Noo to by bolo super :) my by sme to chceli tak do konca februara mat za sebou, len v pb a za su obsadene vsetky a zilina si vyhradzuje len svoje mesto a vrutky myslim :( a terminy maju niekde na nete vypisane ? Ďakujem :)
Ahoj, my sme boli na náuke v Kysuckom Novom Meste. Poplatok bol 15 € na 1 osobu. Náuka trvala 3 dni: v piatok od 17.50 do 21.45, v sobotu od 8.30 do 18.00 a v nedeľu od 9.00 do 15.00 hod. Všetky časy boli orientačné, najmä v nedeľu :). Súčasťou kurzu je i nedeľná sv. omša - ale bola dobrovoľná. V cene 15€ boli pripravené materiály a tiež jedlo, stále bola k dispozícii konva s vodou na čaj alebo kávu, keksy, chlebíčky ... v nedeľu bol i obed - polievka a hl. jedlo. Mala som pocit, že my sme tých 15 € na osobu za tie 3 dni len prejedli :D Prihlásili sme sa tam cez stránku: www.domanzelstva.sk - sú tam uvedené konkrétne termíny v určitých mestách... Najskôr som mala predsudky, že tam budú samí svätí fanatici, ale opak bol pravdou,,, dosť sme sa tam nasmiali, po každej prednáške boli v skupinkách tie prednášky preberané s nejakým manželským párom. Veľa nám to dalo :)
@juliaamichalhttp://www.cadca.fara.sk/index.php/ko... minuly rok mali malo parov, takze prihlasovanie ani nebolo, nam povedal pan farar, ze staci ak v dany termin proste prideme na miesto. V tomto roku neviem, ako su terminy, predpokladam, ze pristup bude podobny.
Ahojte, ako vieš,že v pb resp.v Nimnici a v žiline sú už termíny obsadené? My sme boli dnes za fararom a tiež nám hoviril o tej stránke do manželstva ale tam sú ešte prihlášky v za vyhodené ;)
Nimnica resp. Pb 3-5.2. 2017 je uz plne, lebo sme to zistovali u wieszlawa co je saletini rozkvet a tu je zilina v linku. A to je na tri mesiace len pre dekanat zilina.
http://www.domanzelstva.sk/zilina
@martinaplum ahoj prosím ťa a keď to trvá jeden deň v tej cadci, je potom platná tá náuka? Keď všade trvajú tie náuky 3 dni :-), nie že mi farár povie že to nestačí :-)
@66anavi66 z Cadce mi odpisal, ze mam si to zistit u svojho farara, ci stym suhlasi aby sme mali nauky niekde inde :D ale skus ked tak este to saletini, lebo teraz na 3-5.2. maju mat este jedno miesto volne no na jeden par :)
@helenka09 ahoj, priatel bol osobne za wieszlawom minuly tyzden a dnes snim volal a nam odsuhlasil nauky na ten termin a spominal mu, ze este bolo miesto na 2pary...