Aké kvety na svadobnú výzdobu

Ahojte, chcem sa poradiť ohladne kvetinovej výzdoby na svadbu. Aké kvety by ste mi poradili, aby boli čo najlacnejšie, ale zároveň aj pekne vyzerali. Mám kúpené martiny vázy len v kvetinárstve mi povedali, že jedna kytica do jednej vázy vyjde viac ako svadobna kytica, tak neviem zdá sa mi to trochu prehnané. Myslím, že by bolo ideálne skôr väčšie kvety, aby zaplnili vázu, ale ake? Ďakujem za odpovede, veľmi by ste mi pomohli :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Záleží od veľkosti vázy a od veľkosti svadobnej kytice :) Ale pravdou je, že ten tvar si vyžaduje viac kvetov, lebo hrdlo sa smetom hore rozširuje. V kvetinárstve ti povedali podľa mňa dobre. Veď skús si nakúpiť nejaké kvety podľa toho, čo sa ti páči a čo ti rozpočet dovolí a uvidíš :) Čo sa týka cien kvetov, tak je to tiež závislé od sezóny. Teraz napríklad kúpiš za dobré ceny tulipány. Gerbery a germini sú lacné po celý rok.
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež som mala problem ake kvety no nakoniec som nasla Gypsomilka, inak nazývaná aj nevestin závoj. Zaplni ti celu vazu za prijatelnu cenu ale budem ju kombinovat ružami. Napriklad ale menej ruzi https://goo.gl/images/d8oDtf
Odpovedať
@24pavla10 ja budem mať tiez martiny vazy a budem v nich mať jednu hortenziu. Je to velky kvet,ktory staci do tejto vazy.
Odpovedať
podla mna by si mohla vyskusat vic druhov kvetin a ak chces usetit tak si treba vyberat take ktore su lahko dostupne v danej sezone.. tym by si vedela dost setrit.. a ak si vyberies viac druhov mozes ich nakombinovat lacnejsie s drahsimi a kazda ta vaza bude ina a tym aj zaujimava.. neboj sa toho len sa s tym treba troska vyhrat ;-)
Odpovedať
Doporučuji Gypsomilku- nevestin závoj a jednu až dvě růže , na spodní okraj nějaké zelené listy, např. břečťan- Hedera třeba jako převisy dolů přes okraj vázy.
Odpovedať
Dakujem moc za komentare velmi ste mi pomohli. Najhorsie je to, ze neviem, ci uz vtedy budu nejake kvetinky v zahradke. Svadbu mam koncom aprila a uz by som mala aspon nieco objednat v kvetinarstve lebo sa nemozem spoliehat na domace zdroje :-/
Odpovedať
Profilova fotka
@24pavla10 A čo orgován? Skús pozrieť aj po okolí, možno do konca apríla vydrží a to by podľa mňa vyzeralo veľmi dobre vo vysokých vázach. A gypsou sa nenechaj oklamať, treba jej veľa a zďaleka nie je najlacnejšia :)
Odpovedať
No keďže máš svadbičku už za chvíľu asi by som to nechala na kvetinárku. Počasie je také aké je takže je podľa aj zima a neviem, či sa stihnú do vtedy kvety spamätať a rozpučať.. T :-| o je také dosť diskutabilné. Orgován som veru ešte rozkvitnutý nevidela tak to ti neviem povedať, či sa do tvojho dátumu rozbehnú :-|
Odpovedať
To je tak ak chce niekto krasne a velke kvety ale za malinko penazi. Podla mna budes musiet z jedneho upustit. Ale tak mozno by nebolo na skodu to spravit ako ti pisala @ann_ka anechala by som to predsa len na tu kvetinarku. Ona bude vediet ake kvety budu dostupne a nieco pekneho vymysli. A mozno ak jej budes sympaticka spravi nieco aj s cenou :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@24pavla10 a nerozmyslala si, zeby si do toho zakomponovala sviecku? Vyzera to celkom zaujimavo. A rozhodne by to nestalo tolko penazi.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?