrady vonku v zahrade a je to tam nadherne..mozno by vam prenajali miesnost a zahradu na fotenie a obrad .... 😉

• no v chateau mignon mam hostinu, len tam sa mi to vnutri az tak nepozdava na obrad,a vonku nechcem riskovat ani pod stanom,lebo oktober 😃
    gabriela> dik mrknem sa na to

• jeeeeeeeeeee, nove tvare 😵 😵 😵 😵
    vitajteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee a nic nepytajte...xixi.... 😛 😎 🙂 🙂 🙂

• Dakujem za uvítanie🙂Nič nepýtame 😃 😃 😃

• he🙂 ja áno - pýtam radu - kamoška mi robí v Naomi kyticu,ale nechce mi tam dať orchidee a ja ich chcem! tvrdí mi zčernejú,poradte?alebo sa mám popýtať niekde inde v TN?

• no len ste natrafili na nejake hluche obdobie tu.....to viete...particka uz vydata takmer cela tak teraz sa konalo velke stahovanie na konika...xixi

gebriela, to ako nechapem....ty chces do kytice konkretnu kvetinu a (dokonca) kamoska ti ju tam nechce dat?? tak to som este nepocula...xixi.....
    ..jasne, utekaj inam, tam kde ti ich daju... 😵

• miriama- ja uz na konikovi som🙂 a ty mas termin za sebou?
    gebriela-mozno ze ma pravdu,ale aj cierna kytica je originalna🙂 cierne orchideje,to tu este neboloo..

• miriama-aj ja som väčšinou na koníku🙂ale asi tu pobudnem dlhšie lebo čo sme mali mať svedka tak nemôže dojsť lebo je v zahraničí, takže presúvame a nevieme na kedy 😎 asi na zimu...

• no tak ved vravim...vsetci su na konikovi..az na mna 😒
    ja mam termin pred sebou este len.
    tea, uz aj nieco zajednavas na svadbu o rok? lebo sestra sa rozhodla, ze 17.7. 2010 chcu a uz ju zeniem nech aspon salu zajedna a tak isli a mala som pravdu, uz nebolo volne!!!!! 😮

• miriiama- bežím inam🙂
    tea - no čierna je fajn,len k tej mojej zlato-smotanovej,neviem,neviem🙂
    ale orchidee musia byť aj keby som ich tam mala dať umelé

• @miriama
    nie, nie..vsetci nie...ja som stale tu... 🙂 😉 😃

zdravim nove tvaricky... 😉

• miriama-ja nic nezajednavam, lebo termin nie je az tak uplne jasny, mame to take plavajuce,aj ked ratame s aprilom,vsetko zajednam tak 3 mesiace dopredu, nastastie nepotrebujem vela zajednavat a svadbu mame v piatok

• lomnicka - hojky🙂

• chymenitta33 - kukám kukám,že ste z Nemšovej,moja láska sa kamaráti s tvojou🙂

• Ahojte nove tvare 😵
    Ja uz tiez len tak zriedkavo a ani na konika nemam cas... Len raz za cas sa sem a tam mrknem. Ozaj, pozrite, co sme vcera stvarali 😬 😬 😬
    http://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImageID=3004078&vReferer=

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov