Kde nakúpiť všetky tie svadobné ozdoby?

Ahojte nevesticky. potrebujem viac odpovedi... :-) kde kupim tylove vrecuska na darceky pre hosti? kde kupim dekoracie ako napr. umele lupienky z ruzi, alebo svietnicky a vazicky - za rozumne ceny? :-| kde kupim ozdoby do svadobneho ucesu? :-( nie je toho nejako vela?... :-)
Odpovedať
jaaaaaj, ozaj: a take tylove stuzky?... - chcela by som nimi previazat svadobne pohare... :-D
Odpovedať
jaaaaaaj, a som z Bratislavy!!! :-D :-D :-D
Odpovedať
ja mam tylove vrecuska z USA, 80 kusov stalo 500 korun, v ostatnom ti moc neporadim, ale urcite chod do KOLORIE na dunajskej, tam maju uzasne latky aj ozdoby a vselico co by ta ani nenapadlo ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
janicka, tylove vrecuska mali v da vinci v auparku, skus pozriet. a ozdoby do vlasov predavaju vo svadobnych salonoch.
Odpovedať
babule, a kolko asi stoja tie tylove vrecuska??? Pripadne mi supnite ceny aj na ine veci...ak viete... ;-)
Odpovedať
no mna vysli velmi malo, 500 korun za 80 kusov ale bojim sa ze ked ich kupujes jednotlivo tak to moze vyjst dost vela, mozno aj 40 za kus (to som vydela v slimaku)
Odpovedať
vrecuska mali aj v tesco, ale asi nemali tie celkom najmensie. janicka, vrecuska si lahko usijes aj sama. ja som si ich sila a to nie som krajcirka len taky amater :) nase vyzerali takto http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... latku sme kupili v IKEA, bolo to do 100 sk za meter/ tusim 160 cm sirka stuzky v galanterke Ribbon v Slimaku, meter za 3 sk.. no a dukaty v metre
Odpovedať
ale keby si chcela take tie origos mandle, ako ma napr ali v albume, tak tie som videla len vo Svajciarsku a 1 kg balenie stalo presne 19.95 CHF.
Odpovedať
Profilova fotka
ena,to si kde nasla take lacne? tu vsade 30 a vyssie :-( ,ale na vrecuska mi stacilo malo (uz ich mam,su krasne!) a na papkanie nam donesie svokra z Italy,tam je kilo za 10eur :-)
Odpovedať
Profilova fotka
A to naozaj tylove vrecuska? Nie nahodou organzove? Tylove som este nevidela. Jedine Ali mala, ale to boli take batôžky, co sama vyrobila :-) A tie mandle som u nas v KE videla v tych stankoch, co predavaju rozne oriesky, ale cenu si vobec nepamatam... :-|
Odpovedať
Liska, v zeneve v manore, aj som rozmyslala, ze vezmem pre buducu svagrinu, ale ked predtym vravela, ze nic take robit nebudu... a mali aj vrecuska malicke: biele, marhulove, tusim aj bordove, nieco okolo franku stali, plus k svadbe mali aj vselijake vankusiky na obrucky, tak medzi 20-25 chf, nejake stuzky... tie mandle mali biele, modre, ruzove. kazda farba osobitne, tie kilove balenia a potom v jednom kilovom boli tusim aj zlte a zelene.. a okrem toho boli aj mensie asi 30 dkg balenia alebo tak nejako, ale to by vyslo len na par vrecusok.. Nastastie som po obchodoch chodila len v den odchodu busu, lebo ako vies nedela- vsetko zavrete:) a cez tyzden bol iny program.. ale stihla som ten Manor, aj H&M ko ;) liska hod potom fotky do albumu
Odpovedať
Profilova fotka
tak tu v Manore vobec kilove balenia nemaju a neda sa ani objednat,kupila som len tie male 100g,dva mi stacili akurat na tych 10 vrecusok,co potrebujem-a tyl som kupila tiez v Manore,uz nastrihane kruhy,biely s cervenymi srdieckami,velmi chutny ;-) a drahy mi este vytlacil na pergamenove pozvanky co mame navyse nase miniaturne mena a datum cervenym,to som nastrihala a dala pod mandle,takze ked sa pozrieme dole, vyzera to super :-) fotky by som uz davno hodila,ale ja to neviem zmensovat a drahy nestiha venovat sa mojim (vraj prehnanym ]-( :-D ) zalubam na tejto stranke :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojte, v Bratislave na Bottovej ulici 7 majú takú galantérku, kde majú celkom milé vecičky a možno tam nájdeš aj tie vrecúška..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
take mandle som videla aj Metre :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kocky, kde zozeniem organzu a kolko asi stoji meter? potrebujem cca 26-28 m na stoly...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?