ahojte,
tak nakoniec sme skoncili na termine 28.4.2007 Dufam, ze nas tu zacne pribudat. Hladala som tuto temu, no nenasla som ju, tak som si ju dovolila vytvorit ja sama ;-)
ahooojte dievcata, neviem ci sem este niektora z vas kukne... dufam, ze ste ok, ze ste stastne a ze je vsetko ok... a ze su okolo vas aj nejake tie deturence :-)
drzte sa
Ahojte.no ja som dala fotky co mae od fotografa vyvolat ale nie vsetky len taky vyber a zasa nie vsetci ich take vyvolane.Tak tomu kto nechcel sme dali cele CD s foto
funy, no ja sa musim priznat, ze som neporiadnejsia, pretoze my mame fotky vyvolane len tie v parku od fotografky ale nikto z rodiny zatial chudatka moje nema ziadnu lebo nie som schopna ich odniest na vyvolanie a to som mala svadbu 2007, no hroza ale slubila som si ze do konca februara to napravim :-N
ahoooojte aprilovky,
tak ako sa mate v novom roku?
dufam ze ste mali prijemne sviatky aj zaciatok noveho roka...
u nas je vsetko v poriadku - terezka je anjelik, uz ma skoro desat mesiacov, no leti to....
majte sa pekne
a chcem sa spytat, ci sa vam podarilo dat si vyvolat sv. fotky?
od fotografky sme mali velmi rychlo jeden album, ale ostatne, kt. som si povyberala, aj z hostiny, sv. cesty.... akosi som sa stale nedostala k tomu ze to odnesiem vyvolat. ste poriadnejsie?
jej, aj minulo rocne aprilovky este drzia spolu. aj my sa snazime. ale piseme si vacsinou len 3
to je pekne ked si pisete po takej dobe
vsetko dobre a nech sa vam podari otehulkovat, ktore pisete ze idete na to
:-)
ahojte, zuzka este ti tychlo poslem fotocku, dufam, ze nie je neskoro,
my sa ideme tiez snazit o babatko tak dufam, ze sa to podari cim skor :-D na zaciatok sme si kupili aspon psika
vsetky Vas zdravim a prajem pekny vecer ;-)
ahojte aprilovky?
ako sa vam dari? a co nejake nove mamicky?
ja sa mam celkom dobre, uzivam si matersku dovolenku - terezka rastie ako z vody, uz ma pol roka... robi nam len radost...
tak drzkajte a majte sa pekne
no som ja ale zabudlivec vsak |-| :-| tak mi to prepacte. moja nova adresa je mzuzka@centrum.sk fotocky prosim posielat s co najkontrastnejsim pozadim a najlepsie sama vonku. tak sa zatial majte
ahojte vydate zienky :-)
Ja som sem tiez nakukla po velmi dlhej dobe a uz som ani neverila, ze tu my aprilovky 07 este budeme. Ale o to viac ma to tesi :-) Ten viac ako rok ubehol poriadne rychlo, az mi je luto, ze uz si nikdy neobleciem biele svadobne saticky :-) Nas drobec uz ma pol roka a na nom vidim, ako ten cas leti.
Tak sa majte krasne, uzivajte si kazdy den a dlho tie deticky neodkladajte :-)
ahojky
shirley ja by som tiez este pockala s babatkom ale tento rok uz budem mat 31, takze cas sa mi pomalicky ale isto krati, aby som to stihla do tej 35ky :-D , potom uz aj lekar vravel ze su vysoke rizika :-)
tak si uzivajte plnymi duskami manzelov a vsetko co k tomu patri a prajem krasne prezitie dovolenky a poriadny oddych cez ne
pocujte neviete novu adresu na zuzku co mala robit kolaz lebo sice pisala ze jej mozme poslat na novo foto aby spravila kolaz ale niet tej novej adresy :-N
a to by bolo take super kebyze mame taku kolaz hihi
ahojte. ako sa mavate? super, ze nas atema este nie je celkom zabudnuta.
jankazaba : krasne babatenko... blahozelam :)
sonulienka: my babo planujeme o dva roky, hoci to uz budem mat 30 na krku, este si chcem e trosku uzit sami dvaja. tak sa zatial majte krasne a ozvite sa niekedy.
jej janka blahozelam ku krasnej dcerke urcite je strasne zlatucka :-) , to si cerstva mamicka, my babatko planujeme na buduci rok a k vyrociu sme si kupili psika, nech sa nam ta nasa rodina rozrasta aj o domacich milacikov
prajem ti vsetko dobre a uzite si rodicovske povinnosti, to su veru krasne povinnosti z tych ma clovek aj radost :-D
vsetko dobre
ahoj sonulienka,
ako sa mavas? ja sa mam celkom dobre, prvy manzelsky rok bol celkom uspesny - 5.4. 2008 sa nam narodila krasna dcerka Terezka, sme velmi stastni, spokojni, ... , takze si teraz uzivam materske povinnosti :-)
dlhooo som tu nebola, pretoze nemame doma internet ..., tak sem tam idem k manzelovi do prace a kukam na MS a MK ;-)
majte sa pekne...
ahojte aprilovky,
aj ja zelam vsetko len to naj k prvemu vyrociu :-D ,
mzuzka jej to by bolo fajn len kde hladat tu tvoju novu adresu ;-) a zelam ti uz len same stastne udalosti :-)
ahojte aprilovky, ani neviem preco, nakukla som po velmi dlhom case na tuto stranku a som velmi milo prekvapena, ze ste na mna nezabudli. nebudem blizsie rozoberat, ale po stastnej udalosti -NASA KRASNA SVADBA, prisla velmi nestastna a ja som to niako nezvladla. ale myslim, ze uz sme v pohode, tesime sa zo zivota a cakame na dalsie pekne dni. co sa tyka tej kolaze, fotocky od vas uz nemam, pretoze som predala firmu, zrusila email adresu a z jednym kufrom odisla do UK.takze mam novy email, na ten mi poposielate nove fotocky a hadam si to k vyrociu niako zbuchame.
Ahojte baby,
no ja som dala urobiť jednemu pánovi karikatúru našej svadobnej fotky. Malo to byť ako prekvapenie, ale nevydržala som to, lebo keď prišiel náčrt, tak som sa bavila, že manželik sa pýtal, na čom sa tak dobre zabávam.
Takže, zatial len to.
ahoj :-D
mate uz nieco zaujimave na plane na prve vyrocie manzelstva ;-) ?
inac naozaj to uletelo rychlo, minuly rok nam zacali vrcholit v tomto case svadobne pripravy a teraz to uz bude pekny rok ako manzelia, ten cas leti :-D
Tak, ako za oknom sneh (ne)pada,
nech do Vasich srdc stastie sada,
zabdnite na bolest a starosti
a prezite Vianoce a novy rok v laske a radosti...
JANA s manzelom Vladimirom
ahojte babizne :-D ,
chcem Vam tiez vsetkym popriat prijemne prezitie Vianocnych sviatkov a stastny Novy rok, nech sa Vam splni vsetko co si len prajete a vykrocite spravnou nohou ;-)
ale hlavne vela oddychu a dobrej nalady :-N
ahojte kocky. len tak som nakukla ze vam zazelam prijemne sviatky ak nie je tema este uzamknuta, ale vidim ze debata tu je v plnom prude :-)
my uz treti rok budeme samy, aj ked moja mamka sa dlho snazila nas prehovorit aby sme prisli k nim. ale doma je doma :-)
Vsetkym Vam prajem prijemne sviatky a stastny novy rok