..takze moji mili, uz sme toho straaaaaasne vela popisali a je na case otvorit novu temu...aj ked s rovnakym nazvom, ale snad pojde rychlejsie...a uz velka vacsina z nas je po svadbe (az na mna ]-( ]-( ) takze snad sa k nami pridaju a dalsie cakatelky :-)
tak sup do pisania 8-) ;-)
Vy ste toho teda stihli zase popisat... :-N Ja som bola tak zazrata do prerabky albumov, ze som sa sem ani nestihla mrknut... :-( No ale dokoncila som to :-) Tak dobru nocku 8-)
a ty este nespis??? :-N
a ake albumy si zas prerabala?
ja sa babrem s oznamkom ale nejde mi to vobec....asi to predsa len necham tak |-| :-( :-|
nemam na to spravne programy...a nema mi to kto urobit..to nie je zalezitost 10min ;-(
pridavala som do albumu priprav nieco ako vodotlac, lebo som v jednom albume nasla 7 svojich fotiek. Sme to tu aj s lil preberali. Na predoslej strane som nechala aj link.
Teraz som po sprche, ale uz fakt letim do postele. paaaaaa
Cawte nocne vtacence :-D :-D Vyste tutoho za vcera popisali! Miri,pripajam sa, davam hlas k sepiovemu foto a aky jetvoj sucasny image,hm?
Ery, mas IP ;-)
A ked pisete o kopceni fotiek, malo by sa dat nieco take dopraviel tejto stranky...Mojmu bratrancekovi sa tak stalo, ze kameraman jeho DVD poziciaval dalej na ukazky a ini si to kopcili a teraz navstivli jedneho znameho a on ze ma jedno dobre DVD videdo a na nom ten nas bratranec a mal to od uplne ineho kamaramana, to je uz svinstvo! ]-( ]-( 8-(
mill, tak to je riadna sila s tym DVD. ]-( Tomu rozumiem, ze ked si ides zajednat kameramana alebo fotografa, ze predsa nieco ti ukazat musia (u nich v pracovni)... ale preco to len tak kopiruju a rozdavaju cudzim ludom??? =-) Ze ich hanba nefackuje... ]-( ]-( ]-(
Ja som sem tie fotky dala s tym, ze sa to moze stat... ved je to internet, takze moc sa s tym nezapodievam. Ale bratranec s rozsirovanim jeho videa urcite nepocital... To si mal tu svadbu natacat sam, aby mal prehlad, komu vsetkemu sa dostane do ruk kopia???? :-N
baby, no ved to....ja ked budem mat svadobne foto, tak tie ktore tu vycapim, tak si ich krizom cez celu podpisem.... ]-( ]-( ]-( sice strati to caro mozno ale to je jedno...ved ked sa stretneme na stretku, tak vam ich ukazem live :-D :-D
Dani, diky za IP :-D :-D
Babulky, uz mam novy albumcek a prstienky pribudli do toho stareho...
A ktora ste k nam poslala ten strasny vichor???
Ery, mas IP :-N
milluska, ten vichor som vam asi poslala aj ja. To som zabalila s tym dazdom :-D :-D :-D :-D :-D
a inak, albumcek mas zlaty. S drahym ste jak chameleoni - na kazdej fotke ini :-D :-D :-D :-D :-D je to podarene - to aspon dokazuje, ako dlho ste spolu x-) x-) x-) x-)
lil, ta baba ti neodpisala na IP?