@dasulinka32 ano ano, aj my sme si dali u nej robit kolaciky, cenovo to nie je uplne horibilne, takze sme boli radi, perfektne boli. kazda pecie inak, tieto nam chutili aj vyzerali pekne🙂
Áno, však s tým sa jednoducho musí rátať, veď zdraželo totálne že všetko. A komu sa nepáči, nech si napečie sám a hotovo🙂 Veď aj za robotu sa platí, nielen teda za tie samotné suroviny.
@jajuska889 tak to ale funguje uplne vo vsetkom, len ludia si toto nevedia a nechcu uvedomit. vsetci frflu, ze ked je nieco handmade, tak je to pre nich hrozne predrazene, ale ta robota nie je jednoducha velakrat. a cas, ktory pri tom ta osoba stravi, sa mu nevrati.
@noravana preto som ja sa ja napriklad takehoto home made tvorenia vzdala, lebo fakt kazdy to chcel za co najmenej najlepsie zadarmo. no nik nechcel zaplatiti za material a hlavne cas nad tym stravenym
@simusitko piect doma? fuha, to by som povedala, ze toto sa skor neoplati ako niekomu ich dat upiect a zaplatit si za to. ved to je strasne vela kolacov, ani si neviem popravde predstavit, ako by sa to dalo 😄