Odpoveď na príspevok od pa3c1a76:
Ahojte, ako ste riesili svadobnú cestu? Mali sme… @pa3c1a76 my sme išli na svadobnú cestu 5 dní po svadbe - na pôvodné meno aj doklady. O nové som požiadané mala, ale majú na to 30 dní, takže toto je štandardný postup, že máš všetky dokumenty - letenky, ubytovanie rezervované na meno za slobodna. Našou destináciou bolo Santorini :) za mňa má byť svadobná cesta krátko po svadbe, lebo inak by som to nazvala ozaj "iba" dovolenkou :)Odpoveď na príspevok od pa3c1a76:
Ahojte, ako ste riesili svadobnú cestu? Mali sme… @pa3c1a76 my pôjdeme až budúci rok niekedy. Tento rok nám to nevychádza.Odpoveď na príspevok od emmik87:
mne by bolo asi jedno, ze kam. hlavne by som chce… @emmik87 to aj ja, len riešim akurat že či ju kupiť už na nové meno, a spolieať sa že mi vystavia doklady spravne ako budem žiadať :D kedže v tomto čase viem kupiť lacne letenky do tepla na zimu.Odpoveď na príspevok od pa3c1a76:
@emmik87 to aj ja, len riešim akurat že či ju kup… @pa3c1a76 podľa toho koľko dní po svadbe plánuješ odlietať, ak je to napr viac ako o mesiac po svadbe, tak už na nové meno, lebo doklady ti dovtedy vystavia - na to majú 30 dní od nahlásenia zmeny (alebo za príplatok myslím do 2 dní)Odpoveď na príspevok od ela4:
@pa3c1a76 podľa toho koľko dní po svadbe plánuje… @ela4 Presne tak, ak by si to takto nespravila, tak by to mohol byt dost velky problem. 🙂Odpoveď na príspevok od jarunielka:
nie je problem, ak si letenky/rezervacie urobis n… @jarunielka v takomto prípade nie, len nám sa to 100% nepodarí do 30 dni, keďže tam budú už vianoce. Skôr uvažujem či to chcem risknúť a kúpiť si letenky na nové meno, a snad mi ho správne napisu do dokladov potom.Odpoveď na príspevok od schandrika:
kamarati si to urobili tak, ze svadba bola na jar… @schandrika Tak to je sen 😍 Viem si to samozrejme predstaviť, keď je na také veci dostatok financií.Odpoveď na príspevok od schandrika:
kamarati si to urobili tak, ze svadba bola na jar… zalezi aj od toho ze kam by ste chceli ist.. lebo ako napriklad schandrika napisala, niekde to chce nejake veci potrebne okolo, ale zase taka svadobna cesta je len raz za zivot (v tom lepsom pripade) a preto si treba vybrat poriadne.