Ockovanie do Dominikanskej republiky

Profilova fotka
Ahojte :-) Davali ste sa ockovat pred oletom do DR? V marci sa chystame s manzelom na dovolenku a vraj sa tam odporuca ockovanie proti hepatitide A a brusnemu tyfusu.
Odpovedať
@papii ak neplanujete niečo iné ako bežné hotelové radovánky a pár fakultatívnych výletov organizovaných cestovkou, nie je treba nič nad rámec u nás platných očkovaní :-)
Odpovedať
My sme si nedavali nic.
Odpovedať
Ahoj, my sme si nedavali ziadne ockovanie. akurat pozor na zmrzlinu a pripadne ine veci z vajec, to nas na 2 dni drzalo v tesnej blizkosti wc. smecta nepomahala, zato ich miestne medikamenty (z lekarne v rezorte) zabrali ihned :)
Odpovedať
My sme tiez nemali ziadne ockovania - pri beznej dovolenke ti nic nehrozi
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem pekne. Mozno porozmyslam nad tou zltackou....neviem
Odpovedať
Profilova fotka
ani my sme nemali žiadne očkovanie a úplne bez problémov, dokonca v hoteli robili všetko z balenej vody, takže nebol problém ani s ľadom v nápojoch.
Odpovedať
Profilova fotka
@papii My sme boli v Dominikane bez cestovky, pol pobytu sme byvali v apartmane a druhu polovicu v hoteli a jedli sme kadeco a nic nas nechytilo :) Ockovanie sme mali len zltacku, ale tu sme riesili kvoli inej dovolenke, ktoru sme mali pol roka pred tym...inak pohoda, je tam cisto, ani nebudes mat pocit, ze si mimo EU :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
tak baby, rozhodla som sa, ze ziadne ockovanie nebude ;-)
Odpovedať
@papii pridavam sa, ani my sme ockovanie nemali ziadne a nemali sme vobec ziadne problemy. Akurat odporucam pribalit opalovacie kremy s vyssim OF, s tym som ja mala problemy, ze som sa vyhadzala na slnku, predsa len je ostrejsie, ako svieti u nas :) Peknu dovolenku prajem ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?