..takze moji mili, uz sme toho straaaaaasne vela popisali a je na case otvorit novu temu...aj ked s rovnakym nazvom, ale snad pojde rychlejsie...a uz velka vacsina z nas je po svadbe (az na mna ]-( ]-( ) takze snad sa k nami pridaju a dalsie cakatelky :-)
tak sup do pisania 8-) ;-)
Ery, mne termin vyhoje, aj ked fotecky este asi mat nestihnem :-(
V ten den ma aj manzelik z roboty opekacku, takze pre mna uplne genialny termin, uz len aby vyhovoval vsetkym ;-)
Lom, drzim palceky, aby ti zistili, co ti je....
Danny a vy s malou v poho?
@mill
paraaada...
@danny
uvidim...uvidim aj ci sa dovalim, lebo sak tam cosik mame v kalendari a musim sa dohodnut a vlastne vsetky robotne veci sa menia pocas jazdy a pocads jazdy sa musime prisposobovat...budem sa snazit, ale ale ale...neslubujem...
Ahooooj, baby a muz, ja nemam istu ucast s vami, co by ma mrzelo, volaju ma na tu manzelikovu opekacku, ale ked tak by som trosku meskala, drahy ide na siestu v nedelu do roboty, tak by som dosla tak mozno 17.30, ale moooooc sa tesiiiiim a aj teba, Miri urcite spomenieme a budeme duchom s tebou 8-) 8-)
Inak mam dve nove fotecky, dve manzelikove lasky su na nich.... :-D
Aj ja sa pridavam k peknemu, aj ked tusim uprsanemu weekendiku a dakujem za fotky, no ich postupne pridavam 8-) 8-)
A Ery, ta stretavka neni uz o tyzden ak dobre ratam? =-) =-) :-D