Niekde som čítala, že mnohé cestovky ponúkajú napríklad luxusnejší apartmán v cene štandardného, pokiaľ sa svadobná cesta koná do 6 mesiacov po svadbe. Tak ma zaujímalo, či niekto nemá konkrétne skúsenosti. Hm, nič iné nám asi neostáva, len tie cestovky so snúbencom pobehať a poinformovať sa osobne 😅
Hmm o takom som este nepocula maximalnu vyhodu xo som kde videla bolo dieta zdarma..Ale k tomu luxusnejsiemu apartmanu,strcis do pasu 20e a na 99%recepciach to pochopia :D
Heh, to ma pobavilo. Oazja akoze nieco take existuje, alebo to ma byt len nejaky navrh na novy podnikatelsky plan? Ak by ale daco take existovalo, tak podla mna by to bolo skvele a celkom by to aj mohlo ist
@eri_sa myslím, že v každej cestovke je samozrejmosť, že pokiaľ povieš, že ide o svadobnú cestu, tak ti priamo na hoteli napríklad vyzdobia izbu, prípadne pripravia vínko, ovocie, alebo ti dajú lepšiu izbu, atď.
http://www.svadobna-cesta.com/zlava-n... napríklad aj tu sa o tom píše. Mňa skôr zaujímali bežné cestovky, možno majú výhody i tie :) Čo sa týka 20€ v pase, pochybujem, že by to v luxusných hoteloch zavážilo :D
@eri_sa Menili sme izbu ci Tunise,Egypte,Thajsku aj Dubaji a fungovalo to,kedze pokial su izby volne, recepcnej ci recepcnemu je to akurat tak jedno.Pretoze darmo ze robi v 4 ci 5* hoteli ked ma mizerny plat :)
Vcera sme akurat kupili dovolenku,cestovka nic vobec a hotel ma normalne na stranke,ze narodky,vyrocie,svadobna cesta a take ze ranajky do postele,sampus,ovocna misa a kadeco ako bonus v takomto pripade.A pani co to predavala to proste nevedela/ a to ja som hladala uplne inu informaciu,ktoru tiez nevedeli samozrejme :D
Keď sme si kupovali zájazd od cestovky začiatkom roka mali sme ako mladomanželia zľavu + do poznámky sme uviedli že sme novomanželia a dali kópiu sobáš. listu.