Svadba v kostole s katolíkom cudzincom. Kde začať s vybavovaním?

Profilova fotka
Dufam, ze mi niekto poradi, kde zacat pri vybavovani svadby v bratislavskom kostole, kedze ja nie som pokrstena a ani nepoznam jedineho farara v Bratislave a moj buduci je spaniesky katolik, ktory chce svadbu v kostole. Mate nejake skusenosti? Dakujem
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
guiri - podobne temy tu boli - skus vyhladavac. najprv si vyber kostol, kde by ste chceli mat svadbu, potom zajdi na farsky urad a vysvetli fararkovi o co ide.. on ti uz povie, ze co a ako.. kedze je tvoj buduci spaniel tak pravdepodobne bude musiet doniest krstny list zo spanielska, ze je pokrsteny a pripadne, ze ma nejake sviatosti.. pre teba bude musiet fararko vypytat - myslim - nejake povolenie, kedze nie si pokrstena. na nejaku nauku pravdepodobne budete musiet ist.. v anglictine alebo spanielcine. jeden knaz - brano caniga - vie obe reci.. ked pouzijes vyhladavac tu na www.mojasvadba.sk tak sa o nom docitas a ten ti poradi - ma skusenosti so "zmiesanymi" (myslim aj krajiny sk-esp a aj katolikmi-nekatolikmi).. drzim palce. rychly krst neexistuje - hlavne ked si uz dospela.. dospeli sa nekrstia tak ako male deti - totiz dospely si uz uvedomuje o co ide.. keby si sa chcela "narychlo" "pokrstit" u zidov, moslimov a budhistov - ti to tiez nespravia na pockanie... pa - vsetko dobre! da sa to, len trpezlivost.. skus toho fararka Canigu (c s makcanom)
Odpovedať
Profilova fotka
Dik moc za typ na toho farara. Ked najblizsie pojdem na Slovensko tak sa poinformujem. Viem ze to bude dost chaos vsetko vybavit, ale uvidime.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?