Kvety na svadbu už o deň skôr

Mal niekto z Vás urobenú výzdobu sály aj s kvetmi už o deň skôr ako bola svadba (tj. v piatok)? Vydržia kvety pekné aj do ďaľšieho dňa kedy bude svadba? Ďakujem za odpoveď
Odpovedať
@veron215 my sme tak mali, nachystali sme kytičky do váz v piatok a krásne vydržali, pri odchode zo svadby sme ich ľuďom porozdávali a že ich mali niektorí až 2 týždne...boli to rezané kvety napichané v piaflóre, držalo to zázračne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tak mala a vydrzali este tyzden po svadbe a hlavna ikebana este viac Kuk album
Odpovedať
Mne kvety doviezli piatok 24.8,mali sme hortenzie a ruze.V nedelu po svadbe som ich porozdavala( mala som kvety vo flower boxoch).Dnes sme boli u mamky a kvety stale ziju :)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj nám ich priviezli v piatok, nebol žiadny problém s tým, že by nevydržali. Týždeň som ich mala ešte doma
Odpovedať
Profilova fotka
jasné, že vydržia. keď sú kvietky kvalitné, nebude s tým žiadny problém, toho sa nemusíš báť. oni zvyknú do váz s vodou sypať j taký prášok, vďaka ktorému kvietky aj vo vode vydržia dlhšie ako keby tam nebol
Odpovedať
Profilova fotka
@veron215 Vydržia, ale samozrejme záleží aký druh kvetov budete dávať a odkiaľ kvietky máte. Pokiaľ pôjdu len do vázy vložiť, problém by nemal byť.
Odpovedať
Super ďakujem vám, ukľudnili ste ma 😊
Odpovedať
@veron215 ak budu kvietky cerstve tak ano vydrzi to :) zdobili sme svadbu brachovi dva dni pred a vydrzalo to vsetko. nebolo to na tych kvetoch vobec vidno ze su tam uz dva dni :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@zussane aj ste ich do niecoho ponamacali, napriklad tie kvety na stole, ktore neboli vo vazach? :-) inak aj mne ide pomahat cela rodina zdobit, paci sa mi to ze sa takto na tom viaceri podielaju so mnou :)
Odpovedať
Profilova fotka
@veron215 bežne sa to tak robí, že sa kvetinová výzdoba prichystá o deň skôr. nemáš sa čoho báť, ak sú kvety čerstvé vydržia ti ešte aj dlho po svadbe :)
Odpovedať
@veron215 Bola som uz viackrat pomahat zdobit salu na svadbu a zakazdym sa to robilo den vopred. Nemas sa coho bat, kvietky ti pekne vydrzia este aj niekolko dni po svadbe takze ten jeden den hore dole je nic :) ;-) :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?