Predmanželské náuky v Bratislave

Absolvovali ste predmanželské náuky v UPeCe Bratislava počas 1 víkendu? Poprosím info, aké sú podmienky pre registráciu, ako často sú termíny, aké to bolo, atď. :-) Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
my sme absolvovali náuky minulý víkend a bolo to super. registrovali sme sa cez internet na stránke upece-čka. priebeh bol asi taký, že sme mali prednášky striedané s cvičeniami, ktoré sme vypĺňali v pracovnom zošite (boli tam cvičenia týkajúce sa nášho vzťahu, vzťahu k Bohu a viere, deťom, sexualita, ...proste všetko). otázky manželskej sexuality a detí prednášal vo veľkej miere manželský pár, ktorý sa riadi cirkevnými prikázaniami. no proste bolo to super a pochválil dokonca aj môj snúbenec (nie je veriaci v pravom slova zmysle). určite odporúčam. po návšteve tejto prípravy vás však bude iste čakať aj jedno posedenie s Vaším kňazom, náš už avizoval stretko a prejdenie si nejakých vecí, ku ktorým sa chce vyjadriť.
Odpovedať
Profilova fotka
@luminuska aj my sme tam boli minuly vikend a bolo to to fakt vynikajuce, boli sme milo prekvapeny. Knaz, ktory to vedie je nas znamy, preto sme vedeli co asi mame cakat, ale aj tak to predcilo nase ocakavania. Sice to znie, ze je toho velmi moc, cely vikend, ale ubehlo nam to velmi rychlo a pre nas to bolo praktickejsie, ako chodit do farnosti, kde bude sobas na nauky 5 x 2 hodiny... podmienky pre registraciu nie su ziadne, len sa prihlasit vopred cez web. Myslim ze dalsia bude v marci... Predmanzelsku v UPeCe odporucam kazdemu, aj neveriacim ;)
Odpovedať
ahojte baby, a aj ste tam dostali to potvrdenie o absolvovani nauky? Dakujem.
Odpovedať
predmanželskú náuku v UPéCéčku odporúčame aj my. My sme boli pred rokom a pol, aj keď sme sa ešte nevzali, ale nášmu vzťahu to len prospelo. Robia sa tam rôzne cvičenia vo dvojici, ten kňaz je fakt skvelý. Odporúčam. A @mumka, áno, aj potvrdenie dostanete ;)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
viem ze sa blbo opytam, ale su tieto nauky aj pre katolikov, evanjelilov spolocne? :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?