Čím dozdobiť svadobný stôl so smotanovými servítkami?

Profilova fotka
Kocky, prosim poradte, cim mam dozdobit svadobny stol - budeme tam mat male ikebanky so smotanovymi kvietkami - zivymi, smotanove velke latkove servitky a biele v tom. Ziadnu stuhu, ani nic podobne som nechcela a vraj ani sviecky sa uz nenosia. Avsak, stale si ten stol nieco pyta ... iba tak nieco porozosypane po dlzke stolovv smotanovej farbe... alebo...? Prosiiiim poradte!
Odpovedať
brectan natahat po stole namiesto stuhy ... vyzera to podla mna uzasne a ta tmavozelena sa krasne hodi k smotanovej... mala som takuto jemnu vyzdobu... skusim pohladat foto
Odpovedať
Profilova fotka
to by bolo super... mame ho doma okolo altanku na zahrade...
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/album/album.... nie je to velmi dobre vidiet, ale skus sa inspirovat
Odpovedať
Profilova fotka
A čo toto? My sme to spravili kamoške s ružovými sviečkami, lupienkami s ruží (živými) a bielymi kamienkami, ako vidno na obrazku http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
Profilova fotka
aksym a kde ste vzali tie ruze? a tie kamienky? ja som z TN, a moznosti su tu trosku ine ako v BA
Odpovedať
Profilova fotka
Prvosienka, ty si bola velmi pekna. Chcem sa Ta opytat, ako sa ti drzala tvoja kyticka v ruke - bolo to pohodlne? Ja budem mat tiez stylovo podobnu, ale len same kaly - tzn. ze nebude klasicka do ruky, ale na tzv. polozenie na predlaktie... trochu mam z toho strach...
Odpovedať
dik. povodne som chcela klasicky padavu, ale kvetinarka mi urobila takuto. na niektorych fotkach ju drzim smerom dole a vyborne to vyzera. inak som ju mala polozenu na predlakti. nie je to ziadny problem. Je uplne jedno ako drzis kyticu, ja som sa nad tym vobec nezamyslala. A ked sa teraz zamyslam, tak je to asi pohodlnejsie ako drzat ju inak, najma ak je tazsia ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mucilienka, co sa tyka vyzdovy, tak brectan je super napad ani nevadne tak rychlo, dalej su super ruzove lupene alebo kamienky a k tym svieckam... podla mna sviecky budu in vzdy. Je to na Tebe, ci sa Ti to paci, ale podla mna take plavajuce sviecky (do tej vodicky mozes dat napr kamene, lupienky alebo aj zelen) vyzeraju romanticky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mucilienka, lupienky z ruzi sme si dohodli s tetou kvetinarkou tyzden pred terminom svadby, nech nam zbiera a boli uuplne super a tie kamienky boli z IKEA, ale myslim si, ze v kvetinarstve by to mohli mat tiez a Trenčín nie je zapadákov :-)
Odpovedať
podobne ako pises sme to mali my, velke smotanove servitky a v tom male asi o odtien svetlejsie, male ikebany zo zivych kvetov ale mali sme aj sviecky a namiesto stuhy sme mali listky brectanu a este niecoho len neviem ako sa to vola, dam nejaku foto.
Odpovedať
a este se mali menovky a take male latkove srdiecka a kvietky, kvietky boli aj na menovkach
Odpovedať
My sme mali kremovo zlatu vyzdobu - kremovo-zlate servitky, stredom stola kremovy pas, kremove menovky, kremove menu karty, zive kvety, kremove sviecky s priesvitnou zlatou stuhou a vsade porozsypane velke zlate flitre......
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
dakujem babusky za rady, velmi dobry je aj brectan (nestal by ma nic, kedze je na zahrade), ale aj lupienky kvietkov - to mam kamosku v kvetinarstve, takze mozno by sa dalo volaco odkladat. Dakujeeem!
Odpovedať
ak nechces klasicke sviecky, my sme mali kahanceky v takych sklenenych mistickach, kde bol biely hrubsi piesok a vyzeralo to uplne krasne. A ako pise zebricka, da sa to velmi dobre ozivit menovkami a menu listkami.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
Profilova fotka
mai a kolko si ich spotrebovala (tych misiek a kahancekov)?
Odpovedať
jaaaj, to sa musis spytat firmy Kapa, ja som sa do toho velmi nemontovala ;-)
Odpovedať
Ahojky mucilienka, ja som mala nadherne plavajuce sviecocky - vyzeralo to efektne, hlavne pri prvom tanci, ked sme boli oziareni len svetlom tychto sviecociek :-)
Odpovedať
Profilova fotka
maria1610 a v com si mala tie sviecocky a kolko ich bolo?
Odpovedať
maria 1610,nemas nejake foto?To musela byt nadhera pri tom provom tanci! :-o :-D
Odpovedať
My sme tiez mali plavajuce zelene sviecky a bolo to nadherne, dozdobene goralkami a malicke jednoduche aranzmany so zivymi kvetmi na vsetkych stoloch. Bola som velmi spokojna :-D :-D :-D
Odpovedať
ahoj aksym,tu ruzovu tortu co mas v albume,kde by mi ju mohli spravit,nevies mi poradit??dakujeeeeem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojček Lia, mysliš túto tortu? :-) http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... Myslím, že ju vedia urobiť v Efekte v Pezinku, viac najdes vo firmách.
Odpovedať
Mucilienka, foto nemam, v tomto Ti nepomozem. Efektne to vyzera bud v miskach, ktore ale musia byt vyssie, aby to nezanikalo, my sme to mali v miskach, ktore sa pouzivaju aj na sampanske. Množstvo zavisi od velkosti sviecociek, ak zozenies vacsie tak menej, aby to nebolo prepchate. :-)
Odpovedať
podla mna sviecky vzdy boli a aj budu stale in a zalezi len na tvojom vkuse, ci sa ti pacia vysoke stihle alebo mensie a sirsie alebo plavajuce alebo niekde som videla v mistickach na kamienkoch.... bez nich by asi svadba nemala tu spravnu atmosferu. takze ja by som tu smotanovu dozdobila svieckami mojej oblubenej farby (hodila by sa tam bledoruzova, bledomodra, bledofialkova, zlata alebo taka ta pekna zelena co je teraz modna :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
Ahojte baby -poradte mi prosim - kde zozeniem biele lupienky ruzi v BA? a kolko cca stoja... nasla som na nete v e-obchode a tam stalo 50kusov 75 sk...ale aj tu v bazari volakto predaval - ale 1 lupienok za 1,5 Sk - co sa mi zda veeelmi vela.... a kedze potrebujem 500 kusov - tak ta sumicka pekne vzrastie.... a nie su lepsie zive? ci je velke riziko ze zvadnu? - mam moznost si z kvetinarstva lahko zohnat lupienky "z vyradenych ruzi" - len sa bojim ako to bude vyzerat...
Odpovedať
Profilova fotka
katkaajurko: bile lupienky mávajú aj v Ikeii napríklad. To chceš iba na dekoráciu stolov? Pretože 500ks sa mi zdá hrozne veľa.
Odpovedať
Profilova fotka
hej na dekoráciu stolov...zda sa to vela? ja neviem - chcem to po celej dlzke stolov a pozerala som podobnu vyzdobu na fotkach a spocitala - kolko lupienkov bolo treba priblizne na kazde dva metre dlzky a vyslo mi z toho - ze dohromady mi treba tych 500 aj s malou rezervou... pozriem ikeu asi... ale zvazim zive...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?