Odpoveď na príspevok od miiimiii2:
Bohužiaľ pripájam nasu negatívnu skúsenosť. Svadb… Dobrý deň, vysvetlenie z mojej strany. V zásade sa má vec tak, ako je napísané. Upresním len detaily. Dôvod mojej účasti na inej svadbe bol z môjho pohľadu dôležitý - bez klamstiev daný pár bol mnou informovaný o čo ide. Nik ma nepreplatil ani podobne, vyhovel som požiadavke veľmi dobrému známemu, ktorému som zaviazaný, keď sa na poslednú chvíľu rozhodli mať svadbu. Na nej som bol ZADARMO. Keďže ide o tretiu stranu, nebudem to bližšie rozoberať. Neveste som zohnal dva (možno tri, už si nepamätám) kontakty na kolegov s voľným termínom - čiže de facto som ich v štichu nenechal. Im sa ani jeden nepáčil, čo aj chápem.... Nevesta mi vyslovene povedala v tel. rozhovore, že požaduje odo mňa POKUTU - z môjho pohľadu kompenzáciu a to sumu 80 eur k pôvodnej zálohe 80 eur (čiže 160 eur). Ja som v momente uvedomujúc si moju "vinu" túto ich požiadavku akceptoval. Bolo mi povedané NA ROVINU, že ak to neuhradím - POKUTU, budú mi písať negatívne recenzie. Napriek tomu tu negatívna recenzia je, aj keď od sestry..... Tým sa nemení nič na fakte, že mi je ľúto neúčasti na tejto svadbe. Ale mal som na to svoje osobné dôvody, bez nejakých kšeftov a špekulácií. Aj dodávatelia sú len ľudia a môže sa stať, že zo 40-50 termínov pre osobné, zdravotné alebo iné komplikácie človek nemôže termín absolvovať. Za mňa som vždy zálohu vrátil (čo aj automatické), ako aj našiel za seba náhradu. Povedal som vždy pravdivú verziu, bez falošných príbehov okolo.... Toľko len drobné vysvetlenie z mojej strany.Odpoveď na príspevok od janette71:
Chcela by som upozorniť na nemilú skúsenosť so st… Zdravím všetkých ja sa pripojím z aktuálnych dojmov a skúsenosti so starejším (svadba z minulého týždňa). Komunikácia prebiehala bez problémov prešli sme si všetky detaily čo chceme na svadbe čo nechceme. Čo sa týka príchodu starejšieho na odobierku bol akurát na čas a čakalo sa ešte na svadobčanov. Odobierka prebehla v poriadku a v chvíľach silných emócií prebral starejší slová za nás čo bola veľká pomoc. Čo sa týka moderovania a organizácie či prácou s ľuďmi nebol žiadny problém a od hostí sme na konci svadby mali pozitívne ohlasy a aj nám ako človek sadol. Program sa hosťom tiež páčil a budú mať na čo spomínať takže Jožka môžeme len odporučiť a keby si máme vybrať tak si ho vyberieme za starejšieho ešte raz. Odporúčam. 👌