Astilba ako dekorácia na svadobné stoly

Profilova fotka
Ahojte Mate niekto skúsenosti s Astilbou na svadbe? Rozmýšlam že by som dala kytičky z tejto rastlinky ako dekoráciu na svadobné stoly napr konbináciu ružovej a bielej. Neviem či je to dobrý nápad.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, astilba je veľmi krásna či už samostatne, alebo v rôznych aranžmánoch. Takže za nás určite ZA. :-) Ak by ste potrebovala poradiť, kľudne nám napíšte. Radi pomôžeme :)
Odpovedať
Profilova fotka
@michala16 dobrý deň, ako písala vyššie kolegyňa z branže tak astilbe je naozaj veľmi krásna, v rôznych farebných prevedeniach, ružová a biela sú najviac dostupné. Vôbec sa nemusíte báť použiť len tieto kvietky, sú nenáročné a budete originálna :)
Odpovedať
Profilova fotka
@luxdecor Ďakujem určite ju použijem. Veľmi sa mi páči možno samotnú alebo ju skonbinujem s Lysantom ešte som sa nerozhodla ale svadba bude v máji a určite viem že chcem niečo jednoduché a pekné čo dlho vydrží a bude pôsobiť sviežo. Známa je kvetinárka tak verím že zvkádne vyrobiť výzdobu podla môjho želania. Len som chcela vedieť či tieto moje predstavy nie sú úplne mimo. A chcela som vedieť aj iné názory nakoľko v kvetinovej výzdobe sa neviznám takže ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?