Nevestičky, ktoré ste z Bratislavy a okolia, ak by ste potrebovali poradiť alebo pomôcť so svadobnými prípravami, ozvite sa nám. Radi Vás odbremeníme od stresu a všetko potrebné vybavíme za Vás. :)
Robíme kompletné svadby na kľúč, výzdoby, poskytujeme poradenstvo, či koordináciu svadobného dňa.
@svadby_podla_ely ďakujeme za ponuku :) ja nie som z okolia, ale za mňa všetko vybavujú . Jednoducho nie som tip pre takéto veci a ani moja práca mi to neumožňuje . Takže svadbu na kľúč len odporúčam
@cucuska ahoj no my sme pobehali, zajednali a už len matrika a čas a všetko doladi´t. Inak bola som prekvapená, že to všetko treba taaak moc dobredu riešiť
Tiež sa bojim "viazať" no nakoniec mame aj my takyto krasny termin :) O mne si priateľ mysli, že som prišla o rozum, že už teraz riešim sálu, no v Košiciach je už to najlepšie vybookované treba sa ponáhľať! :-D
Ahojte dievčatá taktiež máme termín 1.10.2016, svadba bude na Šírave, ale je to hotové šialenstvo :D Veď ja mám neskutočný problém čokoľvek zajednať. Fotografi a kapely ktoré som chcela a o ktorých som vobec vedela sú vraj už dávno plní. A to som si myslela že je super čas na plánovanie svadby,ale ako vidím naozaj je potrebné všetko riešiř dva roky pred svadbou?? :D