Svadba vo Vranove nad Topľou, 2012. Kto bude mať ešte?

9. máj 2015760
  • @mirkatimi  vyberat si uz ani nemozme. Ako som uz hovorila vsetky co sme obvolali su uz rezervovane. Radsej neriskujem, ze nebudeme mat ziadnu 🙂 a vyplatili sme uz aj zalohu. Pesnicky na internete sa mi pacia a priatelov kamarat ich mal na svadbe a bol velmi spokojny, tak dufam, ze budeme aj my. Vy ste uz nieco zohnali? A akej farby chces vyzdobu?

• Ono to je s tymi skupinami vselijake, jedny chvalia, druhy hania 😐 Hlavna vec, aby dobre hrali a ludia sa bavili!
    My sa rozhodujeme medzi Xtime a Moment, ale nemame este rezervovane naisto...buduci tyzden by sme to uz chceli vybavit.
    Kedze su tie steny zelene, tak bud zeleno-bielu, alebo zlto-zelenu...este nie som rozhodnuta. A ty? A kde si budes davat robit vyzdobu a kyticu, ...?

• @mirkatimi  ja som tiez rozmyslala nad zeleno- bielou, ale to by bolo vsetko take zelene, tak asi dame tiez zlto- bielu. Nad kyticou som este nepremyslala, vobec neviem v ktorom kvetinarstve robia pekne. A svadobku nam vyzdobia oni. Veduca povedala, ze robia vyzdoby, podla toho ako chceme my. Ukazovaa nam aj svietniky a ikebany, uz len vybrat farbu 🙂 Servitky, sviecky a ostatne veci kupia, len ak by som chcela nieco ine. Ked budu robit vyzdobu na nejaku svadbu na buduci rok, pojdeme tam pozriet. Chceme aj navleky na stolicky a to zadovazia tiez oni. Ty davas robit vyzdobu niekomu? Ja chcem akurat aranzerku do kostola...

• Sponzor fóra
  • Este som sa nerozhodla ci to necham im aby robili vyzdobu alebo to zaobstaram ja....tiez by trebalo vidiet 🙂 Mozno nieco oni, nieco ja co budem chciet ine....kyticu si velkou pravdepodobnostou dam robit do kvetinarstva Pohadka - v "depecku" , troska sa aj pozname, mam aj skusenosti a robi velmi pekne veci. Uz nieco aj kupujes, vybavujes? lebo ja nie 😒

• @mirkatimi  este zatial nic, len tak pozeram na nete, co sa mi paci a potom to ukazem priatelovi, aby to posudil aj on 🙂 Myslim si, ze este mam dost casu... Najskor si chcem kupit saty a potom tie ostatne veci... Dufam, ze vsetko zozeniem. A z akych kvetov chces kyticu?

• Ja tiez len tak mrkam po nete 🙂 To este neviem...mozno kaly, alebo biele chrizanteny...Ty uz mas taku jasnu predstavu?

• @ivana2209  ahoj...ako si tu tak citam prispevky, tak teda 14.1.? tak to prides pozriet asi pravdepodobne mne na svadbu. svet je maly 🙂

• baby kde v okolí Vranova respektíve vo Vranove nájdeme pekne obrúčky???prípadne kde by ste mi odporúčili dať si robiť svadobnú kyticu???Dakujem.

• @mirkatimi  ja som rozmyslala nad kombinaciou kvetov. Tiez sa mi pacia kaly a k tomu ruze. Uvidim co mi este poradia v kvetinarstve. Kadernicku a kozmeticku mas?

• @lija89  ak mas svadbu v oaze 14. januara a budes mat skupinu excellent, tak sa pridem pozriet na tvoju svadbu 🙂 Este sme s priatelom nepoculi ako hraju a ked sme vyplacali zalohu, povedali nam, ze sa mame prist pozriet. Dufam, ze nevadi

• @dandy26  ahoj, my este obrucky neriesime tak ti neviem velmi poradit...ale s kvetmi mam ja osobne velmi dobre skusenosti s "pohadkou" pri DePecku a velmi dobre ohlasy som pocula aj na kvetinarstvo co je v Caklove. Drzim prsty 🙂

• @ivana2209  ja si tiez necham poradit v kvetinarstve, isto maju aj nejake fotky z kytic tak si uz nieco vyberieme nie? 😉
    kozmeticku urcite Klaudiu - na poste, este som za nou nebola...neviem ako dlho pred je potrebne rezervovat....a kadernicku neviem...vies o nejakej dobrej?

• @mirkatimi  ja som sa bola pytat v komunale(kozmatika Ivana) chodim k nej casto a som s nou spokajna a povedala mi, ze september sa zaplni rychlo, takze hned po novom roku sa mam prist objednat. A kadernicku este naisto neviem, ale asi na poste kadernictvo Karolina. Robi tam kamaratkina sestra. Este som pocula, ze vo VUB je dobra, tak sa musim este s niekym poradit. Ja som mala jednu znamu, co ma cesala, ale bude mat babo, tak s nou uz nemozem ratat 😞

• ivana 2209 aj ja chcem kadernicku anicku zo salona Karolina robi perfektne ucesy velakrat ma uz cesala.Kedy budes mat ty svadbu???

• Ahojte kocky, a koho mate ako kameramana? Mate niektora referencie na p. Labanica? Hned robia s manzelkou aj foto. Maju toho na stranke dost, ale rada by som vedela aj vas nazor, ak ich poznate.... Vdaka 🙂

• Sponzor fóra
  • @ivana2209  to som tiez pocula ze ta na poste je dobra, tak to by som mala hned kozmeticku a kadernicku pri sebe...to by bolo super 🙂 Aj na VUB som pocula dobre ohlasy, ale ze vraj ta majitelka odisla, tak neviem ci to este funguje aj bez nej.

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• @mirkatimi  No.... A to ho mame zajednaneho..... Nenasla som ziadne referencie ked som zhanala..... vies mi napisat viac do IP?

• @ivana2209   tak teda pridete nam na svadbu. a jasne, ze nevadi. a vy mate kedy svadbu ak sa mozem spytat?

• @dandy26  ja budem mat svadbu 22. septembra. Ja som tiez videla par jej ucesov a pacili sa mi, takze sa tam asi objednam, aj ked neviem ci to nieje skoro

• Ivana 209 anicka berie objednavky tak 4-5 mesiacov vopred co viem

• @mirkatimi  aj ja som pocula, ze odisla do anglicka, ale neviem ci je to pravda. Zajdem sa spytat na postu a uvidim, co mi povie... Budes mat kameramana p. Panka? My sme ho mali na stuzkovej aj sestre na svadbe a boli sme velmi spokojny 🙂

• @dandy26  ty budes mat kedy svadbu?

• @lija89  svadbu mame 22. septembra

• ivana2209 my máme svadbu 1 septembra

• @ivana2209  a vy budete mat koho ak smiem?

• @mirkatimi  ja som chcela tiez p. Panka, ale priatel ma znameho kameramana p. Pulika zo Soli, tak sme sa dohodli s nim... Nevies nahodou aky je?

• Myslim, ze ho mala kamoska pred dvoma rokmi, nie som si ista...opytam sa 🙂

• Baby nema niekto skusenosti s p. Smeringaiom GB video?

• cawte vranovcanky !
    my sa budeme brat 22.9. v Basilike Minor a hostinu by sme chceli v Zamutove v penzione Opal. mame uz kameramana, len DJ zatial nie, poradite nejakeho?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Dokumentárna svadobná fotografia
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    ...všetko čo na svadbu potrebujete vytlačiť
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov