Aké zákusky do výslužky?

Profilova fotka
Aké zákusky sa najčastejšie dávajú do výslužiek? Poraďte :)
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez by ma zaujimalo...kedze na hostine bude e mat ine ako do vysluzky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja chcem mat na hostine to čo do vyslužiek, ale neviem čo take.. jasne - punčovy, doboška, linecke a čo ďalej?
Odpovedať
asi bude najlepsie sa poradit s cukrarkou..ona ma uz skusenosti,co a ako treba..nech ti da zoznam ake vyraba a ty si len povies ktore...a asi by som to tiez riesila tak,ze co do vysluziek, to bude aj na svadbe..naco to komplikovat,no nie? a po dalsie..na svadbe sa aj tak vela zakuskov nepoje..to byva asi vsade:))
Odpovedať
Profilova fotka
@miruskahulci tak ja chcem mat na hostine zakusky tip top od kamaratky co genialne pecie ale kedze este nebude mat prevadzku musi to zvladnut u nich v kuchyni,preto jej nemozem hodit na krk 1000 zakuskov :-) navyse vysluzka je len zelanie mojich rodicov,osobne by som to zrusila takze mi na nej az tak nezalezi :-)
Odpovedať
no ved z tych co mas urobis mix, cukrarka ti poradi zhruba kolko alebo citaj archiv ze kolko sa dava na osobu aby bolo tak akurat. My budeme mat uplne ine,resp. chcela by som od Martinky - dulce de leche pretoze mi ucarovala jej praca a na vysluzky nejake obycajne z cukrarne.
Odpovedať
@antamauru tak jasne ked mas super kamosku co fajne pecie..to by bolo ozaj moc,ked nema este svoju prevadzku..nam bude piect jedna pani,co pozna starka,aj jej na 70tku piekla a boli chutne..vies ja pisem podla mojej skusenosti,co som bola na svadbach,ja som max.zjedla 2 kusy..a som aj videla,ze vela ich ostavalo na stoloch. tie vysluzky to mas pravdu, zbytocne naklady..sak daju si na svadbe:)) ale zvyky su zvyky...rodicia by to asi neprezili a co potom starke,ze? :D
Odpovedať
Profilova fotka
@miruskahulci preeeesne si to vystihla :-D ja planujem centralny zakysok k menu pre kazdeho rovnaky, potom presne ako pises 2 kusy zakuskov na osobu a v noci este torta ,myslim ze staci a komu sa mali nech si da ovocie :-D
Odpovedať
Profilova fotka
...my sme sa rozhodli ze budeme rozdavat den vopred, lebo co mame skusenosti, zakusky uz potom nie su take fajne, cerstve (nemyslim hned po svadbe) ale napr o den dva, aj ked nasi chcu vziat do prace, tak to uz nie je ono, predsa sa pecu uz vo stvrtok, mozno aj skor a zakusky budeme rozdavat tie iste, ktore su objednane aj ako svadobne..do 20ks do krabice, este presne nevieme, vyberieme z kazdeho rozka troska a kusok torty :)
Odpovedať
@reni1512 ano to mas pravdu,my sme tiez uvazovali chodit v piatok s vysluzkami,kedy potom bude na to cas..v pondelok treba po uradoch chodit a vybavovat..na to sa ozaj "tesim" :D takze v pondelok fakt len do tej prace rodicom a nam. do krabice sa vraj ma davat tak cca 5ks na osobu,ale asi tych 20 ako pises..nad tortou som neuvazovala,ze asi radsej dam o 5ks viacej..s tymito zakusami je asi najviac roboty,aby to porantalo..
Odpovedať
@antamauru ja ti mam normalne obavy s tych zakusov,ci sa to poje..lebo neviem kde to napcham..mraziak mam taky asi ako vsetci..obycajnu ladnicku s mraziakom.a este budu aj torty..chcela som len jednu velku svadobnu,ale kdezeee o tom ani pocut,co sa tyka mojej starkej..to MUSI byt a basta..takze sa to bude pekne krajat a davat ako vysluzka pri odchode domov:D
Odpovedať
Profilova fotka
@miruskahulci a nevedia ti to uskladnit tam kde mate hostinu? My to mame tak dohodnute...
Odpovedať
Profilova fotka
@miruskahulci pripadne si skus dohodnut s cukrarkou, ci ti to rovno aj nenabali do krabic. je to uz teraz dost bezne :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
My sme davali do vysluzky rovnake ako na hostinu, kedze sme sli po kolaciky v piatok na obed- vsetci dostali uz takpovediac svadobne kolaciky... :)))
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?