Ejha, tema august 2012 :-D ja mam svadbu v auguste , konkretne 25.8.2012. Nooo nic nevybavujem ,len chvilami stresujem, ked vidim, co vsetko baby uz maju :-p :-D :-D
ahoj :-) my sme sa s polovičkou dohodli zatiaľ aké máme predstavy o svadbe, dohodli sme sa na farbe výzdoby, pomaličky pozeráme aké sú ponuky obrúčok, pozeráme sály tu na okolí a tak :-)
ale už pomaličky pozeráme kde sú aké ceny. Ja som od Piešťan a polovička je z Košíc. Teraz sme sa vrátili z východu a zistila som, že veľa vecí je tam lacnejších. Nastávajúcu svokru sme vyslali na prieskum a v lete, ked ťam pôjdeme na týždeň tak už asi niečo pokúpime :-)
no ako to tak vidím, treba zajednať čím skôr sálu a farára, pravdepodobne už máme vybratú sálu, len musíme potvrdiť rezerváciu,lebo už na jún a polovicu júla 2012 už majú termíny obsadené. Boli sme tam pred dvoma mesiacmi a vtedy ešte nemali ani jeden termín na rok 2012... teraz už majú veeeelmi veľa..... to sa ani nezdá čo je dobré popredu zajednať aby to bolo voľné, hlavne ak ide o letné mesiace.
:-p
ahojte..persepolis aj my mame svadbu 25.8.2012 :-) ale uz si pomaly zajednavame veci, aspon u nas je to nutnost, ak chces mat tych dodavatelov, ktorych si si vybrala...horsie je to s vyberom malickosti..tam mam skor obavu ze sa asi nerozhodnem :-D
ahojte, tak mi končíme na dátume 11.08.2012, začala som skusat saty - zatial totalne sklamanie, takze krajčírka to istí, reštika vybratá- menu poskladané, fotograf zajednaný a tento týždeň už bude aj zaplatený, hudba zajednaná. uz len najvacsi krok ,ist dohodntu faru :-N som zvedava ako tam pochodim. tak sa drzte
my si pockame kym budu mat na urade rozpis a az potom zacneme vybavovat ostatne veci okolo svadby- len dufam ze nam termin medzitým nevyfúknu. a zo mna sa smeju ze chcem ist pozriet saty ale vidim ze je uz som to mala spravit. :-)
no ja tiež pozerám, že sály som už mala mať prechodené...tento týždeň už musím!!! nakoniec to budeme mať na parkovisku pred blokom.... Keď som tak pozerala dnes fotky a zistila, že niektoré baby už boli skúšať šaty a ja ešte ani nieviem aký štýl sa mi hodí tak začínam panikáriť, či to nakoniec postíham všetko...Dúfam, že to všetko dobehnem.... :)
@persepolis
ahoj,.
aj ja mám svadbu 25.8.2012, ešte nestresujem, máme sálu, kapelu a kameramana, ďalšie zatiaľ neriešime. Myslím, že je ešte času dosť :-)
@katka1280 ahoj :-) juuuuj, tak toho mas vela :-) ja nemam este nic, len predstavu a tiez nestresujem :-) som uplne v klude a ani sa mi to nechce este vybavovat, stale sa mi zda, ze casu dost 8-) hmmm, ale musime zacat nico spekulovat 8-)
ahojte, my máme svadbu 18.8.2012 a zatiaľ máme zarezervovanú sálu a fotografku..momentálne riešime DJ-a, starejšieho a kameramana...zhodli sme sa, že tieto veci si zarezervujeme skôr, aby sme dostali tých, ktorých chceme..no a zvyšok budeme riešiť priebežne až do augusta :)
ahojte aj ja mám termín 25.8.2012 a zatiaľ máme len zajednanú kapelu a mám hrôzu z miesta, lebo čo sme všetko pozerali je moc malé, lebo máme 100 ľudí :-(
No s tými miestnosťami mám aj ja problém dnes ideme obehnúť ešte nejaké....Moje zlatíčko vylúčilo tie kde sa ide po schodoch aby nedošlo k nejakým úrazom a máme o ďalších pár miest menej :(