ahojky, my budeme mat v maji, zatial nemame presny termin, zatial sa obzerame po priestoroch pre sobas, hostinu a ubytovanie hosti. chceme nieco pekne, napriklad kastiel, a tie su rychlo obsadene. preto si toto chcem zajednat co najskor. potom fotografa a hudbu, aby mi tych dobrych tiez niekto nevyfukoôl :) a na ostatne je potom dost casu aj na buduci rok .
ahojte baby...aj my planujeme svadbu niekedy maj alebo zaciatok juna...zatial este nevybavujeme nic..len pozeram vyzdoby co by sa mi pacilo a zhanam krajcirku ktora by mi usila saty :)
Tak aj my sme májoví. Máme sálu, kameramana, fotografa, kapelu... Ja už mám aj vizážistku a kaderníčku v jednej osobe dohodnutú. A pomaly pracujem na výzdobe, kedže si toho budem veľa robiť sama (len tak po večeroch po práci). A samozrejme, ako asi každá z nás, pokukávam už po šatách... :-)
Ahoj, no my mame v aprili a mame zajednane : saty pre nevestu, fotografa,sofera , zajednane pecenie kolacikov a uz zhanam vecicky na vyzdobu...vcera sme zrusili salu, kde sme chceli velmisvadbu, pretoze majitelia maju zvlastne obchodne praktiky ....takze ideme hladat na novo a tym padom musim menit aj hudobnu skupinu, ktoru som uz mala zajednanu ...ale kedze to vsetko zhanam v predstihu, este stale ma to nerozhodilo...i kedmijesmutno ztoho, ze nasvete su ,, vychcalkovia,, ktori chcu kalymi praktikami zarobit viac penazi a to podnikaju v objekte, ktor ibol postaveny z U fondov ...
My máme termín v Apríli a máme miesto, šaty, výzdobu, fotografa, DJ, cukráren, kaderníka a vizážistku :)
@mystisch kde ste mali zajednanu salu...ak by som mohla s niecim poradit, tak kludne daj vediet...my sme presli asi 15 miest v BA a okolí kým sme zakotvili v hradnej bráne:-P a odložila som si aj cenové ponuky co mi poposielali...tak keby nieco, rada preposlem :-P
@petka2011 si pokladik najvacsi...my sme chceli spark v malackach...zial uz sme sa zobudili s krasneho sna, rozmyslali sme aj my nad hradnou branou,alebo nejaky kastielik, niekde kde je priroda....tak ak nieco mas, bolo by to super perfektne :D teraz musim vsetko na novo hladat :D ale casu dost, ziadne stresy :D
@mystisch fuha...fakt to tam krasne vyzeralo v tych malackach...je toho skoda že si takto odohnali klientelu..skusala si kastiel Mierovo? Nádherne, bolo to pre nás cislo 1 ale trosku malicke kedze mame az 80 hosti... aj restauracia Hrad je super..vysoke klenby a stlpy...no proste nadhera...ale trosku nepraktické- nedá sa tam parkovat a svadobcania musia prist presporacikom hore na hrad. Aj Hradnu bránu mozem len odporucit:) nenasli sme tam jedinu chybicku..tak uz je nasa, zarezervovana na 5.4:)
@petka2011 idem to tam kuk :D dakujem ti velmi krasne :D je super, ze mame tak podobne datumy :D mozeme kecat co uz mame co nie, ak budeme mat nejaky problem...mozeme kecnut...pomoct...napady su vzdy na nezaplatenie a cim viac hlav tym viac rozumu :Dvdaka
super, tešim sa:) nasla som komplet ponuku z castelu mierovo v pc...tak ak by sa ti to zapacilo z fotiek..napis a hodim ti to do emailu :-P a zelam vela stastia pri vybere saly
dnes som sa do toho pustila..spravila som si zoznam čo potrebujem k takej svadbe a v auguste by som chcela zajednať kňaza, sálu, šaty a DJa...my termín máme presne stanovený, tak dúfam, že ho nebudeme musieť meniť kvôli tomu, že niečo bude už rezervované
cauko,my mame v maji 2014 a uz mame kameramana,fotograha a DJ......ako sa sem dostanem,ked si chcem napr.ulozit cely album niektorej nevesty z priprav.......diky
ahojte, netreba mat ziadne stresy, my este nemame vybavene nic :-D ale to len preto, lebo sme boli na pol roka v zahranici, a vraciame sa az v auguste, tak potom pobehame matriku, salu a tak..
ahojte, my by sme tiez chceli v maji 2014. Co sa priprav tyka, tak nemame absolutne nic a ani to neriesime takto dopredu. tak nemusis vobec byt v stese, ved casu je dooost ;-)
my máme dohodnutý termín na 31.5.2014, vtedy má priateľ narodeniny :) a ešte nemáme nič vybavené, robím si len taký menší-väčší prieskum, inšpirujem sa, čítam fóra, diskusie a snívam :))
ahojte, tak my by sme chceli mat svadbu 2.5., ale kedze este nemaju na matrike kalendar svadobnych dni na buduci rok, nevedia nam povedat, ci nas na 100% niekto odda (v piatok, ked je predtym sviatok). nic nie je iste a nechceme prist o zalohy a pod, takze nic nemame zarezervovane, len predbezne dohodnutu salu, fotografku, a ja si hladam nejake inspiracie, typ siat a pod.